Costas"Προς Redfoot,
Έχω σβήσει δύο φορές δικά σου ποστ για να καθαρίσω τα άσχετα από αυτό το thread αλλά το ξαναγέμισες.
Για το λόγο αυτό θα σε παρακαλέσω: Να σταματήσεις αυτό το χομπυ με τα άσχετα ποστάκια γιατί δεν έχω καμία όρεξη να είμαι από πάνω και να σβήνω όλη την ώρα και επίσης γιατί δημιουργείς πρόβλημα στα υπόλοιπα μέλη με αποτέλεσμα να έχω αρχίσει να ακούω παράπονα. Τί στο διάλο πια, για τα πιστόνια λέει το thread, τόσο δύσκολο είναι να μείνουμε στο θέμα; Για τα άσχετα υπάρχει και το pm. Δεν είναι ανάγκη ο κάθε χρήστης που μπαίνει εδώ μέσα να ενημερωθεί να βλέπει 1 σελίδα πληροφορίες και 5 σελίδες εξυπνάδες. Στο κάτω κάτω σεβάσου τον κόπο που έκανα εγώ και τα παιδιά να στήσουμε και να συντηρήσουμε το φόρουμ.
Σε ευχαριστώ"
Απαντηση:
- Δεν εχω καμία προθεση να σε κουραζω ή να προκαλεσω προβλημα σε οποιονδηποτε.
- Σεβομαι απολυτως τον κοπο σου και των υπολοιπων και να στε καλα που προσπαθειτε.
- Το χόμπυ μου είναι οι μηχανες και όχι το ασχετο ποστάρισμα.
Ωστοσο:
- Εαν θεωρείς οτι το προβλημα ξεκινα και καταληγει μονο σε μενα τότε δυο τινα συμβαινουν: ή δεν προσεχεις την εξελιξη των threads οποτε δε βλεπεις ΠΟΙΟΣ ξεκινα τις εξυπναδες, πραγμα που μπορω να αποδεχτω γιατι δεν εχεις και υποχρεωση ή τα προσεχεις μεν αλλα επιλεγεις αδικως να απευθυνεις υποδειξεις μονο σε μενα, κατι δε δεχομαι και δε δικαιολογω. Σε καθε περιπτωση, εαν επιθυμεις (οπως κι εγω) καθαρα threads μπορεις να απευθυνθεις σε ολους τους "εμπλεκομενους" ή σε κανεναν. Εαν αμφιβαλλεις μπορω να σου παραθεσω πολλα παραδειγματα για του λογου το αληθες.
Πχ, μιας και σχολιασες το συγκεκριμενο θεμα, κανε σε παρακαλω τον κοπο να διαβασεις αυτη τη σελιδα και μετα ελα και πες μου με το θαρρος της γνωμη σου ποιος ξεκινησε τι.
enimerwsi-apo-triumph-afora-pistonia-t3920-30.html- Εαν η εικονα που εχεις περι σεβασμου, εξυπναδων και καθαρων threads σημαίνει οτι δεν εχω το δικαιωμα να απαντω σε καθε ειρωνικο ή εξυπνακίστικο μηνυμα που αφορα άμεσα ή έμμεσα εμενα τότε θεωρω οτι σφάλλεις. Ζητω συγνωμη για καθε thread που εγω ξεκινω τα ασχετα ποστ (εαν υπαρχει τετοιο και σαφως άθελα μου) αλλα εχω το δικαιωμα (και θα το εξασκώ) να απαντω σε καθε περιπτωση που οποιοσδηποτε σχολιαζει αρνητικα τα δικα μου μηνυματα . Το Καθαρο θεμα δε διατηρειται μονο απο εναν αλλα απο ολους ανεξαιρετως
Δεν εχω κανενα προβλημα να διαφωνει ο οποιοσδηποτε σε κατι που ειπα, ισα ισα το σεβομαι, φορουμ συζητησεων ειναι και λογικο, αρκει η διαφωνια να εκφραζεται κοσμια. Σε αντιθετη περιπτωση , μπορει σου κακοφανει αλλα δεν εχω μαθει να το βουλώνω και δε θα το κανω
Εαν επιθυμεις να σχολιασεις το μην μου και να κρατηθει καθαρο απο δω και περα το thread μπορεις μετα χαρας να μου στειλεις pm. θα χαρω να το λυσουμε και καλη καρδιά
the road is made clear when viewed from above..