Triumph wannahave...

Re: Triumph wannahave...  

Από: xaotikos στις 17/10/2012 7:05 μμ.

Το μεγάλο service είναι κάθε 20.000. Κάθε 10.000 το μικρό. με βάση το manual (δες την φωτό)

Κάποιοι από εμάς αλλάζουνε και λαδάκια κάθε 5.000

Το κόστος είναι περίπου από 150 το μικρό 300 το μεγάλο εργασία+ανταλλακτικά αν θυμάμαι καλά...πρέπει να κοιτάξω να βρω κάποια απόδειξη

Από: epistimon στις 17/10/2012 7:39 μμ.

οπως τα λεει ο φιλος απο πανω ειναι τα σερβις και οι τιμες.οταν με το καλο το παρεις καθε 5000km αλλαγη στα λαδια για να εχεις το κεφαλι σου υσηχο

Από: Cpt. Haddock στις 17/10/2012 7:51 μμ.

Να πω ενα δεκαρικο για τα χιλιομετρα μαγκες γιατι το καλοκαιρι που είχα αγγελια τη δικια μου, ήταν συνεχως θεμα κουβεντας κι ερωτήσεων.

Είχε (όταν εβαλα αγγελια), κοντα στα 70,000 και έχει τωρα 74,000. Διαρκεια χρησης 3.5 χρονια. Αυτο που ελεγα και να εχετε υποψη (όχι κατ αναγκη να συμφωνησετε), ειναι οτι εαν σε λιγο διαστημα βλεπετε αρκετα χιλιόμετρα, αυτα ειναι μαλλον ταξιδιαρικα και καλοδουλεμένα. Δεν ειναι πόλης ή καφετέριας.

Επισης, σε αυτα τα νουμερα, οι ζημιες που ηταν να βγουν εχουν βγει κι επισκευαστεί.

Το λεω γιατι οι περισσότεροι ξυνιζανε στο νουμερο ενω το "μηχανη του 2008 με 15,000" τους φαινοταν λογικο και ευκαιρία κι ήταν διατεθειμενοι να δωσουν 1500 ευρω παραπανω για αυτο.

Τελικα δεν την πουλάω, οποτε καλως εχόντων παμε για την κατοστάρα.
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: kostasm στις 17/10/2012 8:04 μμ.

θα συμφωνήσω με τον καπετάνιο, και εγώ στην Transalp είχα 65000 και μόνο τον πρώτο χρόνο είχα σχεδόν 25000 με ταξίδια Αλεξανδρούπολη, Βόλο κλπ (μετά μπήκαν τα πολλά διόδια και ανέβηκε η βενζίνη).

Υπάρχει κάποιος με *πολλά* χιλιόμετρα να μας πει αν ο Τίγρης γερνάει ή απλά ωριμάζει; τι γίνεται πχ μετά τα 140000; έχει φτάσει κανείς;

Από: Cpt. Haddock στις 17/10/2012 8:13 μμ.

kostasm"Υπάρχει κάποιος με *πολλά* χιλιόμετρα να μας πει αν ο Τίγρης γερνάει ή απλά ωριμάζει; τι γίνεται πχ μετά τα 140000; έχει φτάσει κανείς;"

Γιατι, εχει φτασει κανεις τα 100κ?

Δες στο www.tiger1050.com, υπηρχε θρεντ "has anyone done some serious mileage?"
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: kostasm στις 17/10/2012 8:28 μμ.

σοβαρά μιλάς; μα καλά, τι τις κάνουνε; τις πετάνε; εγώ το είχα σίγουρο το 100άρι αν δεν μου την παίρνανε!

και θεωρούσα ότι η μηχανή αλλάζει μεν χέρια, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα τα φτάσει... αν δεν έχει φτάσει κανείς τα 100, είναι λογικό να είναι σκεπτικός κάποιος για να πάρει μια στα 70... (εγώ θα τα έκανα σίγουρα σε λιγότερο από δύο χρόνια - δεν δίνεις 6-7 χιλιάρικα για δύο χρόνια μόνο!)

προσωπικά είμαι άνθρωπος που την "παντρεύεται" τη μηχανή, οπότε μου φαίνεται κάπως περίεργο αυτό...

(φαντάσου, είχα 50000+ με σκουτεράκι kymco 80άρι πριν την Transalp!)

Από: tharis στις 17/10/2012 9:05 μμ.

Ενταξει δεν ειναι και τοσο παλιο το Tiger για να πρεπει να υπαρχουν κατοχοι με 100.000χλμ

Συμφωνω με τον Captain για τα χιλιομετρα.. Το θεμα ειναι οπως ειπες κι εσυ αν η μηχανη γερναει ή ωριμαζει..!
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: tharis στις 17/10/2012 9:09 μμ.

Παρεπιπτοντως ξερει κανεις τιμη service αντιπροσωπιας Street/Daytona για τα 20.000χλμ γτ εγω αυτη που ακουσα μου πεσαν τα μαλλια...
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: NikosV στις 17/10/2012 9:16 μμ.

για τυχων προβληματα σε πολλα χιλιομετρα μπορεις να παρακολουθησεις το συγκεκριμενο ..

http://www.perthtoperth.com/
μια 50.000αρα χιλιομετρα θα τα κανει

http://mototriumphhellas.blogspot.com/