Συναγερμός meta? ¶
Από: black_power στις 04/01/2011 7:36 μμ.
ειπα κ εγω λοιπον να παω σε μια αντιπροσωπία να τον κοιτάξουν.Πήγα στον άλιμο , οντας ο πιο κοντινός.
τον είδε ο τυπος μου λέει μαλλον φταιει η μπαταρια του συναγερμου.στράβωσα καταλαβα οτι κατι δε πάει καλα... γιατι απ οσο ξερω ο συναγερμος βαραει με τη μπαταρια της μηχανης, και μονο αν τον αποσυνδέσεις βαραει με τη δικια του.
δεν ειπα τιποτα ομως. το προσπέρασα
ρίχνω διχτυ λοιπον οση ωρα προσπαθουσε να ανοιξει το συναγερμο αυτος, και ρωτάω , χαλάνε αυτα τα μαραφέτια και θελουν μπαταριες συχνα πυνκα;
και πιάνω λαυράκι!
Να σου πω μου λεει, δεν εχω αλλάξει ποτε μπαταρια. ειχε πιασει το συναργεμουλη και τον είχε ΞΕΚΩ**ΣΕΙ με το συμπάθειο.κατσαβιδιες κοπανηματα ... του πεταξε τα ματια. μέχρι που εφασε στο τσιπ και το σπασε. και εκει μου λέει φίλε το προβλημα ηταν στην σειρήνα είχε κοπει το καλώδιο!
με φώτισε.. αυτο το ξερα κ εγω και του το χα πει! του λεω αν τον σφαλιαρισεις παίζει , του λεω μαλλον κατι δε κανει επαφη! αλλα δε μου πε οτι δεν ειχε ξανανοιξει συναγερμο.τον εμπιστευτικα μαλακοδως
μου λέει για πέταμα είναι...καινουριος εχει 415 ευρω. τι να κανω;
προφανως και δε πηγα με τη προοπτικη να τον πεταξω , και προφανως δε κουβαλουσα 400 ευρω...
εχω την ταπεινη εντυπωση οτι δεν έπρεπε να τον ξεσκίσει και επρεπε να ρωτησει αν θελω να τον κρατησω οπως είναι ή να προσπαθήσει να τον φτιάξει... τετοια ωρα τετοια λογια ομως
και τωρα σκέφτομαι τι να βάλω...να πάω σε meta με καμια τηλεηδοποίηση ισως;
εχετε κατι κατα νου;
ευχαριστω εκ των προτέρων