Sprinter"Sprint900 ,
στην ερώτησή σου για τα πειράκια, έχω ξαναγράψει πως στην πραγματικότητα το 'knocking' είναι παρόμοιο αλλά διαφορετικό πρόβλημα από την προανάφλεξη αλλα είναι και σχετιζόμενα θέματα και το ενα μπορεί να οδηγήσει στο άλλο. Για περισσότερα επειδή βαριέμαι εδώ, αλλά η ουσία είναι πως δεν χρειάζεται να 'ακούς' 'πειράκια' για να υπάρχει πρόβλημα άλλωστε το να ακούς τα πειράκια με κράνος και τον θόρυβο του κινητήρα δεν είναι πάντα εφικτό. Στο αμάξι είναι εύκολο.
http://en.wikipedia.org/wiki/Engine_knocking"
Φίλε επειδή είσαι γνώστης δεν χρειάζεται πράγματι περαιτέρω ανάλυση και των δυο που είναι ουσιαστικά με μια διαφορά το ίδιο πράγμα .
Και κάνουν και ακριβώς τον ίδιο ήχο .
Αυτό που θέλω να πω εγώ , ισως δεν το διατύπωσα σωστά είναι , πως τώρα που ξέρουμε το κουσούρι τους , αυτές η μηχανές έστω και με τα ελαττωματικά πιστόνια στα χέρια ενός γνώστη δεν θα έχουν πρόβλημα , αξιοπιστίας .
Αλλά διαφωνώ στο ότι δεν ακούγεται στην μοτοσυκλετα και ακούγεται στα φοβερά ειδικά στα καινούργια και σύγχρονα αυτοκίνητα με τους καλά ηχομονωμένους κινητήρες .
Άλλωστε συνήθως η προανάφλεξη συμβαίνει σε ανηφόρες , σε κρεμάσματα με μεγάλη σχέση που ούτε ο θόρυβος του κινητήρα είναι μεγάλος ούτε του αέρα στο κράνος .
Υπάρχει πάντα και το κόψιμο της απόδοσης που σε βάζει αμέσως σε υποψίες για το τι συμβαίνει .
Τελ πα , εύχομαι να μας δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε κάποια στιγμή από κοντά σε κάποιο χάπενινγκ .
Αυτό βέβαια δεν έχει καμιά σχέση με το πόσο έχουν οι όχι δίκιο οι ιδιοκτήτες των μοντέλων με το πρόβλημα .
Και γνώμη μου ότι η triumph είναι λάθος σε αυτό το σημείο .
Ναι μεν να εξέδιδε την οδηγία , αλλά όχι να έκανε ανάκληση εγγύησης ειδικά στο σημερινό περιβάλλον της αγοράς , ο χρόνος θα δείξει .
Μάταιόν εστι παρά θεών αιτείσθαι ά τις εαυτώ χορηγήσαι ικανός εστι.