Διόδια STOP

Διόδια STOP  

Από: jimdom στις 06/04/2010 1:36 μμ.

τωρα ο καθενος βγαζει τα συμπερσσματα του...
http://www.youtube.com/watch?v=efQGJFfKlwc

screw u guys,i am going home...
See ain't nothing stopping me, I feel like ain't nothing after me

Re: Διόδια STOP  

Από: NikosV στις 06/04/2010 2:11 μμ.

θελω να μαθω τι ειπαν στην αστυνομια μετα απο καθε σταθμο διοδιων .. !!
http://mototriumphhellas.blogspot.com/

Από: nfot στις 06/04/2010 5 μμ.

Και ποιος σου ειπε οτι η αστυνομια ασχοληται με το θεμα αυτο;
Πριν την ιδιωτικοποιηση των διοδιων, δεν πληρωνα ποτε διοδια με τη μοτο και δε με ενοχλησε κανεις.
Μετα την ιδιωτικοποιηση και μεχρι να βαλουν μπαρες & κορινες, παλι δεν πληρωνα. Εχω περασει διπλα απο αστυνομο, που καθονταν στη μεση λωριδας που δεν ειχε ταμεια και ουτε καν γυρισε το κεφαλι του.
Ειδικα τωρα που ειναι ιδιωτικα, αν δεν γινει μυνηση απο την εταιρεια, η αστυνομια απαλ αδιαφορει.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: Aris. στις 06/04/2010 6:17 μμ.

Ντου απο παντου ρε !
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: NikosV στις 06/04/2010 6:18 μμ.

nf"Και ποιος σου ειπε οτι η αστυνομια ασχοληται με το θεμα αυτο;
Πριν την ιδιωτικοποιηση των διοδιων, δεν πληρωνα ποτε διοδια με τη μοτο και δε με ενοχλησε κανεις.
Μετα την ιδιωτικοποιηση και μεχρι να βαλουν μπαρες & κορινες, παλι δεν πληρωνα. Εχω περασει διπλα απο αστυνομο, που καθονταν στη μεση λωριδας που δεν ειχε ταμεια και ουτε καν γυρισε το κεφαλι του.
Ειδικα τωρα που ειναι ιδιωτικα, αν δεν γινει μυνηση απο την εταιρεια, η αστυνομια απαλ αδιαφορει."

δικιο εχεις αλλα αξιζει η φασαρια ?? (με οτι σθνεπαγεται αυτο : απο αυτοφορο που ακουσα πριν λιγες μερες μεχρι μυνησεις κλπ κλπ)

εχει 4 μερες τωρα που διαβαζω ολο για τα διοδια .. μυνησεις, κρατησεις κλπ κλπ ..
http://mototriumphhellas.blogspot.com/

Από: Aris. στις 06/04/2010 6:53 μμ.

Ειναι λογικο πως θα υπαρχουν αντιδρασεις , πιστευω πως αξιζει (αν υπαρξει) η φασαρια.
Εγω αυτους τους λεω... νομιμους παρανομους.
Αμα αρχισουν να περνανε ολοι ομως χωρις να πληρωνουν να δω που θα τα βρουνε τοσα περιπολικα να σε μεταφερουν στο αυτοφορο

Δεν ειμαι κατα των διοδιων αλλα οχι και ετσι , το εχουν γαμησει ,γεμισαμε παντου διοδια και πανακριβα !
Το καλοκαιρι πηγαινω για μπανακι σε παραλια η οποια ειναι μολις 40χλμ απο το σπιτι μου και για να φτασω πλεον θα χρειαζεται να περασω απο 2 διοδια των 2€ εκαστως! Δηλαδη 8 € αλερετουρ.
Και αντε εγω παω για μπανιο ... Ολοι αυτοι που πληρωνουν τα διπλασια και τριπλασια καθημερινα για επαγγελματικους λογους ?
Ενας μεσος εργαζομενος πολιτης με φορτηγακι - που αναγκαζεται να περασει απο 2 διοδια καθημερινα- πληρωνει 3000-4000 € ετησιως για δρομους που εχει ηδη πληρωσει. Αν δεν ειναι αυτο κλεψια , τοτε ποιο ειναι ?
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: nfot στις 06/04/2010 7:08 μμ.

Ακριβως Αρη, το εχουν ξεφτυλισει το θεμα με τοσους σταθμους διοδιων. ΑΥΤΟ με ενοχλει περισσοτερο.
Τη διαδρομη Βολος Θεσ/κη την κανω συχνα. Εχω παρατηρησει οτι γινονται εργα, δεν αντιλεω σ'αυτο. Αλλα ειναι τοσοι οι σταθμοι διοδων, που εχει καταντησει αηδια πια.
"You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". -Marco Simoncelli R.I.P.

Από: jimdom στις 07/04/2010 1:32 μμ.

παιδια εβλεπα μια εκπομπη χθες στην οποια μιλουσαν για το συγκεκριμενο θεμα.
Ενας εκ των καλεσμενων ελεγε οτι ειμαστε η μοναδικη χωρα στην οποια πληρωνουμε τελη κυκλοφοριας κ διοδια!Τωρα το περιπολικο απο οσο γνωριζω σου κλανει τον γκιωνη που λεει κ μια ψυχη...,το μοναδικο που μπορουν να σου κανουν ειναι η εταιρια να σου στειλει προστιμο για την μη πληρωμη το οποιο δεν γραφετε πουθενα.
Ολα τα παραπανω ειναι αποψη του συγκεκριμενου...
Τωρα αυτο που γνωριζω εγω ειναι οτι οι ξενοι που κανουν την διαδρομη κορινθο-πατρων δεν πληρωνει κανενας διοδια μιας κ για να πληρωσεις διοδια πρεπει να ειναι ο δρομος αυτοκινητοδρομος και το συγκεκριμενο οδικο δικτυο μονο αυτοκινητοδρομος δεν ειναι!
Με αφορμη τα παραπανω ενας οδηγος πηγαινοντας προς θεσσαλονικη,το μεγαλο σαββατο,αρνηθηκε να πληρωσει διοδια,η υπαλληλος δεν του ανοιγε τη μπαρα κατοπιν συννενοησης με την προισταμενο της,αποτελεσμα της παραπανω ιστοριας υπαλληλος κ προισταμενη στο αυτοφορω για παρακωλυση κυκλοφοριας...

Από: Cpt. Haddock στις 07/04/2010 2:15 μμ.

Ρε παίδες, έλεος...

Σε μια χρεωκοπημένη χώρα, εχουμε απαιτήσεις δωρεάν αυτοκινητοδρόμων; Με ποιά λογική δηλαδή;

Εντάξει, το κομμάτι Κορίνθου-Πατρών δεν ειναι αυτοκινητόδρομος, αλλα τα υπόλοιπα ειναι. Και όπου δεν ειναι (Στυλίδα και Τεμπη), φτιάχνονται.

Μη λέμε ότι θέλουμε, δεν προκειται να ταυτιστώ με τους SUVάκιδες που θέλουν αυτοκινητόδρομο τζαμπα επειδή έτσι ακουσαν οτι γίνεται στη Γερμανια...

Πιο εκνευριστικά ειναι αυτά που αφορούν τις μηχανές, οτι δλδ ειναι πολυ ακριβό το αντίτιμο και σου ζητάει ψιλά (1,35 ευρω), και αντε ψαχνε ψιλα με γάντια και κορντουρες

Κατα τα άλλα, οι "διαμαρτυρόμενοι" πετάνε τις απίστευτες παπαριές και τελικά θα τη φάμε όλοι μας....
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: Sprinter στις 07/04/2010 2:44 μμ.

Cpt. Haddock"Ρε παίδες, έλεος...

Σε μια χρεωκοπημένη χώρα, εχουμε απαιτήσεις δωρεάν αυτοκινητοδρόμων; Με ποιά λογική δηλαδή;

Εντάξει, το κομμάτι Κορίνθου-Πατρών δεν ειναι αυτοκινητόδρομος, αλλα τα υπόλοιπα ειναι. Και όπου δεν ειναι (Στυλίδα και Τεμπη), φτιάχνονται.

Μη λέμε ότι θέλουμε, δεν προκειται να ταυτιστώ με τους SUVάκιδες που θέλουν αυτοκινητόδρομο τζαμπα επειδή έτσι ακουσαν οτι γίνεται στη Γερμανια...

Πιο εκνευριστικά ειναι αυτά που αφορούν τις μηχανές, οτι δλδ ειναι πολυ ακριβό το αντίτιμο και σου ζητάει ψιλά (1,35 ευρω), και αντε ψαχνε ψιλα με γάντια και κορντουρες

Κατα τα άλλα, οι "διαμαρτυρόμενοι" πετάνε τις απίστευτες παπαριές και τελικά θα τη φάμε όλοι μας...."

Καπετάνιο εγώ μαζί σου πλήν όμως

α. Δεν εχω ξανακούσει να πληρώνεις διόδια σε δρόμο καρμανιόλα ΓΙΑ ΝΑ φτιάξουν τον αυτοκινητόδρομο (a world first?)

β. Στις πολιτισμένες χώρες όπου ισχύει ο θεσμός των διοδίων, υπάρχουν ΠΑΝΤΑ και ωραίοι εναλλακτικοί Α roads από όπου πάς μια χαρά χωρίς να πληρώσεις. Αρα ο αυτοκινητόδρομος ειναι ας πούμε είδος πολυτελείας. Δεν αναγκάζεσαι να πάς από τον αυτοκινητόδομο για να πάς απ' το χωριό σου στο διπλανό χωριό ή να κάνεις 4 ώρες από χωράφια όπως συμβαίνει σε πολλά σημεία και τμήματα του οδικού μας δικτύου.

Edit: Ειδικά για το β. αν υπήρχε καλό εναλλακτικό δίκτιο, οσον αφορά σ' εμάς τους δίτροχους ποιός θα διάλεγε να πληρώσει για να πάει απ' τον αυτοκινητόδρομο στις εκδρομές του. Μόνο κάτι Μπουσαίοι ίσως.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε
 Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:42, διορθώθηκε 1 φορά συνολικά.

Από: Γιωργος στις 07/04/2010 3:53 μμ.

Παιδιά η ιστορία με τα διόδια εμένα στο μυαλό μου μου λέει το εξής.

Υποθέτουμε πως δεν υπάρχει κανένα μαγαζί που να πουλάει μοτό και εγώ αποφασίζω να ανοίξω ένα.
Παίρνω λοιπόν την μοναδική άδεια ίδρυσης τέτοιου καταστήματος και μου παραχωρεί η υπεύθυνη αρχή έναν χώρο που εγώ απλά τον βάφω βάζω και μια ταμπέλα οτι θα πουλάω μοτό και όποιος θέλει να πάρει μία θα πρέπει να μου προκαταβάλει χρήματα για να φέρω εμπόρευμα το οποίο μετα θα του το πουλήσω. Φυσικά δεν μπορεί να βρεί αλλόυ γιατί είμαι ο μοναδικός που έχω το δικαίωμα να φέρω μοτό. Ηάλλη εναλλακτική λύση που έχουν αυτόι που δεν θέλουν να πάρουν από εμένα μοτό είναι να πάνε με τα πόδια ή με κανα ποδήλατο και όποτε φτάσουν.

Πολύ παιδική σκέψη?????

Πάντως εγώ ξέρω οτι με το φορτηγάκι μου που δυστυχώς έχει ανάπτυξη και ψήλωσε 2,33 ύψος και βάρος μικτό 3500ΚΙΛΑ χρειάζομαι το πενιχρό μόλις ποσό των 34 ευρώ διόδια απο Ξάνθη μέχρι Αθήνα , ενώ πριν τον περσινό Μάιο πλήρωνα μόλις 8.
Βέβαια ο δρόμος από τότε έχει αλλάξει.
Μπήκαν ωραιότατα πορτοκαλί καλαθάκια στα πα΄ρκιν

Από: Sprinter στις 07/04/2010 4:19 μμ.

admin"
Υποθέτουμε πως δεν υπάρχει κανένα μαγαζί που να πουλάει μοτό και εγώ αποφασίζω να ανοίξω ένα.
Παίρνω λοιπόν την μοναδική άδεια ίδρυσης τέτοιου καταστήματος και μου παραχωρεί η υπεύθυνη αρχή "

Ξέχασες να αναφέρεις πόσα έσκασες στον υπέυθυνο της υπέυθυνης αρχής. Ας τον πουμε ετσι απλώς για να δώσουμε ενα ονομα 'Σακαφλιά'.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?

Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε

Από: Γιωργος στις 07/04/2010 5:23 μμ.

Δεν πιστεύω να εννοείς οτι τα παίρνουν.....
τστστστστ τι να σου πω.......
αφου όλα γίνονται με διαφάνεια

Από: nfot στις 07/04/2010 5:32 μμ.

Φυσικα και με διαφανεια.

Για ψαξτε το μετοχολογιο των εταιρειων που εχουν αναλαβει την εκμεταλευση του εθνικου οδικου δυκτιου. Κατι ονοματα βουλευτων και παρατρεχαμενων θα βρειτε μεσα. Ισως οχι ως μεγαλομετοχους, αλλα εχουν και το ποσοστο τους.

Περα απο αυτο, δεν θελω τζαμπα δρομους, θελω ομως χιλομετρικη ΛΟΓΙΚΗ χρεωση και αψογη ποιοτητα και εναλλακτικο δυκτιο της προκοπης.

Από: jimdom στις 07/04/2010 7:19 μμ.

admin"

Πάντως εγώ ξέρω οτι με το φορτηγάκι μου που δυστυχώς έχει ανάπτυξη και ψήλωσε 2,33 ύψος και βάρος μικτό 3500ΚΙΛΑ χρειάζομαι το πενιχρό μόλις ποσό των 34 ευρώ διόδια απο Ξάνθη μέχρι Αθήνα , ενώ πριν τον περσινό Μάιο πλήρωνα μόλις 8...."

Δεν παιζει ρολο το βαρος(Μ.Ε.Β ειναι το σωστο,το μικτο ειναι λαθος που απλα εχει παραμεινει ως εχει),ουτε το μηκος αλλα το υψος για το ποσο που σου αναλογει να πληρωσεις,για τα αυτοκινητα μιλαω
Απο οτι καταλαβαινω πληρωνουμε διοδια για να γινουν οι δρομοι?το υ.πε.χω.δε τι κανει?κριτσινια σπανε?
επειτα πληρωνουμε και για την συντηρηση?

Τα τελη γιατι τα πληρωνουμε?που ειναι κ βαρια?

χρεωκοπει η χωρα καπετανιο...αλλα απο αυτους που δεν πληρωνουν διοδια ή απο αυτους που που μας κανουν να πληρωνουμε εναν δρομο του Κ@λου 10 φορες?