Προγαλατόπια

Re: Προγαλατόπια  

Από: petros1479 στις 29/02/2012 10:26 μμ.

[quote="green-675":2rabw427]
HelenKoR"
petros1479"Ο Πέτρος δεν χαμπαριάζει απο τα καζάν ντι πι και τις μπουγάτσες του Πράσινου και ισοφαρίζει! Εφερε το 3-3

Για να δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει την Κούπα (με το γάλα για να κατεβαίνουν τα γλυκά πιο ευκολα κατω!) "

ποιο 3-3 ρε............5-1 ειμαστε
"
[/quote:2rabw427]

EEE!!!! 24 Μαρτιου θα γινει και κληρωση! Οποιος κερδισει θα εχει τσαμπα σερβις για τα επομενα 5 χρονια!!
Ενταξει εν θελετε μπορειτε να πατε και 17...
HIGHWAY TO HELL.

Από: dimchrist στις 29/02/2012 11:48 μμ.

Επειδή το βλέπω να μη συμφωνείται και στο τέλος μάλλον για ντέρμπι θα πάει μήπως να βάλουμε και την 31 του μήνα σαν επιλογή???

Μη βαράτε ρε παιδιά θα έχει αλλάξει και η ώρα!

Triple Way

Από: cojones στις 01/03/2012 3:56 πμ.

όποτε και να γίνει μέσα είμαι!!ψηφίζω όμως 17 γιατί είναι πιο νωρίς!!

τελικά πια θα είναι η διαδρομή και ο προορισμός?

Από: HelenKoR στις 01/03/2012 8:53 πμ.

dimchris"Επειδή το βλέπω να μη συμφωνείται και στο τέλος μάλλον για ντέρμπι θα πάει μήπως να βάλουμε και την 31 του μήνα σαν επιλογή???

Μη βαράτε ρε παιδιά θα έχει αλλάξει και η ώρα! "

Δημήτρη, αυτή ήταν Η ατάκα!
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Από: HelenKoR στις 01/03/2012 9:04 πμ.

cojones"όποτε και να γίνει μέσα είμαι!!ψηφίζω όμως 17 γιατί είναι πιο νωρίς!!

τελικά πια θα είναι η διαδρομή και ο προορισμός?"

Υποκλίνομαι στο αληθινό μοτοσυκλετιστικό σου πνευμα!

Δηλώνεις συμμετοχή, επιθυμείς να γίνει το συντομότερο και δεν χρειάστηκε να γνωρίζεις τον προορισμό ή την διαδρομή για να αποφασίσεις αν θα έρθεις ή οχι!
Well done!

Και για να απαντήσω, αν δεις το πρώτο post, το πρώτο link που παραθέτω, γράφει ο Dennis G. κάτι για Μπράλους και Δομοκούς.

Αντε να επιστρέψει ο Dennis για να αναλάβει την διοργάνωση μιας και αυτός είναι ο εμπνευστής αυτής της βόλτας!
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Από: green-675 στις 01/03/2012 5:03 μμ.

χαχα...
5-3 για 17/3....νικοοοο ου ου.....φωναζε εσυ για την εξουσια μετα.....dennis για μπες και δωσε ψηφο για 17.....
το triple 675 εγινε sprint st 1050 το 2009, το st έγινε tiger sport τέλους του 2016 και το tiger sport έγινε tiger 1200xca τον Φεβρουάριο του 2020!!!!

Από: nfot στις 01/03/2012 6:14 μμ.

green-675"χαχα...
5-3 για 17/3....νικοοοο ου ου.....φωναζε εσυ για την εξουσια μετα.....dennis για μπες και δωσε ψηφο για 17..... "

Περιτο να σου πω, οτι αν το δαγκωσουμε, ΕΣΥ θα φας ολες τις φαπες
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: green-675 στις 01/03/2012 7:09 μμ.

nf"
green-675"χαχα...
5-3 για 17/3....νικοοοο ου ου.....φωναζε εσυ για την εξουσια μετα.....dennis για μπες και δωσε ψηφο για 17..... "

Περιτο να σου πω, οτι αν το δαγκωσουμε, ΕΣΥ θα φας ολες τις φαπες "

να ποιος ειναι ο τραμπουκος.......κατευθειαν φαπες....θα ζεσταθουμε με τσιπουρογαλατοπιτακι......
το triple 675 εγινε sprint st 1050 το 2009, το st έγινε tiger sport τέλους του 2016 και το tiger sport έγινε tiger 1200xca τον Φεβρουάριο του 2020!!!!

Από: maddog στις 01/03/2012 9:02 μμ.

απο γερο ανθρωπο τι περιμενεις Γιαννη?στην εποχη τους ετσι ελυναν τις διαφορες τους

Από: nfot στις 01/03/2012 9:08 μμ.

maddog"απο γερο ανθρωπο τι περιμενεις Γιαννη?στην εποχη τους ετσι ελυναν τις διαφορες τους "

Να να να, μιλησανε και τα τζοβενα
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: nfot στις 03/03/2012 9:40 πμ.

Τελικα, οντως δεν μπορω να ειμαι παρων στις 17, μιας και θα γινει τελικα η συναντηση απο το αυτοκινητιστικο forum που ειμαι και μαλιστα, θα ερθουν Πηλιο. Οποτε δεν μπορω να λειπω εγω.
Ελπιζω να το κανονισουμε για 24, αλλιως να φατε και μια γαλατοπιτα για μενα.

Από: nfot στις 03/03/2012 7:01 μμ.

Kostas Daniilidis"
nf"Τελικα, οντως δεν μπορω να ειμαι παρων στις 17, μιας και θα γινει τελικα η συναντηση απο το αυτοκινητιστικο forum που ειμαι και μαλιστα, θα ερθουν Πηλιο. Οποτε δεν μπορω να λειπω εγω.
Ελπιζω να το κανονισουμε για 24, αλλιως να φατε και μια γαλατοπιτα για μενα."

Μας ''πουλας'' για τα καρα Νικο?Δεν το περιμενα απο'σενα αυτο...."

Τα καρα ειναι κανονισμενα εδω και μηνες.

Από: Dennis G. στις 03/03/2012 8:10 μμ.

Καταρχήν εκτός από την καλησπέρα μου................
θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη απ' όλους σας για την καθυστερημένη τοποθέτηση μου
σχετικά με την περιβόητη ''γαλατόπιτα'', αλλά τα συνεχόμενα ταξίδια στο εξωτερικό
δεν μου άφησαν χρόνο ούτε καν να διαβάσω τα πόστ σας.

Τώρα, για να αρχίσουμε να βάζουμε τα πράγματα σιγά σιγά στην θέση τους,
η καταλληλότερη ημερομηνία πιστεύω για πολλούς λόγους είναι η 17/03 και αυτό γιατί........
είναι πιο σύντομα χρονικά και μου έχετε λείψει........
πρέπει να υπάρχει και λίγο δροσούλα Νίκο μου ώστε να καταβροχθήσουμε τα γλυκά εδέσματα πιο ευχάριστα
αλλά κυρίως γιατί θα παίξει ταψί ΚΑΖΑΝΤΙΠΙ !!!!!!!!!!!

Στις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουμε να συντονιστούμε καλύτερα, να ξαναποστάρουμε την διαδρομή
καθώς και το τι γλυκά θα φέρει ο καθένας χαχαχαχα..........

Σκοπός είναι να μαζευτούν τόσα γλυκά όσο και πέρυσι

Να είμαστε καλά λοιπόν και να τρέξουν οι εργάσιμες ημέρες λίγο πιο γρήγορα !!!

Από: green-675 στις 04/03/2012 11:10 πμ.

Dennis G."Καταρχήν εκτός από την καλησπέρα μου................
θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη απ' όλους σας για την καθυστερημένη τοποθέτηση μου
σχετικά με την περιβόητη ''γαλατόπιτα'', αλλά τα συνεχόμενα ταξίδια στο εξωτερικό
δεν μου άφησαν χρόνο ούτε καν να διαβάσω τα πόστ σας.

Τώρα, για να αρχίσουμε να βάζουμε τα πράγματα σιγά σιγά στην θέση τους,
η καταλληλότερη ημερομηνία πιστεύω για πολλούς λόγους είναι η 17/03 και αυτό γιατί........
είναι πιο σύντομα χρονικά και μου έχετε λείψει........
πρέπει να υπάρχει και λίγο δροσούλα Νίκο μου ώστε να καταβροχθήσουμε τα γλυκά εδέσματα πιο ευχάριστα
αλλά κυρίως γιατί θα παίξει ταψί ΚΑΖΑΝΤΙΠΙ !!!!!!!!!!!

Στις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουμε να συντονιστούμε καλύτερα, να ξαναποστάρουμε την διαδρομή
καθώς και το τι γλυκά θα φέρει ο καθένας χαχαχαχα..........

Σκοπός είναι να μαζευτούν τόσα γλυκά όσο και πέρυσι

Να είμαστε καλά λοιπόν και να τρέξουν οι εργάσιμες ημέρες λίγο πιο γρήγορα !!!
"

ελα dennis του τα λεγα του παππου αλλα .....δεν ακουγε μονο κρυωνε..
τα sprint σαν τα μεγαλα πνευματα ξανασυναντιουντε.........
ενικηκαμεν........

Από: kyrkyriakos στις 04/03/2012 11:18 πμ.

Αυτό σημαίνει τώρα ότι για τις 17/3 έκλεισε;;;;
Χωρίς τοn Nfot δεν θα είναι το ίδιο
Απο βόρεια θα είμαστε όλο κι΄'όλο 3........;
Θα κανονίσουμε να πάμε μαζί; Απο εθνική είναι πολύ βαρετά , Χάρη!!!!!! βγάλε καμιά διαδρομή