Φίλε Glober ή Βάγγο,
Επειδή είμαι και εγώ από αυτούς που του είπα ''ναι'' και περισσότερο για να κάνω πιο κατανοητή τη γνώμη μου στον ενδιαφερόμενο, είδες πως από το πρώτο μου ποστ στο θέμα έθεσα τους ενδοιασμούς μου, και πως μετά την απάντηση του για το αν θα καταφέρει να περιοριστεί στο λίγο γκάζι έγινα πιο αρνητικός και τόνισα πως πρέπει να είναι εγκρατής.
Επίσης τόνισα πως δεν πρέπει να παρασυρθεί από την δική μου εμπειρία.
Όσο για το αν θα πρέπει να περάσει την μεγάλη διασταύρωση με κόκκινο χωρίς να κοιτάξει με το ποδήλατο.. θεωρώ πως δεν παίζει κανένα ρόλο αν θα είναι με ποδήλατο, παπάκι ή τον τίγρη.. αλλά να μην κάνει την κίνηση.
Ναι, πιστεύω πως το να οδηγήσεις έναν τίγρη και κάθε τίγρη δεν είναι rocket science.
Μπορεί να θεώρησες αυτό που του είπα ότι είχα κάνει ''τρέλα'', αλλά για μένα δεν ήταν.. ήξερα τι και που και πως.
Κράνος φοράω για να πάω στο περίπτερο που είναι 70μ απόσταση.. πέρσι ''αναγκάστηκα'' να πάω από Γλυφάδα Καλλιθέα χωρίς κράνος.. το έκανα 1,5 ώρα, με δευτέρα, 15χλμ/ω και αλάρμ αναμμένα..
Τί παραπάνω να του πώ σαν γνώμη?? ότι αν γίνει καμιά στραβή η μητέρα του δεν θα τον ξανακάνει? Αν είναι 20-21 χρονών και δεν το καταλαβαίνει τότε και 10κ μέλη να του γράφαμε όχι αυτός θα το έκανε.
Υ.Γ. Σόρρυ για το μεγάλο ποστ, και που Βαγγέλη αναφέρθηκα σε σένα.. άντε με αναγκάζεις να βάλω και υπογραφή