Επιλογή δώρων για Tiger

Επιλογή δώρων για Tiger  

Από: melanaigis στις 04/05/2010 11:28 πμ.

Παιδιά καλημέρα! Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το Triumph Tiger και θέλω να σας ρωτήσεω 2 πράγματα: 1) Τι δώρο να επιλέξω με βάση ότι μου κάνουν δώρα αξίας 500 ευρώ; Δεν θέλω να πάρω κάτι που μπορώ να το βρω στο aftermarket εμπόριο στη μισή τιμή. τα δώρα ειναι¨: ανοιχτή εξάτμιση triumph 390 ευρώ, εξάτμιση Arrow 640 ευρώ, συναγερμός 420 ευρώ, κεντρικό σταντ 180, χούφτες 115 ευρώ.. Πανακριβα όλα...

μηπως να ζητ'ησω έκπτωση αυτά τα 500 ευρώ;

2) Το ABS ΚΆΝΕΙ δουλειά; να την πάρω με ΑΒΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Re: Επιλογή δώρων για Tiger  

Από: Cpt. Haddock στις 04/05/2010 11:31 πμ.

melanaigis"2) Το ABS ΚΆΝΕΙ δουλειά; να την πάρω με ΑΒΣ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ"

η ερώτηση είναι θεωρητική;

(2010 έχουμε κι ακομα αναρωτιόμαστε για το abs ρε γμτ....)
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: melanaigis στις 04/05/2010 11:36 πμ.

Μη βαράς βρε αδερφέ μου...το ΑΒΣ από μηχανη σε μηχανη μπαίνει διαφορετικά...Στο Strom 650 που εχω μου εχει φανει χρήσιμο. Οπότε να συμπερανω οτι ειναι σωτηριο και στιο tiger...?

Από: mixalakis στις 04/05/2010 11:51 πμ.

Για το ABS δεν το συζητάμε καν. Δεν ξέρω τελικά αν υπάρχουν μηχανάκια που το ABS είναι χειρότερο από το να μην έχει καθόλου και πολύ θα ήθελα να μου πει κάποιος, αν υπάρχουν, ποια είναι αυτά. Δεν αναφέρομαι σε on-off μοντέλα που απενεργοποιείται.

Όσο για τα δώρα, θα πρέπει να δεις ποια από αυτά πραγματικά χρειάζεσαι. Μετά θα κάνεις τη γύρα σου στους ντίλερς για να δεις την καλύτερη τελική τιμή με το μηχανάκι όπως ακριβώς εσύ το θες.

Από: melanaigis στις 04/05/2010 12:08 μμ.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Από: Aris. στις 04/05/2010 12:54 μμ.

melanaigis"
μηπως να ζητ'ησω έκπτωση αυτά τα 500 ευρώ;"

θα 'θελες ε ?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cpt. Haddock"
melanaigis"2) Το ABS ΚΆΝΕΙ δουλειά; να την πάρω με ΑΒΣ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ"

η ερώτηση είναι θεωρητική;

(2010 έχουμε κι ακομα αναρωτιόμαστε για το abs ρε γμτ....)"

Καπετανιε , καλη την βρισκω την ερωτηση αν λαβω υπ'οψην πως τα abs στις μηχανες δεν δουλευουν οπως θα 'πρεπε ,σε ολες. Εχει ψωμι ακομα...
Αυτα τα λεω -χωρις να εχω προσωπικη πειρα- απο αρθα και δοκιμες που διαβαζω.
Οσοι κατοχοι Tiger εχουν abs πιστευω μπορουν να δωσουν μια εικονα για την αποτελεσματικοτητα τους σε συνδιασμο με το οικονομικο θεμα

Οσων αφορα την δωροεπιταγη σου , κατα 99% δεν νομιζω να καταφερεις να το παρεις(το ποσο των 500ευρω) σε εκπτωση.
Οι δωροεπιταγες ειναι λιγο ψιλοαπατη δυστηχως
Αν ειχα να επιλεξω -αναγκαστικα- αναμεσα απο αυτα τα δωρα θα επερνα την εξατμιση Arrow των 640ευρω και εννοειται πως δεν θα πληρωνα την διαφορα (140 ευρω) απλα θα απαιτουσα να μεγαλωσουμε λιγο την δωροεπιταγη .
Αν παλι δεν θελει.... γιατι εχω την εντυπωση πως θα βρεις αλλου περισσοτερα "δωρα" ?
"ψαχτηκες" καθολου ?

Υ.Γ. Για τον συναγερμο ουτε που να σου περασει απο το μυαλο ...
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: Barkos στις 04/05/2010 1:22 μμ.

εγώ προτείνω να πάρεις με σειρά προτεραιότητας:

διπλό στάντ, arrow, χουφτες

ο συναγερμός είναι πέρα βρέχει , και μπορείς να βρεις σίγουρα στην μισή τιμή κάποιον άλλο ο οποίος
δεν θα σου σπάει τ@@@@@

επίσης η ανοιχτή εξάτμιση είναι καλή αλλά την βρίσκεις και στην μισή τιμή μέσα στο forum
την διαφορά την κάνει απο εξατμίσεις η arrow για την οποία βγαίνει και ειδικό πρόγραμμα για αυτή.

τέλος να θεωρείς δεδομένο ότι σταντ και χουφτες είναι απαραίτητα. τώρα που το ξανασκέφτομαι με τις επιλογές σου τελικά θα επέλεγα: 1)σταντ, χουφτες, και την ανοιχτή 2) arrow

Από: ATN PANOS στις 04/05/2010 3:21 μμ.

εγω παλι λεω να παρεις τα δωρα και να αφησεις την μηχανη
http://www.atn-forever.com

4 wheels move the body, 2 wheels move the soul.

Από: johnygalan στις 04/05/2010 4:45 μμ.

mixalakis"Όσο για τα δώρα, θα πρέπει να δεις ποια από αυτά πραγματικά χρειάζεσαι. Μετά θα κάνεις τη γύρα σου στους ντίλερς για να δεις την καλύτερη τελική τιμή με το μηχανάκι όπως ακριβώς εσύ το θες."

+1050
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: melanaigis στις 04/05/2010 6:32 μμ.

Θέλω οπωσδήποτε την εξάτμιση. Μπορώ σίγουρα να τη βρω μισή τιμή από το φόρουμ? Νομίζω οτι μαζί με το πρόγραμμα βοηθά πολύ στην ιπποδύναμη Σωστα; Η η αύξηση της ιπποδύναμης ισχυει μόνο για την Arrow?

ΥΓ: Παιδιά, ρωτάω γιατί δεν αγοράζουμε φασόλια. Μηχανή αγοράζουμε κι εσεις ως κάτοχοι, σίγουρα ξέρετε περισσότερα και καλύτερα. Δεν είναι κρίμα να παίνρουμε κάτι και μετά να καταλάβουμε οτι κάναμε λαλακια, επειδή δεν ρωτήσαμε;

Ευχαριστώ και πάλι όσους βοηθούν απαντώντας

Από: chris34 στις 04/05/2010 7:44 μμ.

melanaigis"Θέλω οπωσδήποτε την εξάτμιση. Μπορώ σίγουρα να τη βρω μισή τιμή από το φόρουμ? Νομίζω οτι μαζί με το πρόγραμμα βοηθά πολύ στην ιπποδύναμη Σωστα; Η η αύξηση της ιπποδύναμης ισχυει μόνο για την Arrow?

ΥΓ: Παιδιά, ρωτάω γιατί δεν αγοράζουμε φασόλια. Μηχανή αγοράζουμε κι εσεις ως κάτοχοι, σίγουρα ξέρετε περισσότερα και καλύτερα. Δεν είναι κρίμα να παίνρουμε κάτι και μετά να καταλάβουμε οτι κάναμε λαλακια, επειδή δεν ρωτήσαμε;

Ευχαριστώ και πάλι όσους βοηθούν απαντώντας"

Φιλε μου με το συμπαθιο κιολας ακομα δεν εχεις παρει την μηχανη και σκεφτεσαι την ιπποδυναμη;
Παρτο πρωτα δες πως παει η μηχανη και μπορει να σε καλυπτει η δυναμη της!!
Test ride εχεις κανει;
Οσο για τα δωρα εγω λεω να βαλεις τον συναγερμο και μετα οτι αλλο θελεις!!
Φιλικα Χρηστος!
Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: Aris. στις 04/05/2010 8:15 μμ.

Ρε συ Χρηστο , να "δωσει" 400 ευρω για τον μαμα συναγερμο ?
Με 250€ max , σου περναει μαγαζι aftermarket του θανατα, κριμα δεν ειναι ?
Ενω η arrow αν οντως εχει σκοπο να την βαλει , η τιμη απο εξω καπου εκει παιζει , κανω λαθος ?
Δηλαδη πιστευω πως αμα του πει οτι για δωρο θελει την arrow περασμενη κομπλε δεν νομιζω να του αρνηθει και θα ειναι και το πιο συμφερον deal , Imho...

Και δεν μιλαω να την βαλει -καθαρα και μονο- λογω ιπποδυναμης... Νταξ' μονο το ματι αρκει πιστευω .... αλλο να φορας την Arrow carbon-Τιτανιο και να γουργουριζει και αλλο τον Θερμοσιφωνα !
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: chris34 στις 05/05/2010 1:17 μμ.

Χεχε Αρη εχεις δικιο σε αυτα που λες!!Ο συναγερμος ειναι αρκετα τσιμπημενος αλλα ειναι παρα πολυ καλος και ας λενε καποιοι οτι ειναι μαπα!Απλα δεν εχουν κατσει ν'ασχοληθουν.
Εγω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο τον συναγερμο γι'αυτο τον προτεινα στο παλικαρι.
Στην τελικη ας μην ειναι ο datatool και ας ειναι καποιος αλλος συναγερμος αρκει να ειναι η πρωτη του επιλογη γιατι εχουν τρελαθει και¨"τσιμπανε" το ενα Tiger μετα το αλλο!
Τωρα για την εξατμιση συμφωνω απολυτα!!
Λευκος Τιγρης!!see you................

Από: makis30 στις 05/05/2010 7:28 μμ.

Kατα την γνωμη και εμπειρια μου σε μηχανες με abs και χωρις εχω να σου πω οτι με εχει σωσει στην κυριολεξια καθως μου εχει διωρθωσει λαθη και σε στεγνο και σε βρεμενο οδοστρομα,φυσικα δεν μιλαω για φρεναρισμα πανω σε στροφη πλαγιασμενος εκει οτι και να εχεις το χασες αλλα σε ολες τις αλλες περιπτωσεις ειναι οτι καλυτερο παντα μιλαω για τα abs που εχω δοκιμασει kawasaki er και honda.
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:43, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: makis30 στις 05/05/2010 7:32 μμ.

οσο για σειρα προτερεοτητας στο τι να βαλεις προτεινω συναγερμο με τηλεειδοποιηση αν οχι το μαμισιο που κατα την γνωμη μου αν ρυθμιστει σωστα ειναι αψογος.
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:43, διορθώθηκε 2 φορές συνολικά.