Re: Κοπή πίτας 2013! 10/03/13 ¶
Από: john doufexis στις 27/03/2013 1:06 μμ.
Η καλη μερα απ το πρωι φαινεται λεει ο λαος κ ποιος ειμαι εγω που θα πω το αντιθετο, κ εξηγουμαι,
Σημειο συναντησης, ρε μου κανεις πλακα ? που ειναι αυτο ? πως παω εκει? χαθηκα 6 φορες ωστε να βρω το υποτιθεμενο σημειο συναντησης στο πουθενα, μην παραλειψω επισης τον κυνδηνο απο διαφορα τουτου που το ειχαν δει τοκυο ντριφτ κ εμπαιναν με τις μπαντες παντου, στα διαλα ειχαμε κ το νου μας για να μην μας ερθει καμια αεροτομη στο κεφαλι.
φτανω κ βλεπω διαφορα ατομα μαζεμενα, κ Ω τη εκπληξη παντου γυναικες, μα τη κατασταση ειναι αυτη ? μια αντρικια βολτα βγηκαμε να κανουμε κ τελικα ανταλαξαμε κραγιον ταπερ κ eyeliner ΩΡΕ που παμε λεω, επισης να μην ξεχασω κ μια ακαταδεκτη ποθ πολυ ευγενικα της εθεσα "ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ" κ καφε δεν ειδα. Κ χωρις καφε λοιπον (ηπια τον μισο του φιλου κ πρωην ethvag) ξεκινησαμε για τη βολτα μας, πφφφ σιγα τη διαδρομη ολο στροφες δαση βουνα κατι λακκουβες σαν το φαραγγι της σαμαριας, το μονο HAPPENING ηταν να δουμε ζωντανη κρεμαλα (θυσια στο βωμο της Τ) με σημαια Τ ετσι για να σπασει η βαρεμαρα αλλα κ εκεινο μας το αφησαν στη μεση ΤΖΑΜΠΑ σταματησα να αποθανατησω το event.
Με τα μουτρα κατω φτανω στο μαγαζι οπου θα τελουταν το γεγονος, ΠΦΦΦΦ μα τη ρουστικ καρακιτσαρια με μποεμ πινελιες βλαχοσφαχτων ιδεων κ τασεις να ξερασω κροκο channel ΔΙΑΡΥΘΜΙΣΗΣ που ριχνουν το πρωπικο μου γουστο κ επιλογες στα ταρταρα παρεα με ενα οβελια, καταπινω κ αυτο κ καθομαι ηρεμα να φαω...ΤΙ να φαω ? ειχα διπλα μου αυτη την ακατεδεχτη ποθ δεν εβαλε γλωσσα μεσα, τετοιο πραμα που ανετα πιανει πρωιναδικο κ μεσημεριανο μαλλιοτραβηγμα χωρις καν να δωσει ενα break ρε αδερφε κ οχι μονο αυτο αλλα να ζιγονταρουν κ καποιοι αλλοι στο 100ρι ακατασχετης παρλας κ διαφορων γεγονοτων που γινοταν πανω απ το κεφαλι μου, κ ΕΡΩΤΩ ? ΠΩΣ ΝΑ ΦΑΩ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ? κ σας απαντω, ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ μεχρι κ ο κοτσιδας μαλτεζος μηχανικος με ξεπερασε κ μου εκανε κ καζο (ΑΔΙΑΝΟΗΤΟΟ). νηστικος λοιπον περιμενω το κομματι απο την πιτα, ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΠΙΤΑ, ενα σμιλευμα υλικων για δολωμα στα ψαρια χωρις καμια γευση κ φυσικα ΧΩΡΙΣ ΦΛΟΥΡΙ για εμενα, ετσι κ το τελευταιο πραμα που περιμενα να ειναι καλο χαθηκε στης αβυσσο της μετριοτητας κ τσαπατσουλιας.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ? ε αντε παμε λεω, μεεεεεγα λαθος, επαθα ηλιαση, επισης ειχα το νου μου μη μου πεσει κανενας με αυτα τα παρα5 μεσα στο φρεντο, ενα φρεντο που ο θεος αν το επινε θα αυτοστραγγαλιζοταν, μια σερβιτορα που μολις ειχε βγει απο το κεντρο διασκεδασης "ΒΙΕΤΝΑΜ" που τραγουδαει σαν 67μο ονομα παραλληλα με το μοιρασμα λελουδων.
δν εχω κατι αλλο να δηλωσω, για αλλη μια φορα φανηκε το στατους αυτων ποθ κ καλα τρεχοθν στο να ΠΕΡΑΣΩ καλα, ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ρε, αλλα εγω εδω θα ειμαι θα ειμαι κ στην επομενη ωστε να γραφεται η αληθεια
να σας καει το βιντεο κ να χασετε ολα τα τευχη playboy
φιλικα ο αδεκαστος