γαντια και διοδια

Re: γαντια και διοδια  

Από: Aris. στις 13/04/2010 8:50 μμ.

grgasteus"
Όταν μου το είπε η κοπέλα τα πήρα τόσο άσχημα στο κρανίο που φώναξε τον υπεύθυνο και ..."

του κλασες τα...

grgasteus"
αυτά . . ."

Sorry κιολας αλλα πολυ που σκωτιστικε ...
================================================================================================

I have a simple philosophy: Fill what's empty. Empty what's full. Scratch where it itches.

Από: HelenKoR στις 14/04/2010 3:12 μμ.

Sprinter"Από πότε βγάζουνε e-pass για μηχανές? Μήπως έχω χάσει κεφάλαια? Μπάααα... δε νομίζω."

νομιζω σου δινουν καρτα
οποτε παλι βγαζεις γαντακι, ανοιγεις φερμουαρ κτλ κτλ
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Από: Cpt. Haddock στις 14/04/2010 3:46 μμ.

Καρτα δίνει η Αττική Οδός (εχω) και ειναι σιγουρα πιο βολικη και πιανεται και με τα γαντια. Εαν δε, εχεις μπουφαν με τσεπη στο μανικι, εισαι αρχηγος
"...all I ask is a tall ship and a star to steer her by..."

Από: vassat στις 15/04/2010 12:26 πμ.

H κάρτα είναι αρκετά βολική και οικονομική 1,10 η διέλευση αντί 1,30.
/ΒΣ

Από: Tigrisss στις 26/04/2010 11:56 μμ.

καθεσαι δεξια απο το αυτοκινητο και μολις ανοιγει η μπαρα περνατε μαζι!

οι υπαλληλοι ειναι εκπαιδευμενοι, το γνωριζουν το κόλπο και δε σου λένε τιποτα!!!

εκτος βεβαια απο την αττικη οδο και τη γεφυρα ριου αντιριου που ειναι σοβαρα εργα και αξιζουν.....
προσωπικη αποψη παντα...
με ενα προχειρο υπολογισμο, το τελευταιο εναμιση χρονο εχω γλυτωσει 90-100 περασματα....

Από: johnygalan στις 29/04/2010 12:53 μμ.

Tigrisss"καθεσαι δεξια απο το αυτοκινητο και μολις ανοιγει η μπαρα περνατε μαζι!

οι υπαλληλοι ειναι εκπαιδευμενοι, το γνωριζουν το κόλπο και δε σου λένε τιποτα!!!

εκτος βεβαια απο την αττικη οδο και τη γεφυρα ριου αντιριου που ειναι σοβαρα εργα και αξιζουν.....
προσωπικη αποψη παντα...
με ενα προχειρο υπολογισμο, το τελευταιο εναμιση χρονο εχω γλυτωσει 90-100 περασματα...."

Kώστα αυτό το έκανα με το GSXR αλλα σε αυτό δεν φορούσα την πινακίδα
(κακώς που δεν την φορούσα)

Τώρα με το tiger εχω γίνει νομοταγής πολίτης τα έχουμε κόψει αυτά... μεγαλώσαμε

Ασε που για λίγα ευρω πιστεύω πως δεν αξίζει, εξάλλου δεν είναι και σωστό
" Ω ΞΕΙΝ, ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"

Από: Piki στις 29/04/2010 1:27 μμ.

Tigrisss"καθεσαι δεξια απο το αυτοκινητο και μολις ανοιγει η μπαρα περνατε μαζι!"
Ατομική λύση μπορεί να δοθεί από τον καθένα ξεχωριστά.
Αλλά ποιός έχει το κουράγιο να μαζέψει κόσμο και, κυριώτερο, να πείσει τους ιθύνοντες για το άδικο τίμημα; [μοτό=200kg=1,5ευρώ _ αυτο=1000kg=2,7ευρώ]. Ή θα πρέπει η μοτοσυκλέττα να πληρώνει 0,675ευρώ {2,7:4} ή το αυτοκίνητο 6 ευρώ{1,5 x 4} ανάλογα με το βάρος τους δηλαδή. Μήπως χρειάζεται να ξεκινήσει μία προσπάθεια, από πολλούς ταυτόχρονα μοτοσυκλεττιστές, με επανειλημμένες διαμαρτυρίες (internetικές ή άλλες) προς τους ιθύνοντες; Εγώ λέω, ακούει κανείς;
όποιος φυλάει τα ρούχα του και έχει τα μισά,
να προσέχει χρειάζεται διπλά!

Από: vassat στις 29/04/2010 3:07 μμ.

Για το 0,675 συμφωνώ. Το 6 για το αυτοκίνητο όμως... δεν παίζει είναι ακριβό και είμαι σίγουρος ότι τα σαίνια μας αυτό θα επιλέξουνε.
Αν συμφωνούν οι κ.κ. mods μπορούμε να μαζέψουμε ηλεκτρονικές τζίφρες σε ένα κείμενο προσεκτικά διατυπωμένο κατά προτίμηση από γνώστη της νομικής.
/ΒΣ