Re: Απορία... ¶
Από: ndim στις 31/08/2011 5:40 μμ.
Polymhxanos"
Προς όσους είπαν τι σχέση έχει. Νέο μέλος, χαιρετάει και λέει και το προβλημά του. Μια και το πρόβλημα απαντήθηκε ήδη από άλλους πριν από εμένα και δεν είχε νόημα να ξαναπώ τα ίδια. Παίρνω λοιπόν το ΑΛΛΟ σκέλος, δλδ το ''νέο μέλος χαιρετάει'' και σε αυτό ΑΠΑΝΩ λέω την απορία μου για κάτι που είδα.
Που είναι το ''ασχετο'';;;;; Νέο μέλος, σε πρώτο του ποστ, τον ρωτάω κάτι για αυτόν, μια και είναι νέο μέλος.. Μπας και βιάζεστε μερικοί και δεν πολυσκέφτεστε τι γράφετε; Έτσι κρίνετε πράξεις ανθρώπων και στην ζωή σας; (edit: τουλάχιστον εσένα που σε ξέρω κιόλας από κοντά, έτσι και πολύ χειρότερα...) Βοήθειά μας!"
1. Για να σου έστειλε πμ, έχει τους λόγους του, τους οποίους και οφείλεις να σεβαστείς. Αυτόν αφορά άλλωστε η εν λόγω πληροφορία και μόνο.
2. Είμαστε όλοι ενήλικες. Ας έχουμε το θάρρος να υποστηρίζουμε τουλάχιστον τα λεγόμενά μας, κυρίως όταν είμαστε άντρες.
Προφανώς το έκανες επειδή δεν γουστάρεις την αστυνομία. Γιατί...μην μας πεις ότι τον "ρωτάς κάτι γι'αυτόν" όπως χαρκατηριστικά είπες, επειδή σου φάνηκε ενδιαφέρον παιδί και θέλεις να γνωριστείτε!
Άλλωστε σου απάντησε με πμ. Από εκεί και πέρα γιατί μας ενημέρωσες όλους; Η απορία σου, όπως γράφεις, λύθηκε.
3. Ειλικρινά, δεν ενδιαφέρει κανέναν εδώ μέσα το τι δουλειά κάνει το παλικάρι.
Φιλικά πάντα, και ας φαίνεται ελαφρώς επιθετικό το στυλ που σου έγραψα!