[quote="Cpt. Haddock":223xy5qv]
Aikid"gran tiger"φιλε κατα την γνωμη μου ειναι πολυ ποιοτικο μηχανακι ανετο και δυνατο.
απο σερβις μπορεις μονος σου να κανεις λαδια και τακακια,αντε και κανα μπουζι αργοτερα.
απλα κανε τον ελεγχο που ισχυει για ολα τα μετ/να.
ποσο το μαλι???"
θα κοιταξω να δω αν μπορωωνα βρω κατι μεχρι 4500 ευρω...
ασε που δεν ξερω και ποσο πανε βεβαια αυτα...
δηλαδη το προτεινετε;; με αλλους που εχω μιλησει μου το παρουσιαζουν προβληματικο..
απλα θελω να παρω μια μοτοσυκλετα που να ειναι καλη στην καθημερινοτητα αλλα και στα ταξιδια που θελω να κανω κατα καιρους.."
Στην τιμή αυτή θα βρεις μοντέλα του '05 και ίσως μερικά του '06. Μην πας για παλιότερα, κοιτα να έχουν μαζί και τις πλαϊνές βαλίτσες. Μηχανάκι θηρίο, το είχα για 45,000 μέχρι που αποφάσισε ενας σλοβάκος στην Ιταλία να δει εαν ταιριάζει με το γκολφ που οδηγούσε...
Για ταξίδι ειναι υπεροχο, σε στροφιλικι με καλά χέρια γ@μεί. Για καθημερινή κίνηση στην πόλη είναι αρκετά βαρύ (ψηλόβαρο) και έχει να κάνει με την εμπειρία σου αλλα - κυρίως - το ύψος σου.
Το ρεζουμέ είναι οτι με 4,500-5000 χιλιάρικα παίρνεις μια μεγάλη ονοφ τούρινγκ μηχανή, έτοιμη για το δρόμο με βαλιτσες και με φοβερή οδηγική συμπεριφορά.
Αξιζει
[/quote:223xy5qv]
abs εχει;; οσο γαι το βαρος δεν νομιζω οτι θα εχω προβλημα ειμαι 1,85 σε υψος και τα αναλογα κιλα..
διαβασα εδω μεσα 1 -2 ποστ που εγραφαν για κατι διαρροες λαδιου..λογικα αυτο θα εχει λυθει μετα απο τοσα χρονια ε;; ή θα το εχει επισκευασει ο προκατοχος..