Re: project, προβολάκια!
¶
Από: Sprinter στις 27/02/2011 12:44 μμ.
Ρε Βάγγο μη ξαναλέμε αυτά που έχουμε πεί χιλιάδες φορές και εδω μέσα. Κάνε ενα σερτς, διατριβή έχω γράψει. Αποκλείεται εξ ορισμού να μην ενοχλείς με τα ξένον στη μεσαία γιατί ο προβολέας σου δεν έχει σχεδιαστεί για ξένον (αν και τα προτζέκτορς δεν είναι τόσο χάλια όσο οι ανακλαστήρες, I'll give you that). Οτι και να λες δε με πείθεις και κάνε και ενα τεστάκι μόνος σου για να το καταλάβεις. Σε σκοτάδι τελείως κάτσε δίπλα σε ένα κτήριο, καλύτερα κάτω από μπαλκόνι ή κάτι τέτοιο. Ανοιξε τα μεσαία και μη κοιτάς μπροστά, κοίτα πάνω και δίπλα. Κλείσε άνοιξε και πές μου αν δε φεύγει λάμψη στο θεό.
Μη μιλήσω για το τι γίνεται αμα κάτσεις σε κανενός τον καθρέφτη από πίσω... Εχω βλαστημήσει ούκ ολίγους με μηχανή και εγώ με το αμάξι.
Η μεγάλη σκάλα δεν εχει σημασία αν στραβώνει γιατί εξ ορισμού δεν την ανάβεις αν έρχεται κανένας απ απέναντι. Ελεος δηλαδή...
Και όχι, δεν κατανοώ τη χρήση, γιατί αν μιλάμε για μόνος στις ερημιές η μεγάλη σκάλα σε καλύπτει, αν μιλάμε για δρόμους με κίνηση, θα τυφλώνεις τον κόσμο όλο.
[size=150:kwyu1eq0]Να βάλω Amsoil στη φρέζα η κάτι με μικρότερο shear strength αλλά υψηλότερο film strength και καλύτερες απορυπαντικές ιδιότητες? Ε? Τι λέτε? Για το χορτοκοπτικό τι συνιστάται?
Σήμερα φταίνε τα χιτώνια για τα πιστόνια. Αύριο βλέπουμε
Ανανεώθηκε στις 30 Απρ 2020 16:47, διορθώθηκε 3 φορές συνολικά.