ΗΛΙΟΦΙΛ....
δεν πληττεις ποτε...ορεξη να χεις να φωνσζεις
ας ξεκινησουμε λοιπον καθοτι δεν εχω και μηχανη να παω βολτα και καθομαι αραχτος στο μπαλκονι
nomad"εμενα στο συνεργειο της μιχαλακοπουλου μου εβαλαν hyperpro ελατηρια και στην τοποθετηση μου εβαλε τις μπουκαλες αναποδα!! στο ταξιδι του γυρισμου για συβοτα δεν δουλευε καθολου το μπροστινο και τα βιδακια των ρυθμισεων δεν λειτουργουσαν! τεσπα το πηγα σε ενα πρωην εξουσιοδοτημενο στα γιαννενα κι εβαλε τα γελια!! ο τυπος απ την μιχαλακοπουλου ζητησε συγνωμη και πληρωσε την αποκατασταση! απλως δεν ξαναπερναω απο κει ουτε τα λαστιχα να μου φουσκωσει! θα μπορουσε να τεθει η ζωη μου σε κινδυνο!!! ειμουν και 10 ημερων πιστονοπληκτος!!τρελαθηκα γενικως αλλα τον τιγρη ακομα τον γουσταρω πολυ "
φιλε μου σου εχω ετοιμη απαντηση απο ηλιοφιλ
ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!!!
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ....
φαντασου τι γινεται.....
ελπιζω να εμεινες ικανοποιημενος
αν τυχαινε και σκοτωνοσουν μαλιστα σε καμια στροφη απλα θα ειχε συμβει....
ας περασουμε σε μενα τωρα...λοιπον.τεταρτη αφου πηγα ηλιοφιλ και η μηχανη ηταν ετοιμη κατα αυτους ειπα και γω να τη δοκιμασω
φυσικα και συνεχιζει να πηγαινει στραβα οπως πηγαινε...ο ζαβαρας φυσικα εκανε φιλοτιμες προσπαθειες να μου εξηγησει τι ακριβως εκαναν..ΕΥΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΑΝ ΤΙΣ ΤΙΜΟΝΟΠΛΑΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ...
πολυ ωραια ως εδω..αφου πηγα και εγω και εσεις το μηχανακι μετα βολτα και εγω βλεπω οτι συνεχιζει να πηγαινει στραβα, εσεις γιατι το αρνειστε?αφου το οδηγησες,
η απαντηση του ταν οτι εκαναν οτι μπορουσαν...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ...αψογη δουλεια.εφερα ενα στραβο μηχανακι και πηρα ενα στραβο μηχανακι και κανατε οτι μπορουσατε....να σας προτεινω και στους φιλους μου.
φυσικα η απαιτηση μου να παει σε καλιμπρα να μετρηθει σωστα και να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ οτιδηποτε επιβεβαιωμενα απο επαγγελματια χρειαζεται, παρα τις διαβεβαιωσεις ζαβαρα, ουδεποτε ολοκληρωθηκε γιατι υπαρχει <<διαδικασια>>, η οποια μου εξηγησε οτι ειναι η εξης: επειδη σαν εταιρεια δεν μπορει να δικαιολγησει στην Τ τι ανταλλακτικα χρειαζεται να αλλαχτουν, πρεπει ν ξανα-λυθει το μπροστινο, να παει σε καλιμπρα, να μετρηθει, να μας δωσει βεβαιωση τι χρειαζεται να αλλαχτει και να παραγγελθει απο Τ.ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΡΕΛΟ???
ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ?ΝΤΡΟΠΗ
μεχρι που μου ειπε να λυσουν το μπροστινο και να παω να το παρω εγω και να το παω στο καλιμπρα για να παρω τη βεβαιωση...ρε πατε καλα?σας εχει βαρεσει η ζεστη στο κεφαλι?τι ειμαι?υπαλληλος σας ειμαι?
χθες μαλιστα με πηρα ο ιδιος ο πιερρακος τηλ προσπαθωντας ισως να ξελασπωσει τους αλλους τους ανιδεους, δε ξερω, μου ζητησε να παω τη μηχανη να τη δει και να επιληφθει προσωπικα της επισκευης της.ασ ελπισουμε
ΕΓΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΩ
φυσικα δευτερα μιλαω με Τ, ζηταω email, και στελνω τα παντα για την απαραδεκτη συμπεριφορα της ηλιοφιλ με καθε λεπτομερεια...και το εργο θα συνεχιστει απο δευτερα...
ΕΙΣΤΕ ΤΟΥΛ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΗΛΙΟΦΙΛ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΜΟΤ/ΤΕΣ ΣΑΣ