Σιγουρα το +1000αρικο τα βγαζει τα λεφτα του ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, το θεμα ειναι αμα εσυ τα χρειαζεσαι τα δυνατοτερα φρενα των τετραπιστονων και το καλυτερο αμορτισερ πισω..
Βασικα σιγουρα το θες το αμορτισερ πισω...
Προσωπικα , επειδη δεν μπαινω πιστα, οι τετραπιστονες ισως να ειναι και χειροτερες απο τις διπιστονες του απλου...
Το πολυ πολυ να φας τα μουτρα σου δηλαδη.
Εγω θα επερνα το απλο , και με το χιλιαρικο θα εβαζα ενα hyperpro αμορτισερ πισω γυρω στα 500-600 και μια εξατμιση της αρεσκιας μου με αλλα τοσα , googlare "hp corse hydroform" ... τα σπανε...
ή και καμμια leovince για πιο φθηνη.
Τωρα για τα δωρα εγω ξερω οτι και στο δικο μου το 2008 αλλα και κυριως tiger πριν μερικα χρονια η Τριumph εδινε πολυ πραγμα απο δωρα ηταν πολυ δελεαστικη ...
Τωρα αμα περασες απο διαφορους εξουσιοδοτημενους και οχι μονο απο εναν και σου ειπαν "Δωρα τσουκ" Τοτε μαλλον επειδη ειναι καινουριο να φανταστω ...(?) μπορει να μην δινουν.
Και.. μην νομιζεις οτι οι Ιαπωνες ειναι οι γαματοι και κανουν full δωρα και η Triumph ειναι το μπατιρακι και δεν δινει τιποτα γιατι ξερω γω δεν την παλευει . Δηλαδη πηγες και ρωτησες σε ολες τις αντιπροσωπιες Ιαπωνιας και Eυρωπης για καινουριες μηχανες 2013 και σου μοιραζαν ολοι δωρα με το τσουβαλι ?
Και στη τελικη τι μου συγκρινεις ? Το suzuki gsr ? to yamaha fz ? το kawa z750 (που μονο λογω κυβικων κανει κατι) ή μηπως το honda το hornet μη χεσω ...
================================================================================================
I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.