Re: street triple or speed triple
¶
Από: Polymhxanos στις 08/07/2010 7:36 μμ.
Καλά μην φάτε, θα έχει...κομμώτρια γιαπωνέζα.
Το fazer 600 που κυκλοφορεί εδώ και 5-6 χρόνια, από τότε που άλλαξε το μοντέλο και έγινε αλουμινένιο το πλαίσιο και οι εξατμίσεις μπήκαν στην ουρά, έχει 93 άλογα τροχό, μετρημένο από περιοδικά όλου του κόσμου, από ΤΟΤΕ. 98 ανακοίνωνε η Yamaha. Μαμά πάντα.
Sprinter: Αν βγήκε κάποια παραλλαγή πρόσφατα δεν το γνωρίζω.
Την μοτοσυκλέτα την έχω οδηγήσει αρκετά (Fazer), μια και την έχει φίλος και συνεργάτης μου, και μόνο φαντασίες είναι αυτά που γράφετε για 70 και 80 άλογα. Street triple έχω και το βλέπω.
ΑΝ κάτσει κανά fazer στο φανάρι, εσείς με τα 675 (R εξαιρουμένων) ρίχτε το στην ποιότητα των αναρτήσεων του 675 στο πλαίσιο και στην αίσθηση, γιατί φανάρι τέρμα γκάζι και γεμίσματα τέρμα, θα σας κεράσει 2 μηχανάκια στα 400μ.
Έχω ανοίξει από στάση αρκετές φορές με Fazer 600, και με το CBR600F4 που είχα παλιότερα, και ναι μεν το CBR νικάει (με 98 τροχό), όχι εύκολα+αψήφιστα δε.
Eπίσης στον ανοιχτό δρόμο, ρίχτε το στην παρατήρηση του τοπίου, γιατί το fazer έχει μακριές σχέσεις στο κιβώτιο (απόπου και η ψευδαίσθηση ότι δεν έχει ροπή και τα περί άνευρου) και ρίχνει στα street triple 20+ χμ διαφορά σε τελική κατακέφαλα και άνευ σάλιου. Το street triple έχει ΚΟΝΤΕΣ σχέσεις, τι κοντές, θεόκοντες, εδώ ξεκινάει με 6η, και εκεί κυρίως ωφείλεται το νεύρο και ο χαρακτήρας του, μην μπερδεύεστε.
Ενδεικτικά χρησιμοποιώ το δικό μου ''δυναμόμετρο''. Η πρώτη πράσινη πινακίδα μετά από το διόδιο εισόδου στην Αττική οδό από Μαρκόπουλο είναι στα 500κάτι μέτρα, η δεύτερη στα 1000. Με fazer 600 έχω δει από 204 μέχρι 210 χιλιόμετρα κοντερίσια στην πρώτη πινακίδα. Με street triple δεν έχει τύχει να κάνω ακόμα svst;h μέτρηση, διότι αφενός έστρωνα μέχρι πρόσφατα, αφετέρου δεν έχει τύχει ακόμα να πετύχω την ''πίστα'' όσο άδεια χρειάζεται. Η αίσθησή μου είναι πάντως ότι δεν θα πιάσει 200 το 675, μια και οι μέχρι τώρα αποτυχημένες δοκιμές λόγω κίνησης, μετά δυσκολίας σκαρφαλώνουν στα 183-185.
Αλλού είναι η χαρά του 675, όχι στα άλογα τροχό, ούτε στις ταχύτητες που μαζεύει από στάση ή τελική, μια φορά πάντως τα 70 και 80 άλογα για ''yamaha600'' ΔΕΝ ισχύουνε.
1748 μίλια >>> http://forcev4.blogspot.gr/2017/08/1748-miles.html