λοιπον ειμαι προ των πυλων για την αγορα κρανους...τις τελευταιες ημερες εχω δοκιμασει αρκετα κρανη θελοντας καταρχην να δω την εφαρμογη τους κ γενικα ψαχτηκα αρκετα...αυτο που εψαχνα ειναι κατα σειρα, καλη εφαρμογη, τιμη, βαρος, ομορφια
ειδα τα εξης, ολα σε λευκο
1. arai quantum, ειχα κ πριν arai το viper gt, ωραιο κρανος αλλα ακριβο, απορριπτεται
2. shoei xr1100, οχι τοσο καλη εφαρμογη στο κεφαλι μου, βαρυ γενικα σαν κρανος, ομορφο ομως, τιμη 380 απο την αποθηκη
3. shoei qwest , με τιμη στα 350 απο την αποθηκη θα προτιμουσα το νο2 πιο πανω, επισης διαβασα σε
http://www.webbikeworld.com/r2/shoei/qwest/, παρα πολλοι εκαναν παραπονα για αυξημενο θορυβο, απορριπτεται
4. δοκιμασα μερικα κρανη της bell, το μονο που μου αρεσε ηταν το Bell M5X Daytona Carbon, πανεμορφο, παναλαφρο, αλλα με τιμη κοντα στα 600 ευρω νομιζω απορριπτεται..επισης η μυτη μου εβρισκε στο μπροστινο του κρανους, ελαχιστα,
5. τελευταια επιλογη και τυχερη και μαλλον εκει θα καταληξω, HJC R-PHA 10
η αισθηση ειναι σαν το xr1100, αισθητα πιο ελαφρυ ομως, τοσο που νιωθεις οτι δε φορας κρανος, ηεφαρμογη στο κεφαλι μου ηταν αν οχι τελεια, σχεδον τελεια, στην κολορι το βρηκα στα 350, αρκετα καλη τιμη, στο fc moto το βρηκα 370 μαζι με τη φιμε ζελατινα που θελω...
τελικη επιλογη HJC R-PHA 10
αν καποιος το εχει ας πει κατι