Re: Καινούργιο Pirelli sport touring - Angel ST ¶
Από: Sprinter στις 30/04/2009 3:51 μμ.
Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε
Από: Sprinter στις 30/04/2009 3:51 μμ.
Από: spyro στις 30/04/2009 4:25 μμ.
stratis" Τα rosso σιγα σιγα τα αποκλειω, οποτε ειμαι μεταξυ των δυο αλλων. "
Από: Cpt. Haddock στις 30/04/2009 4:33 μμ.
spyr"stratis" Τα rosso σιγα σιγα τα αποκλειω, οποτε ειμαι μεταξυ των δυο αλλων. "
γιατί τα αποκλείεις? εγώ πάντως οπου να ναι θα τα βάλω για να τα δοκιμάσω. Έχω αποφασίσει να δοκιμάσω 2-3 μάρκες πριν καταλήξω. Αυτή την στιγμή φοράω ΒΤ-016 τα οποία είναι πάρα πολύ καλά αλλά θα σου κρατήσουν κάνα 7.000 αν κάνεις πολύωρα ταξίδια και κανα 9.000 αν κάνεις μικρές βολτούλες τριγύρω από την Αθήνα.
"
Από: Sprinter στις 30/04/2009 4:36 μμ.
Από: Native στις 20/08/2009 12:09 μμ.
Από: denthnpalevw στις 20/08/2009 12:40 μμ.
Native"Όποιος κάνει Αθηνα - Θεσσαλονίκη 2 φορες την εβδομάδα να το βάλει "
Από: spyro στις 24/08/2009 3:25 μμ.
spyr"Τα έβαλα τα Rosso τελικά, εντυπώσεις μετα το επικείμενο 36ωρο αυτό το Σ/Κ
Μάλλον σόρυ γράψτε λάθος, εντυπώσεις θα σας δώσω όταν κάνω 6-7.000 γιατι στην αρχή όλα καλά είναι δε μαμιέται…………. μετά να δούμε τι κάνουν."
Από: giannisx στις 26/08/2009 4:40 μμ.
giannisx"Και εγώ τα Rosso έβαλα τελικά παιδιά...
Εντυπώσεις προσεχώς.
Πάντως τα Angel δεν τα προτείνει ούτε η ίδια η Pirelli για τον Τίγρη..."
Από: spyro στις 27/08/2009 1:17 πμ.
giannisx"giannisx"Και εγώ τα Rosso έβαλα τελικά παιδιά...
Εντυπώσεις προσεχώς.
Μετά από 5000χλμ με τα Rosso σε όλες τις χρήσεις και συνθήκες (Εθνική, βροχή, πίστα, πόλη) έχω πολύ καλή γνώμη αλλά και ένα θεματάκι...
Ενώ μέχρι τις 4000+ χλμ όλα ήταν άψογα τώρα έχει αρχίσει και γλυστράει πολύ εύκολα και δεν εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη... Βέβαια μιλάω για κίνηση μέσα στην πόλη για τα τελευταία 1000 περίπου χλμ....όλα τα υπόλοιπα ήταν Εθνική και πίστα ( 1 track day & 1 CSS) μαζί με πόλη ενδιάμεσα φυσικά...όλα καλά μέχρι τότε... τα τελευταία 1000 όμως που έιναι αποκλειστικά μέσα στην πόλη έχω θέμα...γλυστράει πολύ εύκολα ακόμη και το μπροστινό...(τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μου δίνει...). Ίσως φταίει ότι τα λάστιχα έχουν μαζέψει σκόνη και βρώμα από την όχι και τόσο "πλήρη" χρήση....δεν ξέρω...
Με την πρώτη ευκαιρία που θα βγω και λίγο πιό έξω και θα δουλευτούν καλύτερα τα λάστιχα θα δω..."
Από: giannisx στις 27/08/2009 10:47 πμ.
giannisx"giannisx"Και εγώ τα Rosso έβαλα τελικά παιδιά...
Εντυπώσεις προσεχώς.
Μετά από 5000χλμ με τα Rosso σε όλες τις χρήσεις και συνθήκες (Εθνική, βροχή, πίστα, πόλη) έχω πολύ καλή γνώμη αλλά και ένα θεματάκι...
Ενώ μέχρι τις 4000+ χλμ όλα ήταν άψογα τώρα έχει αρχίσει και γλυστράει πολύ εύκολα και δεν εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη... Βέβαια μιλάω για κίνηση μέσα στην πόλη για τα τελευταία 1000 περίπου χλμ....όλα τα υπόλοιπα ήταν Εθνική και πίστα ( 1 track day & 1 CSS) μαζί με πόλη ενδιάμεσα φυσικά...όλα καλά μέχρι τότε... τα τελευταία 1000 όμως που έιναι αποκλειστικά μέσα στην πόλη έχω θέμα...γλυστράει πολύ εύκολα ακόμη και το μπροστινό...(τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μου δίνει...). Ίσως φταίει ότι τα λάστιχα έχουν μαζέψει σκόνη και βρώμα από την όχι και τόσο "πλήρη" χρήση....δεν ξέρω...
Με την πρώτη ευκαιρία που θα βγω και λίγο πιό έξω και θα δουλευτούν καλύτερα τα λάστιχα θα δω..."