Μπαίνω στο ψητό... ¶
Από: Tiger799XC στις 05/05/2014 3:21 πμ.
Ξεκίνησα να οδηγάω πριν από 2 χρόνια, στα 32. Πρώτη μηχανή ένα μονοκύλινδρο GS, το G650GS, 2010 μοντέλο, όχι το καινουριο. Πριν από το BMW οδηγούσα ποδήλατο -και αυτοκίνητο όποτε χρειαζόταν.
Το ύψος μου είναι 1,73 και το βάρος μου 70 κιλά. Δεν έχω εμπειρία στο χώμα. Κάποια στιγμή έχω βάλει σκοπό να παρακολουθήσω κάποιο σχετικό "σχολείο" αλλά εδώ στα βόρεια είναι πολύ περιορισμένες οι επιλογές.
Βασικοί ανταγωνιστές του 800XC ως προς την επιλογή της επόμενης μηχανής είναι τα 2 800αρια της BMW (F700GS κ F800GS).
Δε σκοπεύω να κάνω αμεσα την αγορά αλλά προς αυτες τις 2 επιλογές προσανατολίζομαι. μιλάμε πάντοτε για καινουρια και οχι μεταχειρισμένη.
Πριν γραφτω διαβασα αρκετα από τα θεματα, ειδικά για τα προβλήματα, βλάβες κτλ και βλέπω ότι και εδω εμφανίζεται το συνδρομο BMW σχετικά με καποιες αναπάντεχες βλάβες και οχι πολυ καλη αντιμετωπιση από τη μαμά εταιρία.
Εννοείται ότι όταν έρθει εκεινη η ωρα της αγοράς της επόμενης, θα υπάρξει test ride, αλλά μέχρι τότε, ας λέμε και καμιά κουβέντα να περνάει η ώρα...