fotisz750"στο χαρακτηρα του street triple(ελαφρυ μηχανακι), και ενα οδηγο που εχει αρχισει να ψαχνεται στις στροφες( οχι ιδιαιτερα εμειρο ομως) σαν εμενα και χρησιμοποιει τη μηχανη σαν μεσο ευχαριστησης και οχι μεταφορας(εκτος απο σπανιες περιπτωσεις) ,δεν κανει ιδιαιτερα μακρινα ταξιδια den μπαινει πιστα και θελει σχετικα γρηγορο ζεσταμα και εμπιστοσυνη:
metzeler m3 270 τοποθετημενο(το ξερω ειναι παλια αλλα η τιμη καλη) ή
dunlop sportsmart 340?
παντα μιλαμε για στρεετ τριπλ απλο με ο,τι συνεπαγεται αυτο!!!
εχει ξανασυζητηθει παρομοιο αλλα αυριο αλλαζω λαστιχα και μια τελευταια γνωμη θα με βοηθησει πολυ!
λεω και ξαναλεω στο χαρακτηρα του στρεετ τριπλ γιατι οταν πηγα με σκοπο να βαλω τα σπορτσμαρτ αφου απο ολους ειχα ακουσει τα κλυτερα(σε αλλες μηχανες βεβαια) ο λαστιχας μου ειπε οτι δεν κανουν και πολυ για το στρεετ τριπλ αλλα κυριως για σουπερσπορτ μηχανες! μου ελεγε οτι ισως τρεμει μετα τα 200 και κατι τετοια!!!!
εσεις τι λετε?"
Στα λάστιχα καλό είναι να μην κάνουμε οικονομία.
Αν βάλεις τα Μ3 κοίτα τουλάχιστον να μην έχει αρχαία ημερομηνία (DOT - 4ψηφιος αριθμος, οι δύο πρώτοι είναι η εβδομάδα παραγωγής και οι δύο τελευταίοι έτος παραγωγής)
Τα 340 ευρώ μου ακούγονται πολλά. Καλό θα ήταν να ρωτήσεις και αλλού.
π.χ. πήγαινε μέχρι τον Περιστέρα στην Μιχαλακοπούλου να δεις τι θα σου πει και αυτός.
Τα Dunlop Sportmax Sportsmart θεωρείται ιδανικό για το τριπλ.
Αν θες κάτι ποιο καθημερινό δες το Dunlop Qualifier II
topic1150-60.htmlΕίπαμε μόνο Dunlop!
edit:
BOB"...Οι άλλοι δύο μου πρότειναν καλύτερα τα dunlop sportsmart και τα είχαν 310 και μάλλον αυτά θα βάλω."
Αυτά να βάλεις!
Πες και την πηγή σου να μην ψάχνεται το παλικάρι
BOB"Α! μου είπε κιόλας ότι μπορεί να βρω κατά 5-10 ευρώ φθηνότερα αλά την τοποθέτηση που θα μου κάνει δεν θα τη βρω πουθενά... ."
Τι λέει ο κόσμος για να πουλήσει...