Re: τεκμηρια μοτοσυκλετων-αγορα τι παζει ??? ¶
Από: Cpt. Haddock στις 09/04/2011 7:49 πμ.
Από: Cpt. Haddock στις 09/04/2011 7:49 πμ.
Από: Sprinter στις 09/04/2011 7:53 πμ.
Από: galileos στις 09/04/2011 8:52 πμ.
marios"ΚΑΙ ποιος το λεει οτι δεν ειμαι?ακου μικρε εγω δεν το παιζω καποιος....ξερω ποιοσ ειμαι και ως εκει....τωρα αν εσυ θες παπαρακο οπως και τα αλλα τα σουργελα να λετε ηλιθιοτητες μπας και με θιξεις αστο.....και οποιος δεν θελει ας μην τα ακουει....σε φορμ εισται τι περιμενετε να ακουσετε?παπαρες......παιζεται και ειρωνια..... "
Από: doohan στις 09/04/2011 1:32 μμ.
marios"ΕΛΕΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΘΡΩΠΑ....ΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑ ΓΑΤΑΚΙ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΠΑΚΙ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΜ...ΑΣΤΟ ΦΙΛΕ ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ..ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΕΛΕΙΟ ΜΕ ΛΕΕΙ....ΚΑΙ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠ ΤΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΙΡΩΝΙΑ.....ΤΙ ΛΕΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ....ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.... ΖΩΑ "
Από: jimdom στις 09/04/2011 3:07 μμ.
Από: mike.giann στις 09/04/2011 7:19 μμ.
Από: Cpt. Haddock στις 09/04/2011 7:31 μμ.
Από: Billie στις 10/04/2011 1:47 μμ.
Cpt. Haddock"
Προς όλους: Επειδή έχω δει πολλούς τέτοιους που το μονο που κάνουν ειναι να προκαλούν γιατι (έτσι νομιζουν οτι) διασκεδάζουν, το μονο που μπορείς να κάνεις ειναι να τους αγνοείς ωστε να μη δινεις νόημα στη μίζερη ύπαρξή τους.
Απο ένα σημείο και μετα τρώνε ενα μπαν και δεν τους ξαναβλέπουμε. Εχουν συνηθίσει, οι περισσότεροι πανε απο μπαν σε μπαν κι απο νικνέιμ σε νικνέιμ.
Μη δίνετε σημασία, ειδικά όταν το χοντραίνουν. Οι περισσότεροι ειναι θρασύδειλοι και δεν εμφανιζονται και ποτέ δια ζώσης
"
Από: vagelis στις 02/05/2011 11:03 μμ.
mapcentral"ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥΓΩΝΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΚΟΝΤΗ "
Από: crazyumpire στις 03/05/2011 1:19 μμ.
Από: Billie στις 03/05/2011 3:35 μμ.
crazyumpire"
[...]αμα ειναι κανεις ....Μορφωμενος!! θα καταλαβει οτι δεν το ελεγες απλα για να το πεις ...αλλα ηταν μια Κατηγορια!!
Εγω δεν βλεπω ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ....απο μεριας σου..επειδη καποιος εβγαλε σχολεια και πανεπιστημια.
αυτοι λεγονται απλα ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΙ.....την Μορφωση την αποκτας απο την Ζωη.!!! και απο το επιπεδο που σε μεγαλωσαν!!!
αν εγω κανω γραμματικα λαθη ....ΧΕΣΤΗΚΑ....
αν καποιος μου την 'πει'.......ΧΕΣΜΕΝΟ .......τον εχω και αυτον!!
Απλα ''τραβηξου'' λιγο.....μην μας βαζεις ΟΛΟΥΣ στην σειρα!!
Σεβασου ..να σε Σεβαστουν!! [..]"
Από: crazyumpire στις 03/05/2011 6:19 μμ.