Γεια σας,Triumphants!

Re: Γεια σας,Triumphants!  

Από: tooljim13 στις 11/10/2010 8:03 μμ.

haris"Αυτο παλι το παραμυθι .. "εμαθα συμπλεκτη απο το ταδε μηχανακι" τι ειναι ?? Λες και ο συμπλεκτης ειναι κανενα επικινδυνο αξεσουαρ που δινει στιγμιαια 400 αλογα στον τροχο Αυτοκινητο δλδ πως οδηγατε? και κει δυσκολευτικατε στην αρχη ??"

Δεν έχει σχέση το αυτοκίνητο με την μηχανή στην οδήγηση φίλε μου..

Το έγραψα μόνο και μόνο επειδή ξέρουμε (κι εγώ,κι εσύ,και όλοι μας) πως είναι κάποιοι που δεν το'χουνε...
Τί να κάνουμε?
Εξοικείωση θέλει κι όλα γίνονται..

Προσπαθούμε να "προστατέψουμε" όσο μπορούμε τον συνάδελφο αναβάτη με τις συμβουλές μας....Αυτό είναι όλο.....Αυτό κάνω κι εγώ........νομίζω

Από: tharis στις 11/10/2010 8:22 μμ.

Eγω παλι νομιζω οτι ειναι ακριβως το ιδιο, απλα στη μια περιπτωση τον χειριζεσαι με το ποδι και στην αλλη με το χερι (ακομη μεγαλυτερη ακριβεια!!). Συνεπως δεν υπαρχει λογος να ανησυχουμε νεους οδηγους γι' αυτο το θεμα.

Αν καποιος δεν "το 'χει" γενικα, δε πιστευω να κοιταει 1000αρια για πρωτη μηχανη ..

. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: grgasteus στις 12/10/2010 10:52 πμ.

ρε ββββββββοοοοοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ σου λέω για τον τίγρη !!!!!!!!!!
..κοίτα...δεν το έχω πάρει ακόμα, αλλά...

Από: lleonidas στις 20/11/2010 3:10 πμ.

Update έστω κ λίγο καθυστερημένα
Αρχικά να ευχαριστήσω όλους για το καλωσόρισμα!Εδώ κ 3 βδομάδες είμαι ευτυχής κάτοχος ενός μαύρου ζώου,αυτού με τα 1050 κοφτερά δόντια
Ακολούθησα,όπως καταλαβαίνετε όσοι έχετε διαβάσει κ το υπόλοιπο thread,το δρόμο της καρδιάς κ όχι αυτόν της λογικής.
Το κακό είναι ότι ήξερα πως σε ένα-δύο μήνες θα διατίθεται κ το triumph 800 κ συνειδητά επέλεξα το 1050,αλλά τώρα που βλέπω το 800άρι φρέσκο κ όμορφο,αρχίζω κ το ξανασκέφτομαι

Από: tharis στις 20/11/2010 11:16 πμ.

Αλλο το ενα, αλλο το αλλο..!! Μη το σκεφτεσαι καθολου !

Καλοταξιδο και πολλα χιλιομετρα !!
. Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θες ..

Από: mako στις 22/11/2010 4:09 μμ.

1. Καλώς όρισες.
2. Θα έγραφα ... αλλά ήδη αγόρασες.
3. Επειδή όμως είμαι κάπως ανάποδος σαν χαρακτήρας (κι' εσύ δηλώνεις ΝΕΟΣ οδηγός) θα σου πω πως ..... Σημαντικότερο της μηχανής είναι να μάθεις να την οδηγείς και επειδή κανένας δεν γίνεται σεφ απλά βλέποντας τους άλλους να τηγανίζουν αυγά .... κάνε μαθήματα ασφαλούς οδήγησης.
4. Καλορίζικο και πάντα όρθιος.