αγορα daytona ¶
Από: manolisdoukak στις 31/03/2013 11:01 πμ.
Εδω και καιρο σκεφτομουν την αγορα μιας Daytona,μεταχειρισμενης κυριως,ως τη στιγμη που ειδα αυτη την αγγλεια http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3469798/
οποτε μπηκα σε σοβαρες σκεψεις να δωσω κατι παραπανω και να το τολμησω.
Βασικα επικοινωνησα με το μαγαζι,οπου με ενημερωσαν οτι προκειται για μηχανακι 2009 μοντελο με 0 χλμ.και ειχε ηδη βγαλει πινακιδες απο το 2010 επειδη ο τυχερος ιδιοκτητης του,το απεκτησε απο κληρωση και ηταν ασχετος απο μηχανες οποτε ηθελε να το πουλησει.
Αρχικα,επειδη ειμαι τυπος που θελει να λεει και να ακουει την αληθεια δεν μου αρεσε που ενω στην αγγελια εγραφε καινουριο,στοκ,βασικα εχει φορεσει πινακιδες απο το 2010 και επομενως δεν ισχυει η εργοστασιακη εγγυηση που ισχυε.Αλλα αυτο το προσπερναω χαριν της χαμηλης τιμης.Προσπερναω επισης το γεγονος οτι το συγκεκριμενο μοντελο εχει βγαλει ανακληση ανορθωτη και ο πωλητης δεν το γνωριζε(?),οταν εμπορευεται μια μαρκα μονο και σαν επισημος εμπορος μαλιστα.
Στην ερωτηση μου και πως δεν μπορεσε να το πουλησει απο τοτε, η απαντηση ηταν οτι το μηχανακι ηταν στο μαγαζι και ηταν σε υψηλοτερη τιμη.Το μηχανακι,απο την μικρη εμπειρια μου,το εκοψα οντως σαν καινουριο,οι λαιμοι και ολη η εξατμιση ηταν ακαυτη,οι δισκοπλακες ηταν σχεδον αχαρακτες,ενταξει τα λαστιχα ηταν καινουρια αλλα αυτο δεν λεει κατι.
Το θεμα ειναι οτι μπαινοντας εδω στο φορουμ και διαβαζοντας καποια σχολια για το ενλογω μαγαζι,εκανα δευτερες σκεψεις μηπως ειναι καποιο απο τεστ ντραιβ,οπως ειχε αναφερθει απο καποιο μελος εδω για ενα μηχανακι αλλα δεν μπορεσα να βρω σχετικο τοπικ.
Οποτε αν γνωριζει καποιος κατι παραπανω θα ειμαι ευγνωμων!