Terra Vibe 17 Ιουνιου

Terra Vibe 17 Ιουνιου  

Από: nfot στις 05/06/2011 9:48 μμ.

Οπως λεει και ο τιτλος, στις 17 του μηνα, στο terra vibe εχει συναυλια στην οποια συμμετεχουν οι Iron Maiden και οι Slipknot, αναμεσα σε αλλους.
Εγω εχω απωθημενο να παω σε συναυλια των ΙΜ και ο ανηψιος μου ειναι fan των Slipknot. Οποτε το σκεφτομαστε αλλα εχω μερικες αποριες.
Να κατεβουμε με αυτοκινητο ή με μοτο; Υπαρχει ασφαλεια στο χωρο σταθμευσης; Ο υπνος μετα ειναι ενα ακομη θεματακι. Με μοτο δε νομιζω να καταφερω να γυρισουμε. Με το αυτοκινητο θα την παλεψω μαλλον.

Για ριχτε γνωμες οσοι γνωριζετε, σας παρακαλω.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Re: Terra Vibe 17 Ιουνιου  

Από: bonnie στις 05/06/2011 10:24 μμ.

οι ΙΜ ειναι η μπαντα που βλεπω ασταματητα απο τα 17 μου!! μονο ενα λαιβ τους εχω χασει...

υπαρχει χωρος για παρκινγκ, απλετος, αλλα γινεται το αδιαχωρητο!!

με αυτοκινητο: πρεπει να πατε νωρις σχετικα για να μην παρκαρεις 10χλμ μακρια (περπατηματακι με τον κοσμο ολο μετα..), αλλα οσο πιο "μεσα" εχεις παρκαρει, τοσο πιο πολυ θα αργησεις μετα να φυγεις, μεχρι να ξεκουβαλησουν τα χιλιαδες αυτοκινητα που θα ειναι μπροστα σου. ασε που μετα στανταρ θα πεσεις σε μποτιλιαρισμα στην εθνικη για να γυρισεις αθηνα!! εκτος αν πας μετα Βολο παλι, οποτε θα εισαι σχετικα ανετος στο φευγα... μεχρι να ξεπαρκαρεις φυσικα!

με μηχανη: παρκαρεις οπου θες, ακομα κ στην πορτα μπροστα, αλλα δεν το ρισκαρεις γιατι δεν ξερεις σε τι κατασταση θα βρεις το μηχανακι σου! οποτε, παρκαρεις κοντα σε αλλα μηχανακια κατα μηκος της εισοδου, εγω ποτε δεν εχω δει καμια στραβη σε μηχανακια, απλα να ειναι καβατζωμενο κ να μην εμποδιζει το τσουρμο που θα πηγαινοερχεται μπροστα του.
πας γρηγορα, παρκαρεις οπου θες σχεδον, κ φευγεις σχεδον αερα, χωρις κινηση, χωρις τιποτα! απλα, μετα εισαι σχετικα κομματια απο το λαιβ κ ιδρωμενος, οποτε θελει λιγο προσοχη. Αμα ανεβεις πανω βεβαια μετα, σου φευγει κ η κουραση κ ολα!!

παιζει να παω κ εγω, αν ειναι θα σου στειλω μνμ!
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: sinister στις 05/06/2011 11:48 μμ.

οταν μιλαμε για μηχανη μιλαμε για το daytona? εγω παντως θα το σκεφτομουν 12 φορες πριν παω,σκεψου ολο αυτο τον κοσμο που ανεφερε η αναστασια κ το οτι δεν θα εχεις οπτικη επαφη με τη μηχανη σου για παρα πολλες ωρες! Δεν ξερω,εγω μονο που το σκεφτηκα ανατριχιασα!
Σκεψου ποσα φορτηγακια θα ειναι εκει γυρω κ το daytona δεν ειναι κ 600 κιλα,ασε που δεν ειναι κ μηχανη με 10 πωλησεις σε ολη την ελλαδα οποτε να μην υπαρχει ζητηση ανταλλακτικων!
http://www.mrbike.gr/website/o-pagkos/A ... fotos.html

Από: nfot στις 05/06/2011 11:57 μμ.

Το Fazer εχω στο μυαλο μου. Με το Daytona δε νομιζω να την παλεψω, ειδικα αν εχω και συνεπιβατη.

Με το καρο με βλεπω να κατεβαινω και να οδηγαει ο μικρος στην επιστρφη. Αυτος αντεχει, εγω δε νομιζω.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: redfoot στις 05/06/2011 11:59 μμ.

μετα το ποστ σου ανατριχιασα κι εγω
η καλυτερη λυση ειναι ταξι
the road is made clear when viewed from above..

Από: bonnie στις 06/06/2011 12:11 πμ.

δεν ειναι τοσο τραγικα καλε...
τοσα χρονια με μηχανες παω...
ουδεποτε ειχα προβλημα...
απλα προσεχα που την εβαζα, ουτε να ειναι μονη της, ουτε στριμωγμενη... με λιγη προσοχη, δεν νομιζω να εχεις προβλημα.

απ την αλλη, το αμαξι βολευει στην επιστροφη που θα εισα κουρασμενος..
μουσικουλα, μπλα μπλα, τσιγαρο, παρεακι, κ πας....
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: nfot στις 06/06/2011 12:16 πμ.

τσιγαρο;;;;;;;;;;;;

ζαμε των ζαμων καλη μου, ζαμε των ζαμων.

Στα ανηψια μου εχω ξεκαθαρισει οτι αν τα δω με τσιγαρο ή ξεκρανωτα με ξεχνανε σα θειο.

Από: bonnie στις 06/06/2011 12:30 πμ.

nf"τσιγαρο;;;;;;;;;;;;

ζαμε των ζαμων καλη μου, ζαμε των ζαμων.

Στα ανηψια μου εχω ξεκαθαρισει οτι αν τα δω με τσιγαρο ή ξεκρανωτα με ξεχνανε σα θειο."

καλα ντε, μια κουβεντα ειπαμε...
τσιχλες τοτε.. με το κρανος δεν μπορεις να κανεις τσιχλοφουσκες, ενω στο αμαξι.. εεε???
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: nfot στις 06/06/2011 12:52 πμ.

Εχω και κατι καταπληκτικες καραμελες εσπρεσσο, ντοπα σκετη

Από: bonnie στις 06/06/2011 12:59 πμ.

εχω καραμελες jack daniels...
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: nfot στις 06/06/2011 7:20 πμ.

bonnie"εχω καραμελες jack daniels... "

Bourbon Βρε; Τι αμερικανιες ειναι αυτες; Σε λιγο θα θες και χαρχαρλεϋ

Από: sinister στις 06/06/2011 7:41 πμ.

bonnie"δεν ειναι τοσο τραγικα καλε...
τοσα χρονια με μηχανες παω...
ουδεποτε ειχα προβλημα...
απλα προσεχα που την εβαζα, ουτε να ειναι μονη της, ουτε στριμωγμενη... με λιγη προσοχη, δεν νομιζω να εχεις προβλημα.

απ την αλλη, το αμαξι βολευει στην επιστροφη που θα εισα κουρασμενος..
μουσικουλα, μπλα μπλα, τσιγαρο, παρεακι, κ πας.... "

Αν ειχες παει κ με κανενα σοβαρο μηχανακι τοτε ισως με επειθες ,αλλα με τα xr,dr,f650 κ κατι χαρχαρλευ που ειχες τι να σου παρουν?Ασε που τοτε δεν ειχε ξεκινησει κ η ανακοινωση scrap να τα επαιρναν για σιδερο!
http://www.mrbike.gr/website/o-pagkos/A ... fotos.html

Από: bonnie στις 06/06/2011 10:06 πμ.

sinister"
Αν ειχες παει κ με κανενα σοβαρο μηχανακι τοτε ισως με επειθες ,αλλα με τα xr,dr,f650 κ κατι χαρχαρλευ που ειχες τι να σου παρουν?Ασε που τοτε δεν ειχε ξεκινησει κ η ανακοινωση scrap να τα επαιρναν για σιδερο! "

παλιοσιδερα, με το κιλο!!!
γι αυτο λεμε να παρει ο νικος το φειζερ, δεν κινδυνευει... θα εχει αλλα 32536 τετοια ιδια εκει...
στριβω, αρα υπαρχω...

Από: Cpt. Haddock στις 06/06/2011 10:48 πμ.

Όσες φορές (και ειναι καμποσες) έχω παει με μηχανη εκει δεν ειχα ποτέ προβλημα. Μεχρι και τα κρανη αφηνω κλειδωμενα γιατη δε χωρανε στη μπαγκαζιερα (εκει εχει τα μπουφαν).

redf"μετα το ποστ σου ανατριχιασα κι εγω
η καλυτερη λυση ειναι ταξι "

Ταξι απο Βόλο για Μαλακάσα;

bonnie"οι ΙΜ ειναι η μπαντα που βλεπω ασταματητα απο τα 17 μου!! μονο ενα λαιβ τους εχω χασει... "

Δεν τους έχεις δει στο Ντονινγκτον ομως

nf"[...]Ο υπνος μετα ειναι ενα ακομη θεματακι. Με μοτο δε νομιζω να καταφερω να γυρισουμε. Με το αυτοκινητο θα την παλεψω μαλλον.[...]"

Δεν ξερω για σενα, αλλα στο αυτοκινητο νυσταζω πιο εύκολα απ' οτι στη μηχανη.
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: redfoot στις 06/06/2011 5:36 μμ.

τσ τσ τσ ..
μηπως καθησες πολυ ωρα στον ηλιο καπτεν ?
απο Αθηνα, αφου κατεβει και την αφησει σε ασφαλες μερος
ετσι εχει και το επιπλεον πλεονεκτημα της αφθονης
the road is made clear when viewed from above..