Καινούριο Tiger 1050 Με Ή Χωρίς Abs?

Re: Καινούριο Tiger 1050 Με Ή Χωρίς Abs?  

Από: vagtyrp στις 22/07/2011 8:10 μμ.

Cpt. Haddock"
vagtyrp"
χάρη!!!!!!!!!!!!!!!!είμαι ήδη χαλκιδική, αμέσως μετά το πευκοχώρι στο γλαρόκαβο! μάζεψε την triumphοπαρέα και περάστε για μπανάκι! "

Τα 60 χιλ χλμ τα περασες η ακόμα; "

αισίως 64600.................ανέβηκα από θήβα-μπράλο-δομοκό-λάρισα-θεσσαλονίκη-ξάνθη( αλλαγή τακάκια εμπρός και καφεδοκατάσταση με admin και γιάννη), πίσω θεσσαλονίκη και την επομένη έφτασα στη κατασκήνωση!

μέχρι να γυρίσω προβλέπονται άλλα 1500χλμ περίπου μιας και πρέπει να κάνω ένα μίνι εκδρομικό στη μακεδονία πριν καταλήξω στις 5 αυγούστου στο καρπενήσι για την επόμενη δουλειά......ώρε στροφιλίκι που με περιμένει.....

προσπαθώ να μείνω μπροστά σου ηλία!!!!!!!!!!!!!!!

ααα και επί την ευκαιρία μετά από 16000χλμ με τα νέα πιστόνια δεν έχω κάψει σταγόνα λάδι......φτού φτού φτού.....φυσικά έχω πάρει και ένα λιτράκι μαζί μου μιας και το 1 λίτρο θεωρείται φυσιολογικό από τους ειδικούς.......

χάρη μιλάμε και στο τηλέφωνο!

Από: vagtyrp στις 22/07/2011 8:18 μμ.

QQTil"Δηλαδή όλα αυτά τα οποία περιγράφει ο Βαγγέλης που μπορώ όπως πολύ καλά λέει να τα κάνω μ ένα TDM, δε μπορώ να τα κάνω με το Tiger.. Εγώ πάλι θεωρώ ότι μπορώ, αλλιώς θα χαμε γεμίσει hypermotard, duke (που όπως είπα είχα και το πούλησα), dorsoduro και xt.. Πρέπει υποχρεωτικά να χεις κούτες και η πιο κοντινή απόσταση να ναι 200χλμ?"

δεν είπα ότι δεν μπορείς να τα κάνεις με το τίγρη.απεναντίας μια χαρά μπορείς.....αλλά ενώ όταν και αν το yamahaki χαλούσε θα στο φτιάχναν στο πι και φι, εντός και εκτός εγγύησης χωρίς παπαρολογίες..

ενώ στην triumph θα σου σπάγαν τα Μ$#@@%$^%$^%$^ σου μέχρι να στο φτιάξουν αραδιάζοντας ότι τους έρθει στο κεφάλι ώστε στο τέλος να πειστείς ότι φταίς εσύ μόνο και να τους πεις και ευχαριστώ......

και αυτά είναι διαπιστωμένα από πολλούς εδώ μέσα....να φανταστείς στο ίδιο συνεργείο δεν συννενοούνται καν να σου πουν τις ίδιες χαζομάρες μπας και τις πιστέψεις, πας το πρωι σου λέει ο ένας μαύρο το απόγευμα ο άλλος άσπρο.......έχει πολύ πλάκα.....

Από: QQTilt στις 22/07/2011 8:28 μμ.

Βαγγέλη για όλους τους υπόλοιπους μιλούσα εκτός από σένα, αυτό γράφω αν δεις. Είχα και scooter, beverly και xmax 250 και τα δύο, αλλά δεν είναι μόνο τα scooter για την πόλη, πως να γίνει δηλαδή.
Δηλαδή αν θέλω να πηγαίνω στη δουλειά μου και κάθε 2 σκ να πάω και μια Θεσσαλονίκη πρέπει να έχω beverly και για Θεσσαλονίκη το κτελ?

Από: vagtyrp στις 22/07/2011 8:43 μμ.

έχεις μήνυμα............

Από: redfoot στις 22/07/2011 8:59 μμ.

Ρε συ Λευτερη, δεν καταλαβαιν ω το σκεπτικο σου..
Σκοπευεις να παρεις χιλιάρα μηχανη για χρηση κυρίως εντος Πολης??? και διαλεξες τον τιγρη????
ειναι σαν να λες, θελω να αγορασω ενα λιονταρι για να το κανω βολτες στο παρκο.
ή θελω ενα ροντβαιλερ για το διαμερισμα..
δε γινονται αυτα..
και αληθεια, σε ποια πολη μενεις? εχει κι αυτο σημασία.
το tiger ειναι για χρηση ακριβως οπως το κανει ο Βαγγελης, λιώσιμο απλετο εκτος Πόλης και αντε και ενα 10-20% εντος. Αν επιδιωκεις το αναποδο λαθος μηχανακι στοχεύεις
the road is made clear when viewed from above..

Από: green-675 στις 22/07/2011 10:07 μμ.

haris"Ηρεμηστε μωρε .. παρε σκουτερ και παρε σκουτερ ......
Θα βγει και παραεξω το παιδι, αλλα οταν δεν εχεις αλλο μεταφορικο μεσω λογικο ειναι να το χρησιμοποιεις και στην πολη (αν αντεχει κ η τσεπη σου).

vagtyrp"
χάρη!!!!!!!!!!!!!!!!είμαι ήδη χαλκιδική, αμέσως μετά το πευκοχώρι στο γλαρόκαβο! μάζεψε την triumphοπαρέα και περάστε για μπανάκι! "

Ποια triumphοπαρέα, μονο εγω εχω μεινει εδω περα .. και ο αλλος ο green ειναι Λευκαδα!! Απο βδομαδα θα το κοιταξω γτ αυτο το ΣΚ ειναι κλεισμενο ! "

να παρει το s.e. με abs ρε βαγγο γουσταρει τιγρη ....τι να κανουμε?
χαρη γυρναω κυριακη δεν ξερω αν προλαβουμε τον βαγγελη αλλιως θα παμε καρπενησι...
γεια απο την πανεμορφη Λευκαδα
το triple 675 εγινε sprint st 1050 το 2009, το st έγινε tiger sport τέλους του 2016 και το tiger sport έγινε tiger 1200xca τον Φεβρουάριο του 2020!!!!

Από: QQTilt στις 22/07/2011 10:28 μμ.

Χρήστο Αθήνα μένω φίλε. Σέβομαι την άποψη σου και σ ευχαριστώ που μου τη λες, αλλά όσο θεωρώ ότι το Tdm ήταν μηχανή άνετη για την πόλη, άλλο τόσο είναι και το Tiger. Το ξέρω πως δεν είναι beverly ρε φίλε, αλλά είναι μια μηχανή που σε ικανοποιεί και στα δύο ικανοποιητικά. Αλλιώς αν είναι μόνο για έξω το Tiger, το fjr to 1300 ξέρω γω για τί είναι?

Από: QQTilt στις 22/07/2011 10:32 μμ.

Μια ερώτηση που μου ρθε τώρα παιδιά. Αν κοιτάξω απ το site της T διάφορους αντιπροσώπους εκτός Αθήνας σε πόλεις που αντέχω να τραβηχτώ να το πάρω, όπως Βόλος, Πάτρα, Λάρισα ξέρω γω και τους πάρω τηλ πάιζει να το χουν το μηχανάκι καινούριο με abs ή αφού δεν το χουν Αθήνα δεν θα το χουν ούτε εκεί?

Από: johnygalan στις 22/07/2011 11:32 μμ.

QQTil" Το ξέρω πως δεν είναι beverly ρε φίλε, αλλά είναι μια μηχανή που σε ικανοποιεί και στα δύο ικανοποιητικά. "

Σε ικανοποιεί φίλε Λευτέρη απλά θέλουμε να πούμε οτι η απόλαυση που σου προσφέρει αυτή η
μηχανή δεν θα την βρείς με οδήγηση εντός πόλης
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: ΛΑΜΔΑ στις 23/07/2011 12:03 πμ.

Ρε παιδια τι τρελα σας εχει πιασει ολους με την κατηγοριοποιηση και τον διαχωρισμο των μοτο.Πριν 5-6 χρονια δεν υπηρχαν αυτα τα πραγματα και οι μηχανες ακολουθουσαν τον αναβατη παντου.Εγω δεν μπορω να φανταστω να μην ειμαι με το sreet καθημερινα και να ειμαι με ενα σκουτερ.Η μοτο δεν ειναι μονο ενα μεσο μετακινησης,ειναι προπαντων αισθημα και καυλα και θελω να το βιωνω καθημερινα,απο μια σουζα,απο ενα παντηλικι και φυσικα απο ενα ταξιδακι την κυριακη.Τοση αποστειρωση δεν χρειαζεται.Λοιπον φιλε παρε τον τιγρη σου και λιωστον καθε μερα ολη μερα κι αν χαλασει μεσα στο παιχνιδι ειναι κι αυτο

Από: tharis στις 23/07/2011 12:15 πμ.

Νομιζω οτι καποιοι (redfoot ) μπερδευεστε λιγο .. Δηλαδη οταν καποιος παιρνει μηχανη την παιρνει για να την χρησιμοποιει μια Κυριακη την βδομαδα ή δυο φορες το μηνα που θα βρει ελευθερο χρονο να κανει 300km ? Και αν κανει αυτη τη χρηση που ειναι η "θεμιτη" και την χρησιμοποιει και τις καθημερινες για τις αναγκες του κακο ειναι ? Τοτε η χρηση δεν γινεται και "κυριως στην πολη" ? Μια χαρα τα λεει και ο QQTitt λιγο παραπανω. Εξαλλου ο Τιγρης μια καλοστημενη all around μηχανη ειναι, ουτε R1 ουτε FJR .. Το μονο κακο στην πολη ειναι οτι θα καιει λιγο παραπανω αλλα ok ...

Λεφτερη παρε στα κεντρικα και ρωτα αν υπαρχει καπου στην επικρατεια Τιγρης οπως τον θελεις, αν και νομιζω οτι αν υπηρχε θα στο ειχαν πει ηδη.
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: redfoot στις 23/07/2011 2:06 πμ.

Δε νομίζω ότι μπερδευομαι tharis, καθόλου μάλιστα
Καταρχην η κατηγοριοποίηση των μηχανών δεν εχει γίνει απο μας, εχει γίνει απο τις εταιρείες και δεν έχει γίνει τυχαία. Ο λόγος είναι απλός: αφουγκραζόμενες τις αναγκες των καταναλωτών, που αν και διαφερουν αισθητα απο άτομο σε άτομο ωστόσο εμπίπτουν παντοτε σε συγκεκριμενες κατηγορίες ή συνδυασμό αυτων (χωμα, εθνικη-ασφαλτος,πολη , πιστα ) , προσπαθούν να κατασκευασουν το καταλληλο μηχανακι για την καταλληλη χρήση. Υπο αυτη την εννοια υπαρχουν στανταρ μηχανες για στανταρ χρηση και all around για mixed χρηση. Οκ λοιπον, το tiger και διαφορα αλλα μηχανακια μπορουν να υποστηριξουν τον αναβατη σε αστικες διαδρομες ομως δε φτιαχτηκαν για να αποδιδουν ιδανικα εκει, το αντιθετο μαλιστα. Ειναι βαριες, καινε πολυ, δεν εχουν την ευελιξία που θαπρεπε , υπερθερμενονται ευκολοτερα και γενικα δε μπορουν να αναπτυξουν τις αρετες τους εντος πολης, πως να το κανουμε..Ο ιδανικος χωρος δράσης τους ειναι οι εθνικες οδοί, οι περιαστικες διαδρομες και γενικως τα μικρα ή μεγαλα ταξίδια.
Αν τωρα ο φιλος έχει φτιαχτει με την ιδέα της αγοράς της είναι ενα αλλο θέμα, ας την παρει και με τις ευχες μας απλως λέμε οτι ετσι θα τη ζοριζει περισσότερο και θα την ευχαριστιεται λιγότερο
the road is made clear when viewed from above..

Από: green-675 στις 23/07/2011 7:48 μμ.

να πω και γω κατι ε? το το tiger παντως ειναι πιο ευελικτο απο το speed.... ειπα την κακια μου και γω
το triple 675 εγινε sprint st 1050 το 2009, το st έγινε tiger sport τέλους του 2016 και το tiger sport έγινε tiger 1200xca τον Φεβρουάριο του 2020!!!!

Από: ΛΑΜΔΑ στις 24/07/2011 12:04 πμ.

Για μενα ο μονος διαχωρισμος που ας πουμε οτι στεκει ειναι σε χωματινες και street.Tα υπολοιπα ειναι για να κανουμε κουβεντα.Οπως με ενα superbike μπορεις να κυκλοφορησεις μεσα στην πολη χωρις κανενα προβλημα αν εξαιρεσεις την καταναλωση,ετσι και με ενα γυμνο 600 μπορεις να λυσαξεις στην πιστα χωρις κανενα περιορισμο.Τους περιορισμους και τα ορια στην χρηση της μοτο τα βαζουμε εμεις κι οχι οι μοτο.Και φυσικα οι εταιρειες κερδιζουν απο αυτο λογω δευτερης ή και τριτης μοτο που εχει καποιος αντι για μια

Από: johntar στις 24/07/2011 1:27 πμ.

Δηλαδη συγνωμη κι ολας αλλα ποιος σς ειπε οτι τα σκουτερ εινια πιο ευελικτα απο μια μηχανη????Φιλε μου για εμενα παρε τον Τιγρη αλλα για της δουλειες σου παρε ενα παπακι.Τελος.Σαν το παπι τιποτα μεσα στην πολη!!!!
Ποιος θα τονίσει τα χιλιάδες λάθη μου να μου τονίσω άλλα χίλια κ τ' αμέτρητα τα πάθη μου!!!