Sprinter"Και όμως. Πήρα τηλ. την Ηλιοφίλ και μου είπαν πώς ο Κόντης είναι εξουσιοδοτημένος. Μπορεί το site να μην είναι ενημερωμένο."
Sprinter ποτε ειχες παρει τηλ για τον Κοντη?
Και τωρα θα ηθελα να γραψω και εγω τις εντυπωσεις μου για το συνεργειο στην Μιχαλακοπουλου για το service των 10,000 χλμ.
Ειχα επικοινωνησει μαζι τους και τους ειπα οτι εχω 400 ml υπολοιπο λαδιου Mobil ημισυνθετικα με σκοπο αν ειχε αυτο το λαδι να με χρεωσει 3 L. Ε στην αρχη κατι μου ειπε οτι τωρα πια βαζουμε castrol κτλ κτλ αλλα με τα πολλα μου ειπε οτι δεν εχει. Ετσι πηγα και πηρα εγω τα υπολοιπα 3Λ για να μην πεταξω το υπολοιπο που ειχα και του τα πηγα.Μαλλον δεν του πολυαρεσε. Στην συνεχεια ενω αλλαζε τα λαδια μου ειπε δεν θα εφταναν(3,4 L ειχα)! Του απανταω οτι το manual λεει οτι απαιτουνται 3,2λιτρα με αλλαγη φιλτρου λαδιου για να μου απαντησει οτι με καλο στραγγισμα παιρνει 3,5-3,6 Λιτρα! Επειδη καταλαβα οτι δεν θα βγει ακρη του ειπα βαλε οσο νομιζεις απο το δικο μου κ αστο. Αν χρειαστει συμπληρωμα θα βαλω μονος μου. Τελικα μου εβαλε ολο το λαδι που του ειχα παει και μου λεει στο τελος "Ισα ισα εφτασαν". Οταν εφτασα Πατρα ειπα να δω τα λαδια και ειναι πολυ πανω απο το max! Eξηγειστε μου για ποιο λογο να κανει τετοια δουλεια? Ποσο ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ μπορει να ειναι?
Υστερα μου ειπε να αλλαξουμε μπουζι και στην ερωτηση μου αν απαιτειται μου ανεφερε οτι προβλεπεται στις 20000 χλμ οποτε και του ειπα να μην μου τα αλλαξει.
Χωρις να με ρωτησει αλλαξε φιλτρο αερα. Αυτο φανηκε στην αποδειξη και ενω τον ρωτησα ΔΙΣ αν πρεπει να γινει στις 10000 μου ειπε ναι. Δεν ειχα το manual μαζι μου να το τσεκαρω οποτε δεν μπορουσα να ειμαι 100% σιγουρος, με αποτελεσμα να με χρεωσει σχεδον 40Ε χωρις λογο.
Ημουν σε διλημα να παω σε εξουσιοδοτημενο(λογω εγγυησης) η στον Σακη, τελικα ισως να εκανα λαθος...