Re: Triumph service ¶
Από: Sprinter στις 07/10/2009 12:50 πμ.
Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε
Από: Sprinter στις 07/10/2009 12:50 πμ.
Από: savvaz στις 06/11/2009 1:06 μμ.
Από: Sprinter στις 06/11/2009 1:14 μμ.
Από: ΑΓΓΕΛΟΣ στις 10/11/2009 2:57 μμ.
Sprinter"Γιατι δε διαβάζεις και 5 πόστ πιο κάτω? Τεμπελιές, τεμπελιές?
τεσπα επειδή με βρίσκεις σε κέφια:
Σουβλακερί 'Ο Σάκης' μετεφέρθημεν Βριλησσου 35 Πολύγωνο (περιφερειακός Τουρκοβουνίων). Ψήστης πάντα ο Φιλιπας το χρυσόψαρο."
Από: jzer40 στις 26/08/2010 8:35 μμ.
Από: mixalakis στις 26/08/2010 9:40 μμ.
jzer40"Πάντως για να είμαστε αντικειμενικοί......
Από ότι έχω διαβάσει στο φόρουμ συχνά γράφει ο Φίλλιπας η ο Σάκης...
Μέ λίγα λόγια όταν ακουστεί κάνα παράπονο αμέσως υπάρχει ανταπόκριση,απάντηση,συμπαράσταση από υποστηρικτές και.......καλό μαρκετινκ..
Επειδή οι άλλοι μηχανικοί δεν βλέπω να ασχολούνται.....
Το φόρουμ έχει μια "συμπάθεια"προς τα παιδιά που όμως εξαργυρώνεται με κατηγορίες για τους άλλους μηχανικούς...
Το Τιγράκι μου το έχω 5 μήνες...
Το παρέλαβα από τον Κώστα αλλά επισκέφτηκα και τον Σάκη για να τον γνωρίσω...
Ας πάμε στον Σάκη για αρχή..
1.Εξυπηρετικά και συμπαθή τα παιδιά..Ιδίως ο Φίλλιπος.Σίγουρα ξέρουν την δουλειά τους...Πράγμα που πιστέυω όμως και για τους άλλους..
2.Το μαγαζί απαράδεκτο...Κάποιους μπορεί να μην τους ενοχλεί εμένα όμως που σε κάθε πλύσιμο καθαρίζω με παραφινέλαιο την αλυσίδα με ενοχλεί....
3.Δεν θα τον έλεγα φτηνό...Εφόσον πχ δεν ανήκει στο δίκτυο της triumph δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν πήγα και του ζήτησα πίσω τακάκια είχε μόνο τα πανάκριβα γνήσια...
Επίσης διάβασα ότι κρίνετε απαράδεκτη την τιμή των 100 ευρώ για λάδια που ζήτησε ο Κώστας αλλά πολύ λογικά τα 100 ευρώ για την ίδια δουλειά που ζήτησε ο Σάκης..
Οι τιμές είναι τσιμπημένες σε όλα τα συνεργεία της Triumph,να είμαστε αντικειμενικοί..
Σχόλια προτίμησης μηχανικών για καφέδες,σουβλάκια κλπ εμένα με αφήνουν αδιάφορο...
Θα πήγαινα στον Σάκη η σε άλλον αν : Ηταν πιό κοντά από το σπίτι μου..
Ειχα η θα έχω παράπονο από τον ήδη μηχανικό μου...
Στον Κώστα τώρα...
Εχω κάνει 2 σέρβις...Λάδια πήγα εγώ γιατί τα αγοράζω πάμφτηνα από το πρατήριο της δουλειάς μου...
Μου έβαλε 2 φίλτρα ,έσφιξε,ρύθμισε και μου πήρε από 15 ευρώ...ΤΙΜΗ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ
Εχω πάει ίσα με 10 φορές για να δεί το ένα η το άλλο ,να ρυθμίσει κάτι κλπ και δεν μου πήρε όυτε ευρώ..
Πήγα μέρα που ήταν πνιγμένος στην δουλέιά να μου μοντάρει και τοποθετήσει την βάση της GIVI και μου έδωσε εργαλεία και τις οδηγίες του ...Το 60% της συναρμολόγησης το έκανε τελικά αυτός και πάλι δεν μου πήρε χρήματα.
Οταν μου έβαζε τα ΧΕΝΟΝ και χρειάστηκε να φύγω για μια δουλειά μου έδωσε και αυτός μηχανάκι...
Οταν νόμιζα ότι η μεγάλη σκάλα έχει πρόβλημα αφιέρωσε κοντά στην μιά ώρα να μου αλλάξει τους μετασχηματιστές και τα ΧΕΝΟΝ και πάλι δεν μου πήρε τίποτα μη λαμβάνοντας υπόψιν ότι τελικά ήταν η ιδέα μου ....
Πάω λοιπόν "για την ώρα" στον Κώστα γιατί:
1.Ως τώρα δεν έχω κανένα παράπονο
2.Είναι κοντά στο σπίτι μου
3.Το μαγαζί του είναι πεντακάθαρο και τακτοποιημένο...Θα μπορούσες να κάτσεις κάτω και να σηκωθείς καθαρός..
4.είμαι από πάνω από το κεφάλι του όταν φτιάχνει την μηχανή μου και δεν λέει κουβέντα....(δεν ξέρω αν ισχύει και αλλού)
Τα σχόλια για τον ένα η τον άλλο μηχανικό ισχύουν εώς ότου μου δημιουργήσουν πρόβλημα...Δεν επιθυμώ να γίνω κολλητός μαζί τους..Ζητώ να κάνουν την δουλειά τους και μόνο αυτήν...Αν θεωρήσω ότι με δουλεύουν η ότι πάνε να με ρίξουν θα ακούσουν τα μπινελίκια τους και δεν θα με ξαναδούν...Γιαυτό και είπα ότι σουβλάκια και καφέδες με αφήνουν αδιάφορο...
Σχετικά με το θέμα της χρέωσης της παράδωσης της μηχανής δεν μπορείτε να συγκρίνετε το τι χρεώνει (πολιτική) του εξουσιοδοτημένου από το μή εξουσιοδοτημένο συνεργείο....(δηλαδή ο Κώστας χρεώνει γιατί παραδίνει καινούργια..Δεν μπορούμε να τον συγκρίνουμε με τον Σάκη που δεν παραδίνει.Αλλωστε από ότι κατάλαβα το θέμα είναι τι συμφωνία έχει με τον πωλητή,δηλ αν μετακυλίεται το κόστος στον πελάτη και δεν το πληρώνει ο έμπορος))
Είμαι στα 47 και έχω αλλάξει καμμιά δεκαρία μηχανές και άλλα τόσα αυτοκίνητα....στην αρχή γινόμουν κολλητός με τους μηχανικούς και ΠΑΝΤΑ το μετάνιωνα...Μεγαλώνοντας επέλεξα να κρατάω εγώ τον ρόλο του σπασίκλα πελάτη και εκείνοι του μηχανικού και είμαι μιά χαρά..."
Από: Sprinter στις 26/08/2010 10:05 μμ.
Από: jzer40 στις 26/08/2010 10:54 μμ.
Από: Sprinter στις 26/08/2010 11:05 μμ.
Από: Sprinter στις 26/08/2010 11:28 μμ.
Από: jzer40 στις 26/08/2010 11:31 μμ.
Από: jzer40 στις 26/08/2010 11:38 μμ.
Από: Sprinter στις 26/08/2010 11:40 μμ.