Χάρη καλησπέρα
καλως ήρθες στην παρέα μας (και εγώ νέο αίμα εδώ μέσα)
Δεν μπορώ να σου πώ κάτι για τον τίγρη μιας και δεν τον έχω καβαλήσει. Αλλά λαμβάνοντας ως γνώμονα το δικό μου Triumph έχω να σου πω ότι είναι υπέροχα μηχανάκια. Θα συμφωνήσω με τον κώστα ότι έχουν αρκετή δύναμη τα τιγράκια. Από εκεί και πέρα είναι και δικό σου θέμα το πως θα το οδηγάς και ειδικά στην αρχή.
Σκέφτηκες πολύ σωστά τον οικονομικό τομέα, γτ δεν έχει σημασία απλά να αγοράζουμε κάτι , αλλά να μπορούμε να το συντηρούμε.
Γενικά τα σκούτερ είναι οικονομικά , η μηχανή δεν είναι στο ίδιο επίπεδο ωστόσο. Αν έχεις σκοπό να κάνεις πολλά χιλιόμετρα με τον τρίγρη σίγουρα θα χρειάζεσαι την διπλάσια βενζίνη από το σκούτερ, ίσως και κάτι παραπάνω.
Ένα άλλο ζήτημα είναι τα σέρβις. και εκεί να περιμένεις τα οικονομικά να είναι 2 - 3 φορες πάνω.
Κάτσε υπολόγισε τα πρώτα να δεις αν βγαίνεις....
Αν δεν βγαίνεις πάντως υπάρχει και άλλος τρόπος (πάντα υπάρχει το "αλλά")
Εγω στην θέση σου αν έκανα πολλά χιλόμετρα καθημερινά και κάνοντας πράξεις έβλεπα ότι ο τίγρης θα με ξεσπιτώσει... τότε θα αγόραζα και πάλι τον τίγρη (γτ απλά οι λόρδοι πάσις μοντέλου είναι τέλιοι) και θα κράταγα λίγα λεφτά για ένα παπάκι.
έτσι ώστε το παπάκι να έκανε την "βρόμικη" δουλεία της πόλης και ο τίγρης σου να είναι για "καλές" βόλτες.
Χάαρη αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη, όπως βλέπεις είμαι θετικός στο να το αγοράσεις με τον έναν ή τον άλλο τρόπο..
Τέλος έυχομαι να πάνε όλα καλα. Λόγω γιορτών χρόνια πολλά..
Υ.Γ. Διάβασε τα κόκκινα γράμματα από κάτω