θέλω βόλτα!!!!!!!!!!!!!!!

Re: θέλω βόλτα!!!!!!!!!!!!!!!  

Από: dimchrist στις 06/12/2011 12:33 πμ.

johntar"Καταλαβα τι ειπες. Οτι ειχαμε κρυα λαστιχα. Απλα θα σου πω το εξης. Οτι οταν ηρθε και μας πηρε η οδικη ηταν 3 ωρα. Εγω που εφυγα με την μηχανη κανονικα ακομα και τετοια ωρα σε παρ πολλα σημεια του δρομου, που δεν τα βλεπεις σχεδον καθολου ο ηλιος ολη μερα, ο δρομος ηταν γλιτσα."

Ρε Γιάννη γιατί πρέπει να γράψουμε 10 ποστ για να πούμε το ίδιο πράγμα???
Το Δεκέμβρη γλιστράει ειδικά στην Επίδαυρο. Ακόμα πιο πολύ το πρωί. Είπα λοιπόν πως ποιο πιθανό ήταν να είχε γίνει κάτι το πρωί γιατί η υγρασία που έχει είναι πολύ επικίνδυνη.
Συνεχίζει να υπάρχει και κατά τη διάρκεια της ημέρας απλά είναι πιο ύπουλη σε μερικά σημεία που δε τα πιάνει ο ήλιος. Για αυτό και συνέχιζε να σε φοβίζει στον γυρισμό. Εσένα όμως ο φίλος σου όπως και το άλλο παλικάρι πέρα από την υγρασία που ενδεχομένως είχε εκείνη η στροφή ειχαν και κρύο λάστιχο αφού μόλις είχαν ξεκινήσει για αυτό και πέσανε.

Να σου φέρω ένα παράδειγμα. Πάω πριν μια βδομάδα Μέγαρα. Μπαίνω από το πρωί και ενώ είχε κρύο οι θερμακρασίες των ελαστικών δύσκολα ανεβαίνανε. Αρκετοί την πατήσανε εκεί που δε το περιμένανε. Εμένα με κρατούσα καλά (γλύστραγε σε νορμάλ πλαίσια). Το μεσημέρι και ενώ τελειώνω το 3ο ή 4ο 20λεπτο ξεμένω από βενζίνη και πάω κατευθείαν για βενζίνη και στο καπάκι πάω να ξαναμπώ (είχα τη δυνατότητα λόγω superpole - αυτό θα το εξηγήσουμε άλλη φορά ). Σκέψου ότι το λάστιχο με το που βγαίνεις από πίστα ζεματάει. Πήγα να βάλω βενζίνη και ξαναμπήκα χωρίς να καθυστερήσω πουθενά. Στον πρώτο γύρο λοιπόν θεώρησα αυτονόητο ότι το λάστιχο παραμένει ζεστό και δεν το ξαναζέστανα. Έτσι από τη δεύτερη κιόλας στροφή μπήκα με φόρα ενός μέτριου γύρου... Για πότε το σήκωσα το μηχανάκι και μαζεύτηκα... Τα χρειάστηκα! Νόμιζα ότι είχα μείνει από λάστιχο. Βγαίνω έξω χεσμένος, πάω κατευθείαν να μετρήσω πίεση και τι να δω... Η πίεση μια χαρά ήταν. Οι τσιμούχες στα καλάμια δεν είχαν κάποια διαρροή... Λέω δεν μπορεί και πέρνω το μετρητή θερμοκρασίας ελάστικών και βλέπω 25 βαθμούς από τη μία 28 από την άλλη! Για να σου δώσω ένα μέτρο σύγκρισης η θερμοκρασία κανονικά πρέπει να πλησιάζει τους 80 βαθμούς μέσα στην πίστα.

Με τέτοιους καιρούς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να ζεσταίνουμε καλά τα ελαστικά μας πριν ξεκινήσουμε να στρίβουμε.
Τα υπόλοιπα είναι της καφετέριας

Triple Way

Από: patapios στις 06/12/2011 5:27 μμ.

Kαι η Ευβοια (ρωσσος προκοπι μαντουδι) την κυριακη το πρωι μεχρι και αργα το μεσημερι ηταν μουσκεμα.

Και εμεις πηγαμε με διαθεση να στριψουμε λιγο αλλα τελικα μονο τσιγαρα και τους λουκουμαδες στο μελι στριψαμε.

Αφου ειστε καλα Γιαννη .... μην το σηζητας. Πολυ προσοχη!

Από: ΛΑΜΔΑ στις 06/12/2011 9:01 μμ.

Να πω κι εγώ κάτι λιγάκι σχετικό-άσχετο.Την Κυριακή στα Μέγαρα από τις 9.30 μέχρι τις 10.30 έγιναν 5 πτώσεις,μετά που ζέστανε αρκετά δεν είχαμε καμία.

Από: doohan στις 06/12/2011 10:16 μμ.

Τελικά ο Χασάπης πήγε βόλτα???
[size=200:29gvu26k]ΚΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ

Από: vagtyrp στις 07/12/2011 1:03 πμ.

πήγε.......................

Από: vagtyrp στις 07/12/2011 1:07 πμ.

Από: HelenKoR στις 07/12/2011 11:12 πμ.

πηγε! αλλά που πηγε?
για βολτα πηγε? για ορειβασια πηγε? για μπανιο πηγε?
πολυ ωραιες οι φωτο, Βαγγελη!

οσο για τα παιδια που πεσανε, παλι καλα να λετε που ηταν μονο υλικες ζημιες και οχι τιποτα χειροτερο!
να στε παντα καλα και γρηγορα πισω στους δρομους!
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Από: xaotikos στις 07/12/2011 6:41 μμ.

ΛΑΜΔΑ"Να πω κι εγώ κάτι λιγάκι σχετικό-άσχετο.Την Κυριακή στα Μέγαρα από τις 9.30 μέχρι τις 10.30 έγιναν 5 πτώσεις,μετά που ζέστανε αρκετά δεν είχαμε καμία. "

Πότε πέσανε 5?? Εγώ μόνο 2 πήρα χαμπάρι...ειδικά η πρώτη έκανε μπαμ

Από: Native στις 07/12/2011 7:17 μμ.

Κατι για Χιλιαδου μου κανει αυτο και Διρφη καταφυγιο...
Είναι γλυκό το γκάζι...στο φρένο είναι η πίκρα...