ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΛΙΓΟ

Re: ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΛΙΓΟ  

Από: Theophilos στις 08/09/2011 8:37 πμ.

Κανα rock bar, για κανα Rock ποτο τηα παίξει Σαβάτο βράδυ??
Opoios fovatai,... menei spiti kai koimatai!!!...

Από: green-675 στις 08/09/2011 10:19 πμ.

Theophilos"Κανα rock bar, για κανα Rock ποτο τηα παίξει Σαβάτο βράδυ?? "

αν θελουμε ρε κατεβαινουμε και θεσσ/νικη....αν δεν βρουμε χαλκηδονα......20 λεπτα ειναι απο κει που θα μεινουμε.....
φατσουλες με μαλλια δεν θα βαζεις ρε........θα μας παρεξηγησουν ............
το triple 675 εγινε sprint st 1050 το 2009, το st έγινε tiger sport τέλους του 2016 και το tiger sport έγινε tiger 1200xca τον Φεβρουάριο του 2020!!!!

Από: Theophilos στις 08/09/2011 11:10 πμ.

Ναι ρε,,... δίκιο έχεις... παρασύρθηκα!!!

Από: dm6553 στις 08/09/2011 1:55 μμ.

καλησπερα. ενδιαφερομαι να ρθω κι εγω μαζι σας την κυριακη αν δεν υπαρχει προβλημα. εχω ερθει ακομα μια φορα περυσι σε μια εκδρομη που κανατε στη λαρισα (μ ενα πορτοκαλι street). επισης θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να ακολουθησει κι ενα φιλος fan της triumph αλλα αυτη τη στιγμη εχει honda hornet.

Από: Theophilos στις 08/09/2011 3:41 μμ.

Και το ρωτάς??? εννωείτε φιλαράκι...!!
Είσαι αυτός με τον οποίο γυρίσαμε Σαλλόνικα απο Λάρισα??? Εγώ είμουν με το Daytona 675....

Από: dm6553 στις 08/09/2011 6:17 μμ.

θεοφιλε δε νομιζω να ειμαι αυτος που λες γιατι εγω ειχα γυρισει σαββατο βραδυ με τον κυριακο. ευκαιρια ομως να γνωριστουμε τωρα

Από: kyrkyriakos στις 08/09/2011 6:57 μμ.

dm6553" επισης θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να ακολουθησει κι ενα φιλος fan της triumph αλλα αυτη τη στιγμη εχει honda hornet."

Ευκαιρία να πείσουμε τον Βασίλη να πάρει και αυτός Triumph

Από: Theophilos στις 08/09/2011 7:02 μμ.

Ναι... μαλον τον Tharis ενωω..... anyway!!! Μου αρέσει γιατι έχουμε συμμετοχή.....

Από: dm6553 στις 08/09/2011 7:17 μμ.

ε ναι ευκαιρια ειναι τωρα! κυριακο ορισε ωρα και τοποθεσια για μας....

Από: kyrkyriakos στις 08/09/2011 7:21 μμ.

dm6553"ε ναι ευκαιρια ειναι τωρα! κυριακο ορισε ωρα και τοποθεσια για μας...."

Εάν θυμάμαι καλά ο Χάρης είπε 8:45 στη διασταύρωση για Διαβατά...... οπότε 8:00 είναι μια χαρά πιστεύω για να ξεκινήσουμε!

Από: maddog στις 08/09/2011 10:13 μμ.

Για το πρωτο groupaki που θα ξεκινησουμε απο πολυ βορεια καλο θα ηταν να αποφυγουμε τον καφε στην θεσσαλονικη λογο της γαμοεκθεσης , των 10000 αστυνομικων και του μπαχαλου που προκειται να προκυψει απο τις διαδηλωσεις του σαββατου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από: tharis στις 08/09/2011 11:11 μμ.

Theophilos"
Είσαι αυτός με τον οποίο γυρίσαμε Σαλλόνικα απο Λάρισα??? Εγώ είμουν με το Daytona 675.... "

Εγω ημουν ρε καμμενε.. Αλτσχαιμερ εχεις ??

dm6553"καλησπερα. ενδιαφερομαι να ρθω κι εγω μαζι σας την κυριακη αν δεν υπαρχει προβλημα. εχω ερθει ακομα μια φορα περυσι σε μια εκδρομη που κανατε στη λαρισα (μ ενα πορτοκαλι street). επισης θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να ακολουθησει κι ενα φιλος fan της triumph αλλα αυτη τη στιγμη εχει honda hornet."

Δημητρη σε περιμενουμε !! Κανονισε με τον Κυριακο κι ελατε !!

Θα ρθει κι ο αλλος με το fazer ?
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: tharis στις 08/09/2011 11:12 μμ.

maddog"Για το πρωτο groupaki που θα ξεκινησουμε απο πολυ βορεια καλο θα ηταν να αποφυγουμε τον καφε στην θεσσαλονικη λογο της γαμοεκθεσης , των 10000 αστυνομικων και του μπαχαλου που προκειται να προκυψει απο τις διαδηλωσεις του σαββατου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

Δεν υπαρχει κατι τετοιο τελικα στο προγραμμα.. Καφε θα πιουμε Νυμφαιο ή Καστορια ..!

ΥΓ το πολυυ βορεια μ αρεσε ..!!

Από: green-675 στις 08/09/2011 11:32 μμ.

haris"
maddog"Για το πρωτο groupaki που θα ξεκινησουμε απο πολυ βορεια καλο θα ηταν να αποφυγουμε τον καφε στην θεσσαλονικη λογο της γαμοεκθεσης , των 10000 αστυνομικων και του μπαχαλου που προκειται να προκυψει απο τις διαδηλωσεις του σαββατου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

Δεν υπαρχει κατι τετοιο τελικα στο προγραμμα.. Καφε θα πιουμε Νυμφαιο ή Καστορια ..!

ΥΓ το πολυυ βορεια μ αρεσε ..!! "

σαββατο η εκθεση?????????????? αααα taris θα θα ρθουμε βραδυ μαλλον............αν νομιζεις οτι σαββατο απογευμα μας παιρνει, ερχομαστε και απογευμα..........θα παμε πρωτα ξενοδοχειο χαλκηδονα και αναλογα κανονιζουμε........
αν εχει επεισοδια θα ερθουμε να κανονισουμε.
το triple 675 εγινε sprint st 1050 το 2009, το st έγινε tiger sport τέλους του 2016 και το tiger sport έγινε tiger 1200xca τον Φεβρουάριο του 2020!!!!

Από: tharis στις 08/09/2011 11:33 μμ.

Η εκθεση με εμας που κολαει ??