H Γαλατόπιτα για μένα ήταν μια δικαιολογία για να συναντήσω φίλους και μια πολύ καλή ευκαιρία για να γνωρίσω καινούριους! Σας ευχαριστώ όλους για τα χιλιόμετρα που κάναμε παρέα, με άλλους πολλά και με άλλους λιγότερα, και για την παρέα! Ηταν πολύ ευχάριστο ταξίδι με τις περιπέτειές του, τα μπλόκα του, τα χιλιόμετρά του, τα γλυκά του, τις ατάκες του, τις στροφές του, τις τροφές του, τα γέλια του.

Θέλω να πω ενα
μεγάλο ευχαριστώ στον Dennis G. διότι ήταν ο εμπνευστής της Γαλατόπιτας και αρχηγός του ταξιδιού. Και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ επειδή με είχε συνέχεια απο κοντά και στάθηκε για μένα Δάσκαλος.
Διονύση, το ξεκίνησες πέρσι, συνεχίστηκε φέτος, να μαστε καλά και θα ξαναγίνει του χρόνου!
Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε και περάσαμε τόσο όμορφα!
Τόσο ξεχωριστά! Στατιστικά μόνον να σας πω οτι ήμασταν συνολικά 26 μοτοσυκλετιστές με 24 μοτοσυκλέτες, εκ των οποίων οι 3 ήταν cb600f, fazer600 & BMW(K1200S?), 16 ξεκίνησαν απο Αθήνα, 1 βρήκαμε στον δρόμο μας, 7 μοτοσυκλέτες αποτελούσαν την ομάδα των Βορείων και είχαμε 2 διπλούς (ένα απο Βορρά και ένα απο Νότο).
Κρίμα που δεν μπόρεσαν να έρθουν όλοι όσοι το επιθυμούσαν. Να μαστε καλά και θα βρεθεί ευκαιρία να σκαρώσουμε πάλι κάποιο ταξιδάκι!
Περιμένω την επόμενη δικαιολογία για να τα ξαναπούμε (καθ'οδόν)!
ps. Native, δεν σε έχω ανάγκη!

Τώρα πατάω τα λάστιχα και μόνη μου!