Re: Μόνο forum δεν είναι!!!!!!!!!!!!! ¶
Από: Aragorn στις 15/03/2009 7:16 πμ.
Polymhxanos"Άνθρωπέ μου, καταλαβαίνεις καθόλου τι γράφεις; καμιά επαφή με το σύμπαν έχεις ή ζεις σε ένα όνειρο;
Ξεκινάς με την πρώτη παράγραφο να εξηγείς με ποια λογική είχες γραφτεί στο τρανσάαλπ , για να βρεις ομοίους κ.ο.κ. Μετά χωρις να έχεις πει άλλη λέξη , λες ''ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ'' ...ποιό το τρανσαάλπ ή κάποιο άλλο; Γιατί υποθέτεις ότι η αντωνυμία ''ΑΥΤΟ'' που χρησιμοποιείς, είναι κατανοητή και στους άλλους;
Σαν μικρό παιδί, επειδή εσύ ξέρεις τι εννοείς, νομίζεις ότι ξέρουν κι οι άλλοι; Τι εγωκεντρισμός 7χρονου είναι αυτός;
Κατηγορείς έναν άλλον άνθρωπο, που ΕΣΥ ΔΕΝ είσαι εις θέση να εκφραστείς με τρόπο ανθρώπινο και κατανοητό, και να πεις με τρόπο που να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ διφορούμενος, από ποιό φόρουμ είσαι δυσαρεστημένος. Ο κλασσικός ο νεοέλληνας, οι άλλοι του φταίνε για τα χάλια του...
Πες πουλάκι μου ''το φόρουμ ΤΗΣ ΤΡΑΙΟΥΜΦ είναι έτσι κι έτσι'' , όνομα δεν έχει; Τι ''αυτό'' και το ''άλλο'' , και ''εδώ'' και ''εκεί'' και τρέχα γύρευε;
Άιντε στα τσακίδια πουλάκι μου, ε μα πια, πάω να σε υποστηρίξω και μου την λες κι από πάνω.... Φύγε από το φόρουμ , ένα διανοητικά καθυστερημένος λιγότερος, ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. Και αυτό για το στρατό ισχύει both ways εξυπνίδη. Έλεος πια , κάθομαι επιστήμονας άνθρωπος και εξηγώ τα αυτονόητα, τα ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, σε αυτούς που ΩΦΕΙΛΟΥΝ να τα καταλαβαίνουν από μόνοι τους, με απλή ΚΟΙΝΗ ευφυία μικρού παιδιού, και μου την λέτε κι από πάνω...
Απότι θυμάμαι , δεν υπάρχει όρος όταν γράφτηκα στο φόρουμ, που να με πρέπει να συζητάω επί συζητήσεων στον ΚΑΘΕ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ που έχει ιντερνετ, την εξήγηση της εξήγησης ω εξήγηση...
Το είδος σου πέθανε πριν 700.000 χρόνια, τράβα να τους βρεις...αστοιχείωτε δεν είσαι εις θέση να πεις τι θέλεις, το φόρουμ και οι άλλοι σου φταίνε... "
Δεν νομιζω οτι χρειαζονται οι χαρακτηρισμοι φιλαρακι παντως..........