η αληθεια ειναι οτι οι αναρτησεις ειναι λιγο.. καπως.. αλλα οχι τραγικα καπως! εγω σκεφτομαι στην επομενη αλλαγη των μπροστινων λαδιων, να βαλω σκληροτερα.. την πισω αναρτηση την εχω σφιξει μεχρι την τελευταια θεση που εχει.
αν δω οτι κ παλι δεν με ικανοποιει, και φυτρωσουν τιποτα λεφτα στον κηπο μου, θα αλλαξω αναρτησεις. ονειρευομαι ohlins απο περσι..
σελα μπορεις να αλλαξεις με την gel. δεν ειναι κακη παντως αυτη που εχει, εγω εχω κανει 32000 χλμ εκει πανω!! ετοιμαζομαι για τζελ ομως πια..
το μοντελο του 2009 και ισως και του 2010 ειναι χαμηλοτερο απο τα προηγουμενα. αυτο λεει εγινε για πρακτικους λογους. αμα εχεις 19αρα ζαντα, που πας ρε καραμητρο να μπεις στην στροφη με 150??
χαμηλωνοντας το κεντρο βαρους της μηχανης, φανταζομαι οτι διευκολυνει την οδηγικη συμπεριφορα.
εμενα δεν μ αρεσει χαμηλο παρολα αυτα.
τα φρενα ειναι οκ. δεν μου εχει μπλοκαρει ποτε ο πισω. για 250 κιλα μηχανακι και διπιστονες, τα φρενα νομιζω ειναι ικανοποιητικα. για μενα τουλαχιστον!
αν θες να τα βελτιωσεις, παντα υπαρχουν επιλογες βεβαια!
ε, αμα θες σχαρα, ψηλη ζελατινα, διπλο σταντ, ειναι λογικο να πληρωσεις τοσα λεφτα παραπανω!!! αφενος ειναι ευρωπαικο μηχανακι, οι διαφορες στις τιμες ειναι λιγο πολυ γνωστες..
αφετερου, τοσα πραματα βαζεις πανω!!! δεν ειναι υπερβολικες νομιζω οι τιμες...
οκ, για τις βαλιτσες, ισως ειναι λιγο βεβαια..
υπηρχε μια προσφορα στην Τ με καθε αγορα, νομιζω ειχε δωρο κατι πραγματα. δεν ισχυει πια? ρωτα το!
στο triple εδινε δωρο το καρινακι και το μασκακι νομιζω. ισως και κατι ακομα, δεν θυμαμαι.