αφου τα παπακια δεν πιανονται δεν αναφερω το town mate 50cc ας ηταν η πρωτη επαφη με δικυκλο και δεν θα ξεχαστει ποτε,,[ εβγαλε και λεφτα σαν delivery] οποτε σαν πρωτο εχουμε klx 250 [αγροτικο] χρωματος κοκκινο παρακαλω πανεμορφο,,μετα κατι πιο πολιτισμενο το F650(fadouro) της BMW περα απο τον ελικα δεν νομιζω να ειχε κατι αλλο απο BMW, αλλα ησυχο και με βοηθησε πολυ στο να μπω στο τρυπακι των ταξιδιων ,πολυ καλες αναμνησεις,,και μετα ηρθε το κατι παραπανω μια και οι αποστασεις αρχισαν να μεγαλουν ,TIGER 955i,ηρθε και εδεσε με την οδηγηση μου, ροπη απο το πουθενα,μια εκτη και ολα τα αλλα ηταν αξιοθεατα,με τον τιγρη φτασαμε ιταλια γαλλια αυστρια και ολα τα χλμ ηταν απολαυστικα και δεν μας ελειψε και τιποτα [τριβαλιτζο μεχρι 10 κιλα η μια] και καθως το πληρωμα του χρονου ηρθε και πηρε τα λεφτα και τον χρονο μακρυα, απο την κρητη μου ηρθε το trident κοκκινο το οποιο αμεσως εγινε μαυρο ματ,λυσιμο δεσιμο κινητηρα,και μερικες λεπτομεριες για να γινει πιο <δικο μου>.Τελος να ειμαστε καλα και ποιος ξερει ισως τα καλητερα να ερχοντε [[[[rocket]]]] τρελλλαααα