Re: Πανελληνια Γιαννενα - οι Διαδρομες ¶
Από: geor100 στις 22/09/2011 10:39 πμ.
θα χρειαστω μπαταρια αυτοκινητου για την καμερα και ενα τρειλορ για να την κουβαλαω αλλα στο τελος βλεπω να κανω καμια υπερπαραγωγη τυπου Holywood
Από: geor100 στις 22/09/2011 10:39 πμ.
Από: tharis στις 22/09/2011 10:39 πμ.
redf"Μου φαινεται θα συνοδευω τη Bonnie στις τσιπουρομαχίες
Ωραιες και φοβερες οι διαδρομες αλλα δυστυχως δεν εχουμε ολοι Τιγρη και σπριντ οπερ σημαινει :
α) Ο Κ@λος μας θα γινει μπετον αρμέ
Β) τα μπινελικια που θα ακουσουμε απο τη συνεπιβατιδα θα ακουστουν στα περατα του Βικου
γ) Η αυτονομια μου ειναι τραγικη (150 χιλ) και πρεπει να κουβαλω μπετονι παραμασχαλα αν καταλαβα καλα
κατα τα αλλα για το νεκρομαντειο ψηφιζω ναι δαγκωτο, εχει και ωραιες ταβερνες στην περιοχη. Επισης το Μενίδι ειναι ομορφο χωριο."
Από: tharis στις 22/09/2011 10:42 πμ.
Billie"HelenKoR"
ωραιες οι Πηγες, να τις συμπεριλαβετε στα σχεδια αλλά κυριως να κοψετε χλμ. η συγκεντρωση (φανταζομαι) εχει διασκεδαστικο χαρακτηρα! οχι ξεπατωτικο! "
Αυτό"
Από: tharis στις 22/09/2011 10:43 πμ.
geor100"καλη η διαδρομη αλλα εκει για Αρτα που λετε λιγο δεν....δεν εχει κ πολυ ενδιαφερων απο Ηγουμενιστα μεχρι και την διασταυρωση για Αρτα ειναι κ γαμω αλλα μετα κατανταει λιγο αδιαφορη, τι θα λεγατε για μια λευκαδα?????
θα χρειαστω μπαταρια αυτοκινητου για την καμερα και ενα τρειλορ για να την κουβαλαω αλλα στο τελος βλεπω να κανω καμια υπερπαραγωγη τυπου Holywood "
Από: geor100 στις 22/09/2011 10:49 πμ.
haris"geor100"καλη η διαδρομη αλλα εκει για Αρτα που λετε λιγο δεν....δεν εχει κ πολυ ενδιαφερων απο Ηγουμενιστα μεχρι και την διασταυρωση για Αρτα ειναι κ γαμω αλλα μετα κατανταει λιγο αδιαφορη, τι θα λεγατε για μια λευκαδα?????
θα χρειαστω μπαταρια αυτοκινητου για την καμερα και ενα τρειλορ για να την κουβαλαω αλλα στο τελος βλεπω να κανω καμια υπερπαραγωγη τυπου Holywood "
Γιωργο πολυ καλη η Λευκαδα αλλα θελει μια μερα μονη της .. Εδω τους φαινεται μεφαλη η διαδρομη που εχω βαλει μεχρι τωρα..
* Η διαδρομη απο Αρτα μεχρι πανω δεν ειναι ασχημη .. για επιστροφη θα ειναι μια χαρα ! "
Από: tommy στις 22/09/2011 10:52 πμ.
Από: HelenKoR στις 22/09/2011 11:41 πμ.
haris"
Βρε σεις.. Μοτοσυκλετιστικο forum ειμαστε και κυριως σκοπος της εκδρομης ειναι να κανουμε βολτα με τις μηχανες μας.. Ναι αμα φαμε απο 1 ωρα σε 10 σπηλαια και μουσεια η εκδρομη δε βγαινει αλλα δεν παμε γι αυτο ! Αλλωστε δε νομιζω σε καμια αλλη εκδρομη να εχουμε κανει λιγοτερα χλμ σε μια μερα..."
Από: redfoot στις 22/09/2011 12:06 μμ.
haris"redf"Μου φαινεται θα συνοδευω τη Bonnie στις τσιπουρομαχίες
Ωραιες και φοβερες οι διαδρομες αλλα δυστυχως δεν εχουμε ολοι Τιγρη και σπριντ οπερ σημαινει :
Β) τα μπινελικια που θα ακουσουμε απο τη συνεπιβατιδα θα ακουστουν στα περατα του Βικου
γ) Η αυτονομια μου ειναι τραγικη (150 χιλ) και πρεπει να κουβαλω μπετονι παραμασχαλα αν καταλαβα καλα
κατα τα αλλα για το νεκρομαντειο ψηφιζω ναι δαγκωτο, εχει και ωραιες ταβερνες στην περιοχη. Επισης το Μενίδι ειναι ομορφο χωριο."
Πιστεψε με δε θα ηθελες να εχεις ενα Sprint εκει πανω ..
150km αυτονομια ??? για ποιο λογο ?"
Από: redfoot στις 22/09/2011 12:57 μμ.
haris"redf"Μου φαινεται θα συνοδευω τη Bonnie στις τσιπουρομαχίες
Πιστεψε με δε θα ηθελες να εχεις ενα Sprint εκει πανω ..
150km αυτονομια ??? για ποιο λογο ?"