Ευχαριστώ όλους.
Εν τω μεταξύ, το trident έκανε τις βολτούλες του.
Έχει τόσο ευχάριστες μεσσαίες που στην καθημερινή χρήση δεν χρειάζεσαι ΠΟΤΕ πάνω από 6000 rpm. ΠΟΤΕ!
Μόνο όταν χρειαστεί να κυνηγήσεις κάναν γρήγορο χρειάζεται να ανεβάσεις παραπάνω. Τότε όμως ο ήχος αλλάζει, και αγριεύει τρομερά, μαζί με το ''γύρισμα'' του μοτέρ εμφανίζεται και ένας βρυχηθμός σαν άγριου ζώου, όταν δε πλησιάζει στις 10.000rpm ο ήχος είναι λες και ακούς lambo V12, βοηθάει βέβαια και η εξατμισούλα που είναι μελωδική (όχι ενοχλητική όμως).
Μέσα στον Μάρτιο πήγε Γιάννενα. Μοτοσυκλέτα καλοσυντηρημένη ποτέ χαλασμένη λέει ένα ρητό, και πράγματι έτσι έγινε. Λάδωσα αλυσίδα, έβαλα βενζίνη, έβαλα μπροστά, ΠΗΓΑ. ''Που θα πας με το μπουρδέεεεελο, κοίτα να έχεις οδικήηηηη, θα μείιιινεις'' και διάφορα άλλα τέτοια από γνωστούς και φίλους. Αμ δε. Ούτε ένα κιχ, ούτε έστω ένας δισταγμός σε κάποιο ρελαντύ σε όλη την διαδρομή, ΤΙΠΟΤΑ, διαστημόπλοιο Viking της Nasa το trident. Όχι απλά δεν έκανε κιχ, δεν έδωσε ΠΟΤΕ ούτε στο ελάχιστο, την παραμικρή αίσθηση , ότι μπορεί να χαλάσει κάτι. Α, και έβρεχε κιόλλας στο δεύτερο μισό της διαδρομής
BTW πρέπει να έχει 22 λίτρα ντεπόζιτο, πράγμα που σημαίνει ότι με 140ρες στην εθνική, έβγαλε 330 km να γυρίσει ρεζέρβα, λίγο πριν την Αμφιλοχία
Απίθανη αυτονομία, αυτοκινητάδικη σχεδόν και σε κάθε περίπτωση κάτι πρωτόγνωρο για εμένα, που μετά τα 150, 160 έχω μάθει να ψάχνω βενζινάδικο...
Έχει ένα θέμα με την οδική του συμπεριφορά, βγάζει κουνηματάκια, νάναι ο τροχός λίγο στραβός, νάναι ζυγοστάθμιση, νάναι κανά ρουλεμάν, μια φορά η αίσθηση του μπροστινού είναι λίγο virago-shadow-harley για τα γούστα μου, αλλά όταν το σημείο αναφοράς μου είναι το RVF με HRC setup στις αναρτήσεις του, ε δεν φταίει μάλλον το καημένο το trident... Θα έλεγα ότι θα το ψάξω, αλλά>>>>
>>> αλλά το trident δεν πήγε Γιάννενα για βόλτα. Πήγε για να πουληθεί εκεί, σε ενδιαφερόμενο.
Να το χαίρεσαι φίλος, μακάρι να είχα το γκαράζ που ονειρεύομαι, να το κράταγα και αυτό. Και μόνο για τον ήχο του μεταξύ DB9 και DiabloGT, όταν περνάει τις 7000rpm αρκεί σαν λόγος
Ξετραιουμφιάστηκα, αλλά όχι για πολύ, χε χε χε, είναι στον δρόμο το επόμενο.
1748 μίλια >>> http://forcev4.blogspot.gr/2017/08/1748-miles.html