Re: ΝΟΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΟΝΙΩΝ ¶
Από: Theophilos στις 12/09/2011 8:52 μμ.
Από: Theophilos στις 12/09/2011 8:52 μμ.
Από: chris34 στις 12/09/2011 9:06 μμ.
Theophilos"Ρε συ Moderator, εμένα τι με αναφέρεις τώρα... υπονοείς πως είμαι επιθετικός σαν χαρακτήρας και αυτός που έχει το πρόβλημα με τους περισσότερους εδώ μέσα είσαι εσύ... Με αναφέρεις δίχως λόγο και τονίζεις έμεσα πως είμαι παράδειγμα προς αποφυγή σε ένα ολόκληρο forum ενώ το υποτιθέμενο πρόβλημά σου είναι καθαρά πρωσοπικό.... ''Ασε που πιστέυω πως άν το δείς βαθήτερα είναι νοητικό''....
Επιδή έχω καταλάβει τι ''φρούτο'' είσαι σε λίγο καιρό ακόμα θα έχεις μαλώσει με όλους διότι απλά έχεις θέμα συμπεριφοράς και μετάδοτικότητας.... απορώ πώς με τόσα σχόλια είσαι ακόμα moderator!!!
Εγώ δεν έχω αναφέρει ποτέ το ονομά σου μέσο άλου και αυτό που ζητάω είναι να ζητήσεις συγνώμη αποπ τον φίλο μου τον Green, διότι ούτε τον γνωρίζεις για να κάνεις τέτοιου είδους σχόλια και άν είμουν στην θέση του θα σου απαντούσα κατάλληλα!
Συνχαρητήρια... Μόλις κατάλαβε ακόμα ένας πόσο είρον είσαι και κατα πόσο θα πρέπει η θέση σπου στο forum να καλυπτει τις κακοτροπίες σου!"
Από: green-675 στις 12/09/2011 9:25 μμ.
chris34"Theophilos"Ρε συ Moderator, εμένα τι με αναφέρεις τώρα... υπονοείς πως είμαι επιθετικός σαν χαρακτήρας και αυτός που έχει το πρόβλημα με τους περισσότερους εδώ μέσα είσαι εσύ... Με αναφέρεις δίχως λόγο και τονίζεις έμεσα πως είμαι παράδειγμα προς αποφυγή σε ένα ολόκληρο forum ενώ το υποτιθέμενο πρόβλημά σου είναι καθαρά πρωσοπικό.... ''Ασε που πιστέυω πως άν το δείς βαθήτερα είναι νοητικό''....
Επιδή έχω καταλάβει τι ''φρούτο'' είσαι σε λίγο καιρό ακόμα θα έχεις μαλώσει με όλους διότι απλά έχεις θέμα συμπεριφοράς και μετάδοτικότητας.... απορώ πώς με τόσα σχόλια είσαι ακόμα moderator!!!
Εγώ δεν έχω αναφέρει ποτέ το ονομά σου μέσο άλου και αυτό που ζητάω είναι να ζητήσεις συγνώμη αποπ τον φίλο μου τον Green, διότι ούτε τον γνωρίζεις για να κάνεις τέτοιου είδους σχόλια και άν είμουν στην θέση του θα σου απαντούσα κατάλληλα!
Συνχαρητήρια... Μόλις κατάλαβε ακόμα ένας πόσο είρον είσαι και κατα πόσο θα πρέπει η θέση σπου στο forum να καλυπτει τις κακοτροπίες σου!"
Θεοφιλε μαλλον το μυαλο σου ειναι πολυ μικρο για να καταλαβεις τι ειπα με τον green!!Τουλαχιστον το παλικαρι καταλαβε!
Κατσε διαβασε τα λεγομενα μου για να καταλαβεις και εσυ!
Στο φιναλε δεν εχω αδικο!Οπως επιτιθεσαι εσυ τωρα ετσι ακριβως εκανε και ο φιλος σου!
Αυτα που ειπα και αρπαχτηκε τα ειχαν πει και αλλοι πριν απο εμενα (βλεπε sprinter,capten) αλλα σε αυτους δεν ειπε κουβεντα!!
Γιατι;;;;Μηπως επειδη τα ειχα βαλει εγω μαζι σου πριν και ειναι φιλος σου;Λεω μηπως;;;
Αυτο ακριβως κανεις και εσυ τωρα!Ουτε σε ειρωνευτηκα ουτε τιποτα στα ποστ μου με τον green!
Αλλα ειπαμε με το φτωχο μυαλο που εχεις αλλα διαβαζεις (αν τα διαβαζεις) και αλλα καταλαβενεις!
Τωρα για προσωπικο προβλημα φιλε μου εδω κανεις λαθος!Ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις.Οποτε γιατι να εχω κατι μαζι σου;;Τα ιδια λεω σε ολους που κανουν εξυπναδες!!
Και για να ξερεις mod με κανανε επειδη μπορω και αντιμετωπιζω ΑΚΡΙΒΩΣ "ορθογραφους" σαν και εσενα!!"
Από: chris34 στις 12/09/2011 10:12 μμ.
green-675"ειπαμε ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ....ΝΟΜΙΖΩ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΥΤΟ,
ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ....ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ......
ΜΕ ΤΟΝ SPRINTER TO ΙΔΙΟ
Ο CAPTAIN ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑ TIGER ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΑΝΕΤΕΣ ΓΙΑ SPRINΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΑ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΥΤΡΑ.... , ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ......ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΣΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΚΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ........
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ .....ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ.....(Μηπως επειδη τα ειχα βαλει εγω μαζι σου πριν και ειναι φιλος σου;Λεω μηπως;;;) ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ................
ΕΣΥ ΣΑΝ MODERATOR ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..........ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΣ........................................................................................................
ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΘΕΟΦΙΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΝΙΩΝ...ΤΕΛΟΣ ......ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΓΩ MODERATOR...... "
Από: Theophilos στις 13/09/2011 8:46 πμ.
chris34"Θεοφιλε μαλλον το μυαλο σου ειναι πολυ μικρο για να καταλαβεις τι ειπα με τον green!!Τουλαχιστον το παλικαρι καταλαβε!
Κατσε διαβασε τα λεγομενα μου για να καταλαβεις και εσυ!
Στο φιναλε δεν εχω αδικο!Οπως επιτιθεσαι εσυ τωρα ετσι ακριβως εκανε και ο φιλος σου!
Αυτα που ειπα και αρπαχτηκε τα ειχαν πει και αλλοι πριν απο εμενα (βλεπε sprinter,capten) αλλα σε αυτους δεν ειπε κουβεντα!!
Γιατι;;;;Μηπως επειδη τα ειχα βαλει εγω μαζι σου πριν και ειναι φιλος σου;Λεω μηπως;;;
Αυτο ακριβως κανεις και εσυ τωρα!Ουτε σε ειρωνευτηκα ουτε τιποτα στα ποστ μου με τον green!
Αλλα ειπαμε με το φτωχο μυαλο που εχεις αλλα διαβαζεις (αν τα διαβαζεις) και αλλα καταλαβενεις!
Τωρα για προσωπικο προβλημα φιλε μου εδω κανεις λαθος!Ουτε σε ξερω ουτε με ξερεις.Οποτε γιατι να εχω κατι μαζι σου;;Τα ιδια λεω σε ολους που κανουν εξυπναδες!!
Και για να ξερεις mod με κανανε επειδη μπορω και αντιμετωπιζω ΑΚΡΙΒΩΣ "ορθογραφους" σαν και εσενα!!"
Από: chris34 στις 13/09/2011 9:53 πμ.
Από: john doufexis στις 14/09/2011 11:12 πμ.
Από: nfot στις 21/09/2011 12:04 πμ.
haris"Kostas Daniilidis"Τα βραδια εχει ποτακια και καμακια μιας και τα Γιαννενα ειναι φοιτητουπολη "
Καλα παρε ενα 2κλινο μονος σου.. εγω δε κοιμαμαι εξω "