Sprinter"Ρε Πολυχόντα, έλεος. Δε θέλω να μου εξηγήσεις τίποτα για αυτά που έχω γράψει σε 2 θρεντ από το πρωί. Ελεος δηλαδή. Το ποιά ειναι η πολιτική της Τ δεν έχει σημασία και είναι ΑΛΛΗ ιστορία για σένα? Ελεος δηλαδή. "
Εμ που θα με βάλεις να ξαναγράψω ΤΕΤΑΡΤΗ φορά το ίδιο απλό πράγμα που οι περισσότεροι φαντάζομαι διάβασαν και κατάλαβαν με την πρώτη, εμ οι άλλοι δεν καταλαβαίνουνε.
Τι έχεις πάθει εσύ τελευταία; Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις απλά πράγματα;
Σου ξαναεξηγώ, αυτοί που φύγανε, φύγανε γιατί η Ηλιοφίλ τους ζήταγε πολλά λεφτά και δεν βγαίνανε οι άνθρωποι.
Πολιτικές δεν ξέρω τι άλλαξε, οι γκρίνιες για τα υπερβολικά που ζητάει η Ηλιοφίλ, είναι
ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, οχι τώρα, απλά ΤΩΡΑ έφτασε ο κόμπος στο χτένι για μερικούς και φύγανε τώρα και όχι εδώ και καιρό.
Κατά τα άλλα τι σχέσεις πάρε-δώσε η Ηλιοφίλ με την αγγλική εταιρία, ΑΛΛΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αυτό, δεν το εξετάζω, δεν εξηγεί τι σκέφτονται αυτοί που φύγανε. Εγώ σου λέω
τι σκέφτονται αυτοί που φύγανε και εξαιτίας ποιάς κατάστασης που ζούσανε αναγκάζονται να φύγουν, όχι τι έχει αποφασίσει το ξανθόν γένον για την Ελλάδα.
Σου λέω ότι αύριο θα κάνω μακαρόνια, και απαντάς ότι τα πλοία επιπλέουν λόγω άνωσης, επιμένοντας κιόλλας ότι αυτό που λες έχει σχέση με το δικό μου.
Δεν ξέρω τι κάνεις, αλλά δεν έχεις λογική συνοχή τελευταία. Τουλάχιστον άσε να μιλάει και κανένας που έχει...
ΗΜΑΡΤΟΝ μην ξαναπεις τα ίδια πάλι...
1748 μίλια >>> http://forcev4.blogspot.gr/2017/08/1748-miles.html