haris"Sprinter,
οσον αφορα στην εξυπηρετηση μηλισα σχετικα με τη χορηγηση αλλου κρανους για το διαστημα αυτο..
οσον αφορα στο κρανος, γι αυτο ρωτησα αν το ελλατωμα ειναι εμφανες και αν το εχουν παραδεχτει απ την αντιπροσωπια οτι υπαρχει διαφορα σε σχεση με ενα αντιστοιχο ιδιο κρανος, γιατι σ αυτη την περιπτωση θα επρεπε να αντικατασταθει αμεσα απο εκει που αγοραστηκε και ας κοψουν μετα αυτοι το λεμο τους να το στειλουν οπου θελουν για αντικατασταση ..."
Κατ΄αρχην ειχα για 4χρονια και το προηγουμενο μοντελο s1 schuberth-επισης μπλε...-- συνεπως ξερω τις δυνατοτητες του κρανους ποσο μαλλον που το καινουριο μοντελο ειναι ποιο εξελιγμενο αεροδυναμικα... Σωστα;
Ο αερας μπαινει απο τον μπροστινο αεραγωγο και με χτυπαει κατ΄ευθειαν στα ματια ασε τον θορυβο που κανει!!! Μολις βαζω το δαχτυλο μπροστα απο τον αερσγωγο ολα ειναι ενταξει. Και ολα αυτα με μολις 80-90κλμ!!!
το προβλημα βλεπεις δεν ειναι 3ημερο οπως το δικο σου ειναι σχεδον πια.. 5μηνο!!!
οσο για την χορηγηση αλλου κρανους μετα την 3 φορα επρεπε να μου δωσουν αλλο ιδιο καινουριο κρανος αφου αυτο που αγορασα δεν πληρει τις προδιαγραφες του κατασκευαστη και ας περιμενει αυτος 5 μηνες οχι εγω!!
οπως διαβασες το κρανος το πηγα 2-3φορες και ουτε αυτοι δεν εβρισκαν τιποτα και αφου ειναι μονο εισαγωγεις και οχι κατασκευαστες πως λοιπον θα βγαλουν πορισμα??? αρα...
η ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!!! Η'ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ!! ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΡΕ ΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΡΕΛΙΤΣΑ!!!(Α'Ι΄ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ!!!
)
τελος παντων το θεμα εχει παρει πλεον την νομιμη οδο δηλαδη θα παει εξωδικο την Τ και στον Κο βελλη και ας βγαλουν ακρη(ευτυχως ο κουμπαρος ειναι δικηγορος και θα την βγαλω τζαμπα αλλιως σιγα..)
και μετα κλαιγονται ολοι τους και θελουν να λεγονται εμποροι!!!
φιλε μου ξερεις τι ειναι να τους δινεις 500€ και να μην σου κανουν το αυτονοητο??? την δουλεια τους???
ΓΥΡΙΣΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ Γ_-_-_ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΠΛΕΟΝ!!