[quote="Gdoc":y8fvxlxw]
Cpt. Haddock"Gdoc"[...]Δεν αξίζει...."
Σε πόσα αντίστοιχα εχεις πάει;
+1050 στη Bonnie"
Σε αρκετά...πιστεψέμε...έχω δει πολύ καλύτερα...και χωρίς μεγάλο ''πακετάκι''...
...και να σου πω κάτι...
στα Ζήρεια που ανέβηκα...πριν μια εβδομάδα...ήταν πολύ καλύτερα...
...φαντάσου...κι ήταν enduro...
έκανα την βόλτα μου ως εκεί...ήπια ένα καφεδάκι...κι είδα και κάτι...
...εδώ έκανα ένα κάρο χιλιόμετρα...για να δω τι??
αυτούς που θέλουν να πουλήσουν αξεσουάρ??
...αποτέλεσμα??
...μια τρύπα στο νερό...
Ελλαδάρααααααααααααα και τα πρόβατα στο μαντρί...
ΥΣ: Ελπίζω να με ακούσουν κάποιοι και να μην χαραμίσουν την μέρα τους...[/quote:y8fvxlxw]
εγώ ξέρω ότι όταν δεν μ' αρέσει κάτι το αλλάζω,αυτό έχω κάνει ως τώρα στη ζωή μου και αυτό συνεχίζω να κάνω,με ότι συνέπειες έχει αυτό.είμαι όμως εντάξει με τον εαυτό μου και εσωτερικά ευτυχισμένος.το λέω αυτό γιατί κουράστηκα ν' ακούω σχόλια για την Ελλαδάρα και τους Ελληνάρες κτλ κτλ.Αν δεν σ΄αρέσει αυτό που ζεις άλλαξέ το ή σήκω και φύγε απ' την κωλοελλάδα και ζήσε κάπου αλλού που θα έχει "πλούσιες" εκθέσεις,φοβερά γεγονότα,πολλές πίστες και άλλα πολλά!Πίστεψέ με αυτή η προσπάθεια έγινε με ΠΟΛΥ προσωπικό κόπο-χρόνο απ όλους όσους συμμετείχαν και είναι ΑΔΙΚΟ να αφορίζεις τα πάντα απ' την πολυθρόνα του σπιτιού σου με μία σκέψη άκρως περιορισμένη και κλειστή σε κλασικές πλέον ατάκες που μ' έχουν κουράσει ν' ακούω τόσα χρόνια.νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός "Ελληνάρας" γυρνάει εναντίον σου...τουλάχιστον αυτό νιώθω εγώ.άντε γιατί, για τρίτη μέρα τα πόδια μου μ' έχουν πεθάνει κι έχουμε και το κουβάλημα σήμερα για να μαζέψουμε και τα τελευταία φτωχοελληνικά υποπροϊόντα μας που εκθέσαμε.εμείς πάντως περάσαμε όμορφα και μας έχει αφήσει γλυκές αναμνήσεις το όλο γεγονός
καλημέρα σε όλους και καλή δύναμη