Re: Κατασκηνωση ¶
Από: chris34 στις 02/05/2011 12:38 μμ.
Απο Κρητη!!!
Ακομα χωραει κι'αλλα......
Από: tharis στις 02/05/2011 3 μμ.
Από: crazyumpire στις 02/05/2011 4:16 μμ.
Από: Cpt. Haddock στις 02/05/2011 4:36 μμ.
crazyumpire"τα καγκελακια και σαμαρια στα πλαγια με (πολυ) χαμηλο κεντρο βαρους,ειναι απο τις(παλαιοτερες αλλα) καλυτερες λυσεις!!"
Από: bonnie στις 02/05/2011 8:18 μμ.
Από: ΛΑΜΔΑ στις 02/05/2011 9:44 μμ.
haris"Μωρε αν ξες οτι θα πας χαλαρα μια χαρα ειναι .. εγω το μονο που φοβαμαι ειναι μη δω καμια γρατζουνια ξεφορτωνοντας ...
και να μη χασω και τπτ στο δρομο .. "
Από: tharis στις 03/05/2011 12:42 πμ.
ΛΑΜΔΑ"haris"Μωρε αν ξες οτι θα πας χαλαρα μια χαρα ειναι .. εγω το μονο που φοβαμαι ειναι μη δω καμια γρατζουνια ξεφορτωνοντας ...
και να μη χασω και τπτ στο δρομο .. "
Χαρη λιγο ασχετο με το θεμα αλλα βρισκω ευκαιρια να το πω.Για τις γρατζουνιες που αναφερεις,επειδη στο r το ματ χρωμα οτι ακουμπησει πανω γραφει,εβγαλα τεποζιτο-φτερα-πλαστικα και τα εδωσα σε εναν γ@μ@το βαφεα ο οποιος μου τα περασε ενα βερνικι σατινε και βρηκα την ησυχια μου.Η μοτοσυκλετα δεν αλλαξε καθολου εμφανισιακα,παρεμεινε δηλαδη ματ,και το χρωμα εδεσε παρα πολυ.Να φανταστεις οτι μπορω πλεον να περασω και αλοιφη αν χρειαστει.Στο συστινω "
Από: chris34 στις 03/05/2011 8:16 μμ.
crazyumpire"τωρα οσον αφορα τον Τιγρη που ειδα λιγο πριν.............
Καλα η μπαγκαζιερα ειναι απο Πανω απο το σακιδιο????
ή με γελουν τα ματια μου .......πολυ καλο για ζυγισμα σουζας!!! "
Από: chris34 στις 03/05/2011 8:19 μμ.
bonnie"ρε κρις!! αυτο δεν ειναι τιγρης!!!
απιστευτος!! πως εβαλες την μπαγκαζιερα απο πανω ρε τρελε?????
πες μου οτι δεν εφυγε κ πουθενα στον δρομο.. θα σε παραδεχτω... αλλα αν θες να το ξανακανεις... ξανασκεψου το..
θα παθαινα εγκεφαλικο αν σε εβλεπα ετσι εγω στον δρομο!!
"
Από: tharis στις 03/05/2011 8:53 μμ.
doohan"patapios"Ολα τα respect ο ξαδερφος με το DR που ειχε κ την γυναικα του μαζι κ αλλους 2 σακους (που δεν φαινονται εδω)
"
Που διαολο τους εβαλε αλλους δυο σακους? "