Re: Η πρώτη μου φορά! ¶
Από: TRIUMPHAKIAS στις 06/05/2011 2:26 μμ.
Τα μαθηματα εκτος απο λεφτα (αρκετα για τετοιες περιοδους που περναμε) θελουν και να περιμενεις ποτε θα εχει το καταλληλο level για εσενα και να κουραζεσαι υπερβολικα προσπαθωντας να βαλεις στο κεφαλι σου οσα σου λενε με αποτελεσμα να τα ξεχνας μια βδομαδα μετα αν δεν εχεις καποια στοιχειωση επαφη με την μηχανη σου.(εκτος και αν εχεις σκοπο να σκασεις πολυ χρημα και να τα κανεις συνεχομενα τα μαθηματα και να τα μαθεις παπαγαλια. )
Σοβαρα τωρα θα προτιμουσα να εδινες τα λεφτα,σε πολλες ομορφες βολτες και σιγα σιγα να μαθαινεις την μηχανη σου (οπως και εκανα και εγω και ακομα μαθαινω) χωρις το αγχος της πιστας και σιγα σιγα να εγκλιματιστεις στην μηχανη σου παρα με ενα απροσωπο μαθημα που θα προσπαθησει να σου περασει πολλα στοιχεια σε μια ολοκληρη (ε σχεδον ολοκληρη) μερα.
*σημειωση: μην σκοπευεις να μπεις πιστα μονο για να μπεις,καντο γιατι το θες και ξεκινα οπως σου λεω.Οταν εχεις παρει το κολαι τοτε μονο θα σου προτεινα να κανεις μαθηματα ασφαλους οδηγησης γιατι θα μπορεις να καταλαβεις και καλυτερα τι σου λενε οι εκπαιδευτες και πως να το κανεις.
(ξερεις να οδηγας ετσι? )
*σημειωση δευτερη:Eιναι καθαρα δικη μου αποψη και θα ηθελα να την σεβαστειτε,ελπιζω να μην ξεκινησει διαμαχη απο εξυπνακηδες.Οτι εμαθα σε πιστα και δρομο το εμαθα απο φιλους και διαβασμα,δεν αντιλεγω οτι τα μαθηματα θα κανουν καλυτερη δουλεια,απλα ειναι τελειως απροσωπα,πιο ακριβα και με αργη εξελιξη εφοσον δεν υπαρχει χρημα να συμμετασχεις σε πολλα μαθηματα.