Μόνο forum δεν είναι!!!!!!!!!!!!! ¶
Από: antonis lironis στις 14/03/2009 12:42 πμ.
Από την πρώτη στιγμή που έγινα μέλος σε αυτό το forum είχα την αίσθηση οτι θα βρώ ενα κλίμα εξίσου καλό!
Και οι λόγοι που το πίστευα αυτό είναι απλοί. Η αγάπη για ένα μηχανάκι που πάρα πολλοί δεν εκτιμάνε (αυτοί χάνουν) και επειδή τα μέλοι είναι πιο λίγα σε σχέση με τα άλλα forum. Λέγοντας λίγα εννοώ ότι μπορούν να γνωριστούν πολύ πιο εύκολα οπότε και το δέσιμο σαν forum θα έιναι καλύτερο και πολύ πιο παρε'ί'στικο.
Μετά από 6 μήνες κατάλαβα οτι έπεσα έξω. Η έννοια του forum εδώ για μένα έχει χαθεί!
Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια απο ορισμένα άτομα και οφείλω να τους πώ ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ.(ξέρετε ποιοί)
Το θέμα όμως είναι οτι πρέπει να έχουν και την υποστήριξη όλων των άλλων ώστε η προσπάθεια αυτή να έχει αποτέλεσμα! Αντί για αυτό όμως είδα το αντίθετο και απογοητεύτικα!
Τόση γκρίνια γιατί να υπάρχει? Δεν κάνουμε το ένα δεν κάνουμε το άλλο γιατί να γίνει έτσι γιατί να γίνει αλλιώς δεν κάνετε δεν ράνετε και πάει λέγοντας. Ήμαρτον
Άσε τις διαμάχες μερικών. Ο ένας να την μπεί στον άλλο και σεβασμός μηδέν.
Καλά οι ειρωνίες οι σπόντες και οι υποδείξεις μερικών είναι όλα τα λεφτά! Μόνο εδώ υπάρχουν. Σε όλα τα forum υπάρχουν άτομα πολύ νέοι και με λίγες γνώσεις και εμπειρίες για τα μηχανάκια. Εδώ οι παντογνώστες αντί να βοηθούν και να μοιράζονται όσα ξέρουν με τους άλλους για να γίνουν καλύτεροι μόνο που δεν κορο'ι'δεύουν την κάθε απλή ερώτηση. Δεν θυμούνται οτι και αυτοί έτσι ξεκίνησαν. Ρωτώντας!!!!!
Υ.Γ.1. Φυσικά και δεν τους βάζω όλους στο ίδιο καζάνι. Υπάρχουν και έχω γνωρίσει πάρα πολύ αξιόλογα άτομα απο αυτό το forum. Με τους οποίους θα συνεχίσω να έχω επαφή.
Υ.Γ.2. Όλα όσα λέω είναι καθαρά προσωπική άποψη! Άλλοι μπορεί να τα βλέπουν όλα άψογα! Εγώ όχι.
Υ.Γ.3 Ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες που πήρα απο το forum και έγινα κάτοχος ενός απίστευτου εργαλείου που λέγεται TIGER. Όλες ήταν πολύ χρήσιμες! Αλλά δεν θα πάρω άλλες μιας και ζήτησα απο τον admin να διαγραφώ.
Υ.Γ.4. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανένας με τα λεγόμενα μου! Ευχαριστώ