Re: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ TIGER 1050 ¶
Από: vagtyrp στις 13/07/2010 5:20 μμ.
θα συνενοηθώ με τον αγαπητό συνάδελφο και αν τα βρούμε στις απολαβές( χιχι ) θα συνεχίσω να τα αναφέρω, με το σωστό όρο φυσικά, καθημερινώς......να ανέβει η πελατεία!
Από: dimchrist στις 13/07/2010 5:32 μμ.
freud"alki_viades"Μιας και ψαχνομαι ρωτησα σημερα το λαστιχα μου και μου ειπε τα εξης: (σημειωτεο, το μαγαζι ειναι γεματο ταμπελακια Michelin )
Metzeler Μ5: πoλυ πιο μαλακο απο το Μ3, λιγο πιο μαλακο απο το corsa iii (ο αμεσος ανταγωνιστης του)
Michelin Power Pure: το νεο σουπερ ντουπερ γαμαουα λαστιχο, με πολυ καλο κρατημα και καλη διαρκεια σε χλμ. Τιμη 330, εχει ρωτησει καποιος αλλου;
Pirelli Diablo Rosso: οσοι τα εβαλαν ειχαν μετριες εντυπωσεις απο κρατημα. Καλη ομως διαρκεια ζωης."
Έχει φορεσει καποιος τα michelin power pure? εντυπωσεις? κρατημα? διαρκεια ζωής?
Επισης για τα conti attack,τα δοκιμασε καποιος? ευχαριστω? "
Από: freud στις 13/07/2010 10:46 μμ.
Sprinter"freud"
ειδ.νευρολογια"
Επιτέλους. Οτι χρειαζόμεθα εδώ μέσα. Σας συνιστώ ιατρέ να επικοινωνήσετε με το υποκατάστημα της Ηλιοφίλ είς Θεσ/νίκην δια να εξασφαλίσετε την λίστα της πελατεία σας."
Από: freud στις 13/07/2010 10:55 μμ.
dimchris"Είχα πάει στην επίσημη παρουσίαση τους στα Μέγαρα πριν από κανα τρίμηνο. Μου είπανε καλά λόγια τα παιδιά και οι δημοσιογράφοι. Το μεγάλο τους μειονέκτημα των Power Pure ήταν ότι δεν τους έδινε πολύ πληροφορία. Το καλό ήταν ότι δεν έπεσε κανένας από τους δοκιμαστές/δημοσιογράφους. :mrgreen
Εγώ πάντως πήγα για να τα βάλω/δοκιμάσω (προσφέρανε free track day αν τα έβαζες) αλλά δεν πείστηκα και δε τα έβαλα. :whistle
Τώρα όλα αυτά στην πίστα. Για δρόμο δεν ξέρουμε κάτι.
Τα Dunlop Qualifier II spmax γιατί δε τα βάζεται στις επιλογές σας?"
Από: freud στις 13/07/2010 10:58 μμ.
freud"vagtyrp"χωρίς να θέλω να επεμβαίνω, έχω τα angel st pirelli, έχω 15000χλμ ήδη με τρία δικάβαλα και τριβάλιτσα ταξιδάκια, και το λάστιχο έχει πολύ ζωή ακόμα. όσον αφορά την πόλη, ζεστένεται λίγο πιο αργά από ότι το Μ3 που είχα πριν και κρατάει μιά χαρά και μεσα στην πόλη!
οπότε όταν τα φτύσουν πάλι αυτά θα βάλω! "
γεια σου ρε βαγγελη,ο δημητρης απο λαρισα,ειμαι..διοριστηκα παπαγεωργιου σαλονικη ειδ.νευρολογια.μετα σταυρουπολη ψυχ/κη..εσυ ολα cool? ειναι διγομα?τιμη?"
Από: alki_viades στις 09/08/2010 3:29 μμ.
Από: johntiger1050 στις 10/09/2010 3:28 μμ.
Από: johntiger1050 στις 17/09/2010 6:03 πμ.
Από: johntiger1050 στις 18/09/2010 5:13 πμ.
Από: NikosV στις 21/09/2010 12:58 μμ.
johntiger1050"310 topothetimena zygostathmismena kai olh thn ora pano ap oto kefali tou mastora
opoios thelei plirofories gia to pou sta sinora keratsini peiraias ...
gia leptomeries pm na mhn ginete kai diafimish 60 km mono mexri tora kai ola good leptomeries en kairo "
Από: Cpt. Haddock στις 23/05/2011 3:11 μμ.
maverick"γεια σας για αθηνα 90% χρηση τι ελαστικα προτεινετε? "