Re: Triumph service ¶
Από: Spitfire στις 02/07/2009 5:14 μμ.
Θα καταθέσω απλά την εμπειρία μου:
To Bonneville αγοράστηκε καινούριο απο την ΙΝΤΕΡΜΟΤΟ του Ν.Παπαδημητρόπουλου στου Πειραιά.
Το είχα παραγγείλει με κάποια εξτράκια.
Αφού παρέλαβα το μηχανάκι πληροφορήθηκα από το Νίκο πως κάποια από τα έξτρα (κιτ στροφόμετρου, fuel tank pads και τάπα βενζίνης με κλειδί) θα ερχόντουσαν μετά από 1-2 εβδομάδες
Δυστυχώς η ΙΝΤΕΡΜΟΤΟ στον Πειραιά είναι ένα καλό σημείο πώλησης TRIUMPHs, αλλά το συνεργείο με το οποίο συνεργάζεται δεν είναι του ίδιου επιπέδου...
Όταν τα αξεσουάρ ήρθαν πήγα στο συνεργείο (Κ.Καλαμοβρακάς) να μου τα τοποθετήσει.
Ο Καλαμοβρακάς προφασιζόμενος ότι έλυσε όλο το μπροστινό σύστημα, με λίγα λόγια το μισό μηχανάκι, για να τοποθετήσει το κιτ στροφόμετρου, με χρέωσε 100€(!)
Εγω επειδή δεν θυμόμουν ακριβώς πόσο έγραφε ο κατάλογος της TRIUMPH για τοποθέτηση, είπα να μην το κάνω θέμα. Άλλωστε από τη μια δεν ήμουν σίγουρος από την άλλη δεν είχε μεγάλη διαφορά αν ήταν 87 κι εκείνος τελικά χρέωσε 100. Θα το έβλεπα το βράδυ όταν έφτανα σπίτι, σκέφτηκα...
Γυρνώντας στο σπίτι είδα ότι ο κατάλογος έδινε 20κάτι ευρώ για τοποθέτηση στροφόμετρου. Επίσης έδινε 4κάτι ευρώ για τοποθέτηση των λαστιχένιων pads στα πλαινά του ντεπόζιτου και δωρεάν την τοποθέτηση τάπας βενζίνης (που την κάνει άλλωστε κι ενα 2χρονο παιδάκι)
Το θέμα το έθιξα μονο στον Νίκο (ΙΝΤΕΡΜΟΤΟ) ο οποιος προσπάθησε αρχικά να τον δικαιολογήσει λέγοντάς μου "σου κανε κι αλλα πράγματα εκτός από το στροφόμετρο" :swear1 και στη συνέχεια προσπάθησε να βρει μια συμβιβαστική λύση
Απέρριψα την οποια λύση για συναίνεση θεωρώντας ότι από τοτε και στο εξής δε θα μπορούσα να ξαναεμπιστευτώ κάποιον που με ειχε αντιμετωπίσει με αυτόν τον τρόπο!
Αυτή είναι η εμπειρία μου από τον Νταβέλη.... ουπς σορρυ.... Καλαμοβρακά ήθελα να γράψω αλλά μπερδεύτηκα στην πληκτρολόγηση
Ποια υπόληψη σπιλώνω λοιπόν κι εγώ και πόσο μικροπρεπής μπορώ να θεωρηθώ?
Δεν μιλάμε για τακάκια που ενδεχομένως χρέωσε 2€ παραπάνω, αλλά για μία παροχή υπερεσιών που την πλήρωσα 3 φορές αντί για 1 ! ! !