[quote="tharis":111if95r]
ΛΑΜΔΑ"haris"Μωρε αν ξες οτι θα πας χαλαρα μια χαρα ειναι .. εγω το μονο που φοβαμαι ειναι μη δω καμια γρατζουνια ξεφορτωνοντας ...
και να μη χασω και τπτ στο δρομο .. "
Χαρη λιγο ασχετο με το θεμα αλλα βρισκω ευκαιρια να το πω.Για τις γρατζουνιες που αναφερεις,επειδη στο r το ματ χρωμα οτι ακουμπησει πανω γραφει,εβγαλα τεποζιτο-φτερα-πλαστικα και τα εδωσα σε εναν γ@μ@το βαφεα ο οποιος μου τα περασε ενα βερνικι σατινε και βρηκα την ησυχια μου.Η μοτοσυκλετα δεν αλλαξε καθολου εμφανισιακα,παρεμεινε δηλαδη ματ,και το χρωμα εδεσε παρα πολυ.Να φανταστεις οτι μπορω πλεον να περασω και αλοιφη αν χρειαστει.Στο συστινω "
Νομιζω οτι η ματ υφη με βερνικι γινεται, δεν εχει σχεση με το χρωμα.. οποτε φανταζομαι ειναι ηδη βερνικωμενη.. Φανταζομαι εσυ απλα θα περασες αλλη μια στρωση? Πως το ζητησες? αλλαξε καθολου η υφη του ?[/quote:111if95r]
Οταν ρωτησα στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι το ματ δεν εχει καθολου βερνικι και γι' αυτο δεν μπορουσα να περασω αλοιφη ενα σημαδακι.Ο βαφεας μου περασε 2 χερια βερνικι ΣΑΤΙΝΕ.Ετσι το ζητας γιατι αν περασει βερνικι γυαλιστερο θα γυαλισει και θα χαθει αυτο το ματ look της μπογιας.