Cpt. Haddock"Υπόψιν οτι αποκλείεται η Triumph να έκανε δειγματοληψία και ερευνα ελληνικής βενζίνης, αυτό περί ποιότητας ειμαι σίγουρος οτι τους το σφυριξαν απο εδώ σαν "καλή δικαιολογία""
1ον Που το ξέρεις πως δε μαζεψαν δειγματοληπτικά βενζίνες και δεν τις έστειλαν σε ενα εργαστήριο στην Αγγλία. Το αποκλείεται δηλ. πως το συνάγεις?
2ον Δεν μιλάνε για extensive research που λέει ο παραπάνω αλλά για extensive investigation. Αυτό μπορεί κάλλιστα να αφορά την διαπίστωση πως οι βλάβες οφείλονται σε χαμηλά οκτάνια.
3ον Πολλές βλάβες λόγω χαμηλών οκτανίων στην Ελλάδα / λίγες στο εξωτερικό, 1+1 = 2, η βενζίνα στην Ελλάδα είναι σκατά. Δε θέλει πολύ μυαλό, εδώ εγώ ο άσχετος εδώ και πολύ καιρό είχα πεί πως οι βλάβες πιθανόν να οφείλοντια σε αυτό και είχα συστήσει την χρήση 100άρας. Κάνεις και το 1ο παραπάνω και σιγουρεύεσαι.
BTW Στην Αμερική οι μονάδες μέτρησης είναι διαφορετικές. Οταν διαβάζετε για 89 στην Αμερική η ισοδυναμία (στο βαθμό που αυτό μπορεί να ειπωθεί μια και η ιστορία με την βαθμονόμηση είναι πολύ πολύπλοκη και θέμα εγκυκλοπαίδειας) είναι με 95 στην Ευρώπη.
Και πάλι BTW το πρόβλημα κτυπάει όλους τους 1050 από το 2007 και ένθεν. Το έχουμε πεί πολλάκις.
Αυτό τα 2 τελευταία αφορούν διάφορα που γράφονται σε διπλανό φόρουμ από ανθρώπους που συμμετέχουν και εδώ.
ΥΓ Δε πάω να δικαιολογήσω τίποτα, πάω να βάλω μερικά πράγματα στη θέση τους. Οι 1050 στην μορφή που έχουν από το 2007 μέχρι τώρα (γιατί 2005-2006 δεν έχουν πρόβλημα) είναι προφανώς πολύ ευαίσθητοι στην ποιότητα της βενζίνης. Και αυτό το έχουμε πεί πολλάκις έδω μέσα. Οι Εγγλέζοι, κακώς κατα την γνώμη μου, αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν το κόστος που αυτό τους δημιουργούσε με αυτόν τον τρόπο.