ΤΗΝ ....ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ.. ¶
Από: strani στις 29/05/2011 3:24 πμ.
Από: strani στις 29/05/2011 3:24 πμ.
Από: strani στις 29/05/2011 10:26 πμ.
Από: ATN PANOS στις 29/05/2011 11:16 πμ.
Από: sinister στις 29/05/2011 11:29 πμ.
Από: ATN PANOS στις 29/05/2011 12:29 μμ.
Από: strani στις 30/05/2011 4:13 μμ.
sinister"Η καθημερινη μας παρουσια ειναι απαραιτητη,ακουω πολλους να λενε κ ποια ειναι η προταση των αγανακτησμενων,εγω θα ρωτησω τους μη αγανακτησμενους ποια ειναι η προταση των βολευτών μας?η δοση για να πληρωσουμε τους τοκους του Ιουνιου,κ το Σεπτέμβριο που ληγουν τα αλλα ομολογα τι? Ξανα παλι τα ιδια,θα παλευουμε να παιρνουμε δανεια για να πληρωνουμε αλλα δανεια? Αν αυτη ειναι η προταση,να την κρατησουν για παρτη τους κ να την χρησιμοποιησουν στον οικογενειακο τους οικονομικο σχεδιασμο κ ας υποθηκευουν τα σπιτια τους αντι για τη χωρα!
απλα να υπενθυμίσω σε ολους αυτους που λενε που να τρεχω τωρα κ εγω τη δουλιτσα μου την εχω κ αλλα τετοια ηλιθια,οτι να θυμαστε οτι οταν η φωτια καιει το σπιτι του διπλανου περιμενε την κ στο δικο σου!"
Από: bonnie στις 30/05/2011 4:57 μμ.
sinister"
ειναι η πορεια των παιδιων που δουλευουν courier-delivery ή κατι διαφορετικο?"
sinister"Η καθημερινη μας παρουσια ειναι απαραιτητη,ακουω πολλους να λενε κ ποια ειναι η προταση των αγανακτησμενων,εγω θα ρωτησω τους μη αγανακτησμενους ποια ειναι η προταση των βολευτών μας?η δοση για να πληρωσουμε τους τοκους του Ιουνιου,κ το Σεπτέμβριο που ληγουν τα αλλα ομολογα τι? Ξανα παλι τα ιδια,θα παλευουμε να παιρνουμε δανεια για να πληρωνουμε αλλα δανεια? Αν αυτη ειναι η προταση,να την κρατησουν για παρτη τους κ να την χρησιμοποιησουν στον οικογενειακο τους οικονομικο σχεδιασμο κ ας υποθηκευουν τα σπιτια τους αντι για τη χωρα!
απλα να υπενθυμίσω σε ολους αυτους που λενε που να τρεχω τωρα κ εγω τη δουλιτσα μου την εχω κ αλλα τετοια ηλιθια,οτι να θυμαστε οτι οταν η φωτια καιει το σπιτι του διπλανου περιμενε την κ στο δικο σου!"
Από: tmos στις 30/05/2011 10:57 μμ.
sinister"mos"Προς ενημέρωση
"
ειναι η πορεια των παιδιων που δουλευουν courier-delivery ή κατι διαφορετικο?"
Από: sinister στις 10/06/2011 11:49 μμ.
bonnie"δεν καταλαβα απολυτως τιποτα...
αλλα μαλλον κακο φαινεται...
πρεπει να ερθω να μου κανετε μαθηματα στην ταρατσα μου φαινεται! "