Re: 1o Moto Weekend - 24 & 25 Σεπτεμβρίου 2011 ¶
Από: Gdoc στις 26/09/2011 2:21 μμ.
ΥΣ: Ελπίζω να με ακούσουν κάποιοι και να μην χαραμίσουν την μέρα τους...[/quote]
εγώ ξέρω ότι όταν δεν μ' αρέσει κάτι το αλλάζω,αυτό έχω κάνει ως τώρα στη ζωή μου και αυτό συνεχίζω να κάνω,με ότι συνέπειες έχει αυτό.είμαι όμως εντάξει με τον εαυτό μου και εσωτερικά ευτυχισμένος.το λέω αυτό γιατί κουράστηκα ν' ακούω σχόλια για την Ελλαδάρα και τους Ελληνάρες κτλ κτλ.Αν δεν σ΄αρέσει αυτό που ζεις άλλαξέ το ή σήκω και φύγε απ' την κωλοελλάδα και ζήσε κάπου αλλού που θα έχει "πλούσιες" εκθέσεις,φοβερά γεγονότα,πολλές πίστες και άλλα πολλά!Πίστεψέ με αυτή η προσπάθεια έγινε με ΠΟΛΥ προσωπικό κόπο-χρόνο απ όλους όσους συμμετείχαν και είναι ΑΔΙΚΟ να αφορίζεις τα πάντα απ' την πολυθρόνα του σπιτιού σου με μία σκέψη άκρως περιορισμένη και κλειστή σε κλασικές πλέον ατάκες που μ' έχουν κουράσει ν' ακούω τόσα χρόνια.νομίζω ότι ο χαρακτηρισμός "Ελληνάρας" γυρνάει εναντίον σου...τουλάχιστον αυτό νιώθω εγώ.άντε γιατί, για τρίτη μέρα τα πόδια μου μ' έχουν πεθάνει κι έχουμε και το κουβάλημα σήμερα για να μαζέψουμε και τα τελευταία φτωχοελληνικά υποπροϊόντα μας που εκθέσαμε.εμείς πάντως περάσαμε όμορφα και μας έχει αφήσει γλυκές αναμνήσεις το όλο γεγονός καλημέρα σε όλους και καλή δύναμη[/quote]
Ξέρεις ποια ήταν η αίσθηση??
''Μαζευτήκαμε μπας και τους μαντρώσουμε και πουλήσουμε τίποτα"...
sorry...αλλά αυτό δεν λέγεται προσπάθεια...
Μισές δουλειές, μισές εταιρείες...όλα μισά.
Δηλαδή...εσύ όταν αλλάζεις λάστιχα...βάζεις ενα καινούργιο κι ένα μεταχειρισμένο, λιωμένο...???
Όταν κάνεις μια δουλειά...κάντη ολοκληρωμένη...με όποιο κόστος αναλογεί...
...Κι ας είναι και μετά από κάποια χρόνια...