[size=150]και βέβαια δεν θα την κάνεις, απλά [size=150][/size] είναι λίγο κουραστικό, απο την άλλη αν δεν μπορείς θα το ανεχτούμε, μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις το μεγεθος της φραμματοσειράς[/size]
δεκτο οτι εχεις προβλημα με τα ματια σου... ....και εγω εχω. αλλα μονο με τα δικα σου γραμματα εχεις? τα δικα μας πως τα διαβαζεις,που ειναι και πιο πολλα!!
μην το παρεις σαν επιθεση,αλλα υπαρχουν καποιοι κανονες εδω που ολοι πρεπει να τηρουμε
αλλαξε λιγο το μεγεθος τις γραμματοσειρας και ολα θα ειναι οκ. δεν χρειαζεται να φυγεις επειδη εχεις ενα μικρο προβλημα με τα ματια...
================================================================================================ I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.
EKLEISA TA 2500XLM. ΚΑΙ Η ΓΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΓΜΕΝΗ .ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ 2ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΜΟΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ 20000 ΜΕ 30000ΧΛΜ. ??ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ??????? ΕΙΔΩΜΕΝ......
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?
Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε